Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

pisze na górze, że dzisiejsze wyróżnione, więc jakaś nadzieja jest, że będzie więcej... Bo inaczej to najgorsza wyprzedaż ever.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 714,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

no nic dla siebie nie mam ;/

Opublikowano

Takie trochę jakby lekko nędzne te promocje... Wszystkie ceny niczym te sprzed Daily/Flash z zeszłych lat. Niektóre tytuły z mojej wishlisty to od ponad dwóch lat nie miały więcej jak ~60%. :cebula:

Opublikowano

boli mnie binding of issac bez obniżki, kijek prawdy tak samo, terraria bywała taniej wcześniej, DMC 9euro xdddddddd po świętach taniej w pudełkach kupie te gry

Opublikowano

EEE nagle z 150 się zrobiło 10 tysięcy gier na wyprzedaży :o

A jak kliknę to nie pokazuje nic.......

Edytowane przez Łidżet

Opublikowano

Napisalem ze wyprzedaze wystartuja z opoznieniem i dopiero dodaja gierki i ZMIENIAJA obnizki wiec nie roztropne jest kupowanie czegokolwiek teraz.

Opublikowano

No jak ma 75 % to więcej mieć nie będzie

No dokładnie, dlatego ja łykam skyrima (beka że mam 7 euro z jakiegoś kałacha z cs'a xD)

Opublikowano

Dobre te oferty. Miałem kupować na prezent Life is Strange i na szczęście poczekałem. Rewelacyjny Walking Dead od Tellatle też jest mega tani, a sam chyba skuszę się na Ethana.

Opublikowano

czy tylko mi sie wydaje ze wyprzedaz z poczatku grudnia byla lepsza albo rownie dobra? a mialo byc odwrotnie

no nic szalu nie ma takiego jak sie spodziewalem

Opublikowano

ktory to pisal zeby poczekac na winter sale?

ZAYEBIE

Opublikowano

Pewnie podobnie jak podczas jesiennego promo w kolejnych dniach pojawią się lepsze ceny niektórych gierek.

Opublikowano

Ja się chyba złamię i kupię Grandię 2. ersja na DC mnie zachwyciła a tutaj jeszcze podciągnęli rozdzielczość i na dużym TV będzie wyglądać super.

Opublikowano

Dla e-kolegi kupiłem 4 gierki. Dla siebie aktualnie 3 i dwie dostałem od adiego. Najbardziej się cieszę z Deus Ex HR. Umili trochę czekanie na Mankind Divided. Chyba jeszcze wiedźmina 2 i 3 kupie. No i Solusy. Grania na dobre miesiące.

Opublikowano

Że też mi nikt tak nie wysłał gifta :( Swoją droga grał ktoś w dodatek do Breach and Clear? Chodzi o ten z zombiakami. Grywalne to jest?

Opublikowano

Ja se sam musiałem kupić, kupiłem se 5 gier za jakieś 20 ojro. Nawet jestem zadowolony. Od razu jakieś 2 świąteczne karty wpadły.

Opublikowano

Grzybiarz nawet listy zyczen nie ma, chcialem cos kupic za tekst o choince, ale nie ma listy to co poradzic :dunno:

Opublikowano

hehe, no bo zebrałem 450 gier w 1,5 roku, to gdzie tu jeszcze miejsce na wishlistę :)