Opublikowano 30 listopada 20159 l Ja premierowo wszystkie gry bioware od 2000 roku ORYGINAŁY Edytowane 30 listopada 20159 l przez blantman
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Ja premierowo wszystkie gry bioware od 2000 roku ORYGINAŁY DA2 na premierę w full cenie? Nie wiem czy to powód do chwalenia się
Opublikowano 1 grudnia 20159 l I tak lepiej jest wesprzeć nawet raka branży jakim jest EA, niż pobrać iso z piratebaya. :odkrywca: Edytowane 1 grudnia 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 1 grudnia 20159 l I tak lepiej jest wesprzeć nawet raka branży jakim jest EA, niż pobrać iso z piratebaya. :odkrywca: Tego góvna nie chciałoby mi się nawet ściągać z PB,a co tu dopiero mówić o wspieraniu takich crapów XD No i pokrętna logika, kupie gierkę wesprę firmę bo ja taki legalny i uczciwy. Inną sprawą jest to,że tytuł to padaka i plucie graczowi w twarz. A potem krawaciarze widzą słupki sprzedaży i ciągną serie/gierki w dół by jeszcze bardziej uprościć. Edytowane 1 grudnia 20159 l przez Paliodor
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Wciagnalem jeszcze MGS Ground Zeroes, Oceanhorn, Evil Within, Mushihimesama i Awesomenauts z Nuuvem (dzieki za pomoc raven!) za 75zł Do tego south park za 20zł, zaraz dorzuce talos prin(nene)le za 12zł z kodem znizkowym, kilka nowelek za grosze i koncze zakupy. Najwieksza niespodzianka to dla mnie Oceanhorn, którego kupilem bez czytania co to jest bo spodobobala mi sie otoczka graficzna i gra przypominala Zelde....no i coz, jest to zrzynka z Wind Waker, ale wykonana naprawde bardzo dobrze i juz jestem wciagniety i nie moge sie doczekac az znowu zlapie za pada http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/643249901554240733/2313F6867AD2219ACF8C19F147C0FBCADA45472F/?interpolation=lanczos-none&output-format=jpeg&output-quality=95&fit=inside|2048:1152&composite-to=*,*|2048:1152&background-color=black Edytowane 1 grudnia 20159 l przez Velius
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Nic nie kupiłam Miałam w koszyku kilka fajnych przecen, ale potem zastanowiłam się w co z tego chce mi się grać i stwierdziłam, że tak w sumie to w nic
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Ja kupiłem alice madness returns, wolfensteina new order z dodatkiem, RTCW i gothica 2
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Ja kupiłem alice madness returns, wolfensteina new order z dodatkiem, RTCW i gothica 2 Tyle dobroci,nic tylko pogratulować dobrego gustu
Opublikowano 1 grudnia 20159 l na... wyprzedaży.. nie... kupiłem... nic... I jestem z siebie dumny A bywało, że ciężko mi jakiekolwiek promocje było obejść (niekoniecznie steam), grunt to zdrowe podejście Chyba, że ktoś ma syndrom STEM TCG, wtedy nie widzę pomocy. A Velius dla potomków już gry zbiera Edytowane 1 grudnia 20159 l przez Andreal
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Ja kupiłem alice madness returns, wolfensteina new order z dodatkiem, RTCW i gothica 2 Tyle dobroci,nic tylko pogratulować dobrego gustu A mi nie pogratulujesz Mushihimesama na premiere za 25zł?
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Wygląda ciekawie. I nawet w promocji teraz jest... kupiłbym, ale narazie muszę Axiom Verge przejść
Opublikowano 1 grudnia 20159 l co macie do gier bioware? częściej robią dobre niż złe. Kotor, jade empire, baldur's gate 1 i 2, dragon age 1 i 3, mass effect 1,2 i 3 .
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Mój plan z czekaniem do świąt wypalił. W backlogu ponad 1000 gier a i tak co chwilę zerkałem na stronę żeby coś kupić. Wprowadziłem sobie restrykcję. Za każdą grę którą przejdę w grudniu będę mógł sobie kupić coś na wyprzedaży. Co do Oceanhorn to gierka jest niezła ale do poziomu Zeldy trochę jej daleko. Może gdyby nie była tworzona z myślą o telefonach.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l a ja kupilem dreamfall chapters, this war of mine, cs: go... i pillarsy ale to na gogu :>
Opublikowano 1 grudnia 20159 l No to czas na podsumowanie zakupów... Final Fantasy III Final Fantasy IV Final Fantasy IV After Years Final Fantasy VII Final Fantasy VIII Final Fantasy XIII The Evil Within MGS Ground Zeroes Oceanhorn Awesomenauts Mushihimesama South Park Stick of Truth Door Kickers Talos Prin(nene)le Guacamelee Amnesia Cafe 0 Inte(nene)ede Dinosaur Hunt Africa Contract Lords of the Fallen Fallout NV Complete Całkowity koszt to około 250zł czyli tyle ile kosztuje w sklepie jedna gra na konsole...a tyyyyyleee grania
Opublikowano 1 grudnia 20159 l I tak 90% gier nie przejdziesz Ten Oceanhorn fajnie wygląda, ale żadnej promocji nie widzę Edytowane 1 grudnia 20159 l przez xtomashx
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Bo sie skonczyla 2 godziny temu? Bylo z 50% taniej. Przejde te gierki, napewno z 50% przynajmniej w tym półroczu, taki załozony plan Edytowane 1 grudnia 20159 l przez Velius
Opublikowano 2 grudnia 20159 l co macie do gier bioware? częściej robią dobre niż złe. Kotor, jade empire, baldur's gate 1 i 2, dragon age 1 i 3, mass effect 1,2 i 3 . zanim przeszli pod skrzydła ea to się zgodze, jade empire, dragon age i mass effecty to raczej kiepskie przykłady dobrych gier
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Ja również. Na premierę ogrywałem na Xboxie i mnie nie przyciągnął na zbyt długo, dzięki Steam dałem jej drugą szansę i właśnie zabieram się za część drugą