Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Z tym Brotherhoodem trochę przegięli. Czekałem na obniżkę tej gry a tu 25 euro. Właściwie z dzisiejszej oferty to wziąłbym tylko Kane & Lynch 2 ale już w to grałem. Gra jest trochę schematyczna i po dłuższym czasie monotonna ale starczy na 2 tygodnie intensywnej rozpierduchy. Jak ktoś nie grał to polecam za taką cenę.

Co więcej, dopłacając 2 Euro można mieć w pakiecie wraz z pierwszą i drugą częścią gry. Więc jeśli ktoś w ogóle nie miał do czynienia z AC, to ten pakiet jest już nawet opłacalny.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Just Cause 2 (1080p, full detale, 4xAA) miazgaaaa. Kocham tą grę!

Niom, gierka jest naprawdę fpytkę. Po cichu mi się marzy taki wielki świat + multi ale z mechaniką z BFa + serwer na kilkaset osób ;D

Jedyne co mnie wkurza, to to, że nie można znaleźć ammo do gunów z DLC i co chwilę muszę je kupować od nowa ;/

Opublikowano

Po cichu mi się marzy taki wielki świat + multi ale z mechaniką z BFa + serwer na kilkaset osób ;D

Kilkaset osób nawet największy świat zmieniło by w perzynę jak byś miał zniszczenia z BFa ;)

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Nie zrozumieliśmy się, chodziło mi o mechanikę pojazdów + pamperków. Świat i jego zasady działania mógłby zostać taki jak jest :)

Opublikowano

Po cichu mi się marzy taki wielki świat + multi ale z mechaniką z BFa + serwer na kilkaset osób ;D

Kilkaset osób nawet największy świat zmieniło by w pierzynę jak byś miał zniszczenia z BFa ;)

i rownie szybko by ich szlag chwycil patrzac jak kazdy budynek wali sie tak samo ;)

juz predzej polaczenie zniszczen z Red Faction 1 + niszczenie budynkow z RF: Guerilla

Opublikowano

Nędza. Gdyby Serious Sam kosztował 5euro to można by to uznać za okazję a tak to nic prócz Trine nie jest warte uwagi. Franczyza Fallout żałosna - powinni zrobić paczkę z wszystkimi falloutami do trójki włącznie i puścić za jakieś 10euro.

@Kazuun

perzyna :)

Opublikowano

Warto się Bully zainteresować? ;)

Znowu nuda, Trine już mam, a reszta mnie nie interesuje. Doom 3 za 6.24, ID to się ceni, chyba kogoś tam pogrzało :teehee:

Opublikowano

Warto się Bully zainteresować? ;)

Zdecydowanie. ;) Klimat jest niesamowity.

Opublikowano

Ahhh FFS!!!!!!!! *odwraca się* Matka, wychodzisz? Kup mi słownik! xD

PS:

Któryś z moich zaufanych i dobrych kolegów zastanawia się nad Frozen Synapse? xD

Opublikowano

wyslij im giftem to sie nie beda musieli zastanawiac.

ja za to mysle nad bionic commando rearmed. ciekawi mnie tylko jak to dziala na pc i czy pojechali z tym tak jak z peggle czy plants vs zombies w stosunku do konsol

Opublikowano

wyslij im giftem to sie nie beda musieli zastanawiac.

O widzisz Edziu, jak to świat wyścielony jest dobrymi pomysłami :D

Opublikowano

Ahhh FFS!!!!!!!! *odwraca się* Matka, wychodzisz? Kup mi słownik! xD

PS:

Któryś z moich zaufanych i dobrych kolegów zastanawia się nad Frozen Synapse? xD

Za takie pieniądze. Noł fakin łej.

Opublikowano

Kiepskie te salesy letnie...porownujac ze obecnie nie kupilem jeszcze zadnej gry bo promocje cienkie a w zimie ponad 100 gier w ciagu tygodnia cos tu jest nie tak ;D

Opublikowano

w zimie ponad 100 gier w ciagu tygodnia

Rispekt :o To Ty już nie masz co kupować, a nie że promocje słabe :D

Ja nadal czekam na jakąś dobrą ścigałkę :(

Opublikowano

Przecież były promo na Bernałta i NFS hot pursuit w paru sklepach.

Opublikowano

Bernałta mam, właśnie na NFSy i ewentualnie Race 07 Pack czekam, i wolał bym to jednak przez Steama załatwić a nie parę innych sklepów ;)

Opublikowano

Na stimie raczej większych promocji od EA już nie będzie, jeśli wierzyć w to, że przenoszą się na Origin.

Opublikowano

No zobaczymy, poczekam do końca. Ja tam liczę że EA jednak wróci na Steam prędzej czy później, takich użyszkodników jak ja jest pewnie więcej ;)

Opublikowano

Ale to ponoć nie EA zdjęło Crysisa 2 tylko samo Valve z powodu jakichś tam licencji kolidujących z tymi od Crytek. Choć cholera wie jak to tam będzie.

Ani BFa ani Alicji nie ma i nie będzie na Steam więc..... kurde, chciałbym C2 on sale na Origins ;p

Opublikowano

Ale to ponoć nie EA zdjęło Crysisa 2 tylko samo Valve z powodu jakichś tam licencji kolidujących z tymi od Crytek. Choć cholera wie jak to tam będzie.

Ani BFa ani Alicji nie ma i nie będzie na Steam więc..... kurde, chciałbym C2 on sale na Origins ;p

Ja kupiłem C2 od kogoś z foruma za 25pln ;d

Opublikowano

I jak, masz paczyk na DX11? Daje radę?

teselacja.jpg

Opublikowano

usuń uTorrent'a