Opublikowano 22 grudnia 20159 l pisze na górze, że dzisiejsze wyróżnione, więc jakaś nadzieja jest, że będzie więcej... Bo inaczej to najgorsza wyprzedaż ever.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Takie trochę jakby lekko nędzne te promocje... Wszystkie ceny niczym te sprzed Daily/Flash z zeszłych lat. Niektóre tytuły z mojej wishlisty to od ponad dwóch lat nie miały więcej jak ~60%.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l boli mnie binding of issac bez obniżki, kijek prawdy tak samo, terraria bywała taniej wcześniej, DMC 9euro xdddddddd po świętach taniej w pudełkach kupie te gry
Opublikowano 22 grudnia 20159 l EEE nagle z 150 się zrobiło 10 tysięcy gier na wyprzedaży :o A jak kliknę to nie pokazuje nic....... Edytowane 22 grudnia 20159 l przez Łidżet
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Napisalem ze wyprzedaze wystartuja z opoznieniem i dopiero dodaja gierki i ZMIENIAJA obnizki wiec nie roztropne jest kupowanie czegokolwiek teraz.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l No jak ma 75 % to więcej mieć nie będzie No dokładnie, dlatego ja łykam skyrima (beka że mam 7 euro z jakiegoś kałacha z cs'a xD)
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Dobre te oferty. Miałem kupować na prezent Life is Strange i na szczęście poczekałem. Rewelacyjny Walking Dead od Tellatle też jest mega tani, a sam chyba skuszę się na Ethana.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l czy tylko mi sie wydaje ze wyprzedaz z poczatku grudnia byla lepsza albo rownie dobra? a mialo byc odwrotnie no nic szalu nie ma takiego jak sie spodziewalem
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Pewnie podobnie jak podczas jesiennego promo w kolejnych dniach pojawią się lepsze ceny niektórych gierek.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Ja się chyba złamię i kupię Grandię 2. ersja na DC mnie zachwyciła a tutaj jeszcze podciągnęli rozdzielczość i na dużym TV będzie wyglądać super.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Dla e-kolegi kupiłem 4 gierki. Dla siebie aktualnie 3 i dwie dostałem od adiego. Najbardziej się cieszę z Deus Ex HR. Umili trochę czekanie na Mankind Divided. Chyba jeszcze wiedźmina 2 i 3 kupie. No i Solusy. Grania na dobre miesiące.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Że też mi nikt tak nie wysłał gifta Swoją droga grał ktoś w dodatek do Breach and Clear? Chodzi o ten z zombiakami. Grywalne to jest?
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Ja se sam musiałem kupić, kupiłem se 5 gier za jakieś 20 ojro. Nawet jestem zadowolony. Od razu jakieś 2 świąteczne karty wpadły.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Grzybiarz nawet listy zyczen nie ma, chcialem cos kupic za tekst o choince, ale nie ma listy to co poradzic
Opublikowano 23 grudnia 20159 l hehe, no bo zebrałem 450 gier w 1,5 roku, to gdzie tu jeszcze miejsce na wishlistę