Opublikowano 27 listopada 20159 l Tych przecenionych gier na STEMIE są tysiące, czy coś warto kupić tak do 5 ojrasów? (oprócz powyższego)
Opublikowano 27 listopada 20159 l Źle się wyraziłem z tym sprzętem. Obecnie używam "potwora" z APU AMD A-3850 2,9 GHZ i 4gb ramu. Jak wygląda system zwrotów? Czy jak pobiorę odpalę i będzie się cięło lub nie będzie działać będę mógł odzyskać kasę?
Opublikowano 27 listopada 20159 l Tak, bez problemu e: ja kupiłem PURE ostatnio i okazało się, że po instalacji musisz doinstalować deamon tools i wsadzić jakieś ISO bo gra krzyczy, że nie widzi płyty od razu do steam support, że gra jest broken i zwrócili kasę bez żadnego gadania. Oni chyba mają taką politykę, że jak masz mniej niż 3 godziny nabite to praktycznie z automatu przyjmują zwroty, jak więcej to już są rozpatrywane indywidualnie Edytowane 27 listopada 20159 l przez teddy
Opublikowano 27 listopada 20159 l Jak ktos nigdy nie gral w Gothica 1 i 2 to niech mnie nie wkuhwia i bierze XD.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Granie dzisiaj w Gothica, no nie wiem. Dzisiaj to byłaby męczarnia w sterowaniu, kamerze.
Opublikowano 27 listopada 20159 l już te ponad 10 lat temu to była męczarnia, ale idzie grać, kwestia przyzwyczajenia, a dla fabuły, świata, IMO warto się chwilkę pomęczyć
Opublikowano 27 listopada 20159 l Granie dzisiaj w Gothica, no nie wiem. Dzisiaj to byłaby męczarnia w sterowaniu, kamerze. Nieprawda, jak się jeszcze uprzesz, to można świetnie pod pada skonfigurować przy pomocy joy2key
Opublikowano 27 listopada 20159 l Granie dzisiaj w Gothica, no nie wiem. Dzisiaj to byłaby męczarnia w sterowaniu, kamerze. Nieprawda, jak się jeszcze uprzesz, to można świetnie pod pada skonfigurować przy pomocy joy2key Dlaczego o tym nie pomyślałem :o granie w Gothica na padzie od X1 muszę zainstalować jak wrócę do domu, bo nie mam cyfrowych wersji, tylko na płytach
Opublikowano 27 listopada 20159 l że jak masz mniej niż 3 godziny nabite to praktycznie z automatu przyjmują zwroty, 2 godziny Ostatnio kupiłem Gothic 1+2+3 na Steam i skończyło się zwrotem. Na Windows 10 po wgraniu pełnego spolszczenia co jakiś czas były problemy z teksturami, oświetleniem lub wywalało do pulpitu. Żeby włączyć Gothica w wersji innej niż Polska chyba i tak trzeba instalować jakieś 2 paczki plików. Na decyzje o zwrot czekałem 2 dni i kolejne 5 zanim środki miałem dostępne. Edytowane 27 listopada 20159 l przez andrew777
Opublikowano 27 listopada 20159 l Mnie wkurza, ze te stare gry nie są supportowane. Kupiłem Max Payne 1 i nie ma muzy i dźwięk się pier.doli. A wersja niby 1.05. Nikt już patchu nie wyda Steam powinien zadbać o dobre działanie, albo sprzedawać te stare gry za 0.99€
Opublikowano 27 listopada 20159 l To jest właśnie różnica między steam a gog, na gogu każda gra działa bez problemów na współczesnych systemach. Brakuje czegoś takiego na steam, gdzie sprzedają klasyka, a czy działa martw się sam.
Opublikowano 27 listopada 20159 l http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=848215patch do max payne naprawiajacy muzyke i dzwiek na nowszych systemach
Opublikowano 27 listopada 20159 l http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=848215patch do max payne naprawiajacy muzyke i dzwiek na nowszych systemachWgrałem patcha spolszczającego z Radkiem Pazurą i tu muza nie działa. Chyba to odinstaluje, bo Radek strasznie drętwy (i nie tylko on). Jakoś kiedyś się tego tak nie słyszało, a teraz kuje w uszy. Edytowane 27 listopada 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 27 listopada 20159 l Kupiłem GTA V, Transistor (bo Blubi polecał, a jeszcze doczytałem, że to twórców Bastiona) i Evil Within. Ciekawe kiedy to ogram, jak na pulpicie z 11 gier
Opublikowano 27 listopada 20159 l Ja mysle nad Shadow of Mordor GOTY za 35zł, GTA 5 za 111zł podobno, Age of Wonders III za 20zł i pillarsy za 26. Aha no i fallout NV complete za 14zł...ALEEE Shadow kupsztal ale bym zobaczyl mega grafe w 1440p, gta 5 moze w winter sale bedzie podobna obnizka a wolalbym przez steam, age of wonders III super szpil ale kiedy to ogram. A fallout'a warto miec... Aha i jeszcze Finale z amazona po 5$ sztuka. Edytowane 27 listopada 20159 l przez Velius
Opublikowano 27 listopada 20159 l Tych przecenionych gier na STEMIE są tysiące, czy coś warto kupić tak do 5 ojrasów? (oprócz powyższego)Huniepop.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Aha i jeszcze Finale z amazona po 5$ sztuka.Daj link kurde... ostantio kupiłem paczkę XIII i XIII-2 za jakieś 7 dyszek i jeszcze nie odpaliłem:/ A kupiłem bo na PS3, zaszedłem już do miejsca gdzie gra nie jest Crash Bandicootem (XIII) i niestety cośtam z sejwem miałem nie tak i nie chciało mi się od nowa grać.
Opublikowano 27 listopada 20159 l http://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/gry-z-serii-final-fantasy-70-taniej-na-amazonie/
Opublikowano 27 listopada 20159 l Kupilem Fallout new vegas complete collection za 15zł. Mordora narazie odpuszczam, GTA V poczekam na Winter Sale. Age of Wonders III narazie nie mam czasu. Jeszcze zastanawiam sie nad finalami ale chyba poczekam do winter sale i bede kupowal pojedynczo, nastepnego kupie jak przejde poprzedniego i to bedzie chyba rozsadne podejscie Edit: Jednak zauwazylem promocje na newegg i w koncu musialem zdobyc te finale, zwlaszcza ze kosztowaly mnie w sumie 17,50$ Edytowane 27 listopada 20159 l przez Velius
Opublikowano 28 listopada 20159 l A wy wiecie, że zamiast ślęczeć nad szukaniem promocji ( które i tak będą jeszcze setki razy) możecie ten czas poświęcić na GRANIE. Dziękuję, że pomogłem.
Opublikowano 28 listopada 20159 l Pro tip: nikt nie kupuje gier na wyprzedaży steam, żeby w nie grać.
Opublikowano 28 listopada 20159 l Kupiłem grę na wyprzedaży bo chciałem w nią zagrać. Przecena była niewielka, bo ~30%, a gierka to indyk, który z pewnością kiedyś trafi do bundla. Teraz bawię się świetnie. Jestem nienormalny?