Velius 5 698 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 No to faktycznie, wszystko gra, nie ma sie czym przejmowac, lecimy na zakupy :facepalmz: Wysłane z dużego pokoju przy użyciu kasy fiskalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Mam 130 zł na koncie telefonu, a chce brać abonament i mi to przepadnie. Znacie jakiś sposób w miare tani jak doładować konto steam przez sms? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 A wiesz na 100% że przepadnie? Bo ja mam abonament i mi można doładować konto, to potem mam niższy rachunek. Wydaj może na jakieś żetoniary? Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Nie tyle przepadnie co będę mieć wszystko za darmo ;p Wolałbym steam Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Kup mi gemy w smite za pomoca komorki xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 To nie jest głupi pomysł ;p A co mi dasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Gry na steam jakis moge wynalezc. Jak wroce do domu to sie rozmowimy wieczorem, Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 (edytowane) W przyszłym tygodniu rusza wielka zimowa wyprzedaż na Stem. Info praktycznie pewne. Edytowane 17 grudnia 2015 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Jakby jej nie było to bym się zdziwił ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 A mnie już to nie jara. Bo większość gier mam, a i jeszcze zainstalowane z 10 tytułów do przejścia. I pewnie znowu te same tytuł bedą na wyprzedaży: Skyrim, Tomb Raider, Fallout, Deus Ex i inne, które już dawno ukończyłem. Zresztą pewnie tak tylko piszę, bo w sumie dużo kasy wytraciłem ostatnio na hobby: steam controller, nvidia shield + akcesoria, ckm box:), humble bundle, just cause 3 w ciemno (żałuję) i inne giereczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 A mnie już to nie jara. Bo większość gier mam, a i jeszcze zainstalowane z 10 tytułów do przejścia. I pewnie znowu te same tytuł bedą na wyprzedaży: Skyrim, Tomb Raider, Fallout, Deus Ex i inne, które już dawno ukończyłem. Zresztą pewnie tak tylko piszę, bo w sumie dużo kasy wytraciłem ostatnio na hobby: steam controller, nvidia shield + akcesoria, ckm box:), humble bundle, just cause 3 w ciemno (żałuję) i inne giereczki. Oo, a jak sprawuje Ci się steam controller? Warto? Mnie też ta wyprz aż tak nie jara, ale kilka jakichś gierek może wpadnie? Kto tam wie? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 (edytowane) Czy warto? Gram na Dual Shocku od '98 roku. Ciężko się tu przyzwyczaić. Może nie jest to tak duża zmiana jak pececiarz z klawy przenosi się na pada, ale czuję się nieswojo. Odpaliłem GTA V i to celowanie... masakrycznie mi to szło. Za to w Project Cars grało się dobrze. Pad jest wygodny, ale oprócz tego że to naśladuje pada, to i naśladuje mychę. Z lewej te pokrętło działa jak 'wheel' w starych iPodach. Steam chce teraz przenieść granie w salonie: odpalasz tryb big picture, odpalasz pada i grasz. Pad też działa zaje.biście w Windowsie, operowanie po youtubie, forumku, fejsie, super. Ale do gier, gdzie trza szybko celować, średnio - chociaż może to wymaga wprawy, jak dla pececiarza gałki w dual shocku:) W ogóle pad ma wbudowany głośniczek, ale taki jak w starych kompach, można sobie wybrać melodyjkę włączenie/wyłączenia:) Nie podoba mi się, że wzorem pada xboxowego, jest na baterie Edytowane 17 grudnia 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 "Duza zmiana jak pececiarz z klawy na pada" "jak dla pececiarza gałki w dual shocku" What? Mamy 2015 roku kolego. Prawie kazdy ma pada. No i gadasz jakby operowanie gałkami w dual shocku wymagało jakis kursów i certyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 A jak czucie tych touchpad'ów ? Nie wyobrażam sobie grać na touchpadzie więc zostałem przy xbox 360 padzie ale strasznie korci fakt że można na tym padzie ograć większość gier na steam. A chociażby w takiego gothica pograć z kanapy robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 "Duza zmiana jak pececiarz z klawy na pada" "jak dla pececiarza gałki w dual shocku" What? Mamy 2015 roku kolego. Prawie kazdy ma pada. No i gadasz jakby operowanie gałkami w dual shocku wymagało jakis kursów i certyfikacji No dobra, miałem na myśli paru pececiarzy, co im ciężko grać padem. Może porównanie do zmiany z klawy -> pada trochę z du.py, ale mi jest ciężko, gram dalej DS3 szarku: pogram dłużej kontrolerem (zmuszę się , to napiszę coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Panowie da radę zrobić coś takiego by tylko podczas uruchamiania CS:GO komputer zmieniał 60hz na 120hz a po wyłączeniu wracał do 60hz? Po za cs męczy mnie 120hz a w cs bez 120 nie ma sensu nawet grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 A jak czucie tych touchpad'ów ? Nie wyobrażam sobie grać na touchpadzie więc zostałem przy xbox 360 padzie ale strasznie korci fakt że można na tym padzie ograć większość gier na steam. A chociażby w takiego gothica pograć z kanapy robi. Już kiedyś o tym wspominałem, w Gothica bez problemu pograsz na padzie stosując program joy2key, dzięki któremu możesz zmapować mychę i klawiaturę pod pada, działa to świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 Włączcie idel mastera, gierka Oddworld Abe's Oddysse, dostała karty. A mówili, żeby pokasować gry:) Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 Gry pokasować, ale u sprzedawców na Allegro. A Idle Master jest na XP? Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 (edytowane) To darmowe The Ship może być ciekawe w multi. O, darmowe black ops 3 na weekend, obczaje tryb zombie. Edytowane 18 grudnia 2015 przez Łidżet Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 19 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2015 Macie pomysł na grę z PC w stylu gier od Telltale albo Life is Strange? Albo nawet nieco inną, ale też nastawioną na fabułę. Oczywiście nie szukam gier, które są dostępne na konsole i nie mogą wymagać mocarnych PC i GTX'ów ze smokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 19 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2015 jak mocarny pc to koniecznie to: http://store.steampowered.com/app/274290/ Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Craftował ktoś odznaki ostantio? Dostaje się te karty na wyprzedaż jak co roku, mam na wymianę 1 i 3, brakuje mi 5, 6 i 8. Anyone? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 http://www.steamtradematcher.com/ Swietna strona, ktora pomaga wymieniac duble. Przypomne tylko, ze po ostatnich zmianach przedmioty dostaje sie po 72 godzinach od potwierdzenia wymiany. Chyba, ze obie strony uzywaja telefonu do autoryzacji (wtedy sie nie czeka). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi