Paliodor 1 761 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 No właśnie przez Firefoxa to robiłem 3 razy i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 chrome użyj Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Trzeba próbować kilka razy. Ja zrobiłem na ff, dodałem wyjątek do wyskakujących okienek i poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 ewentualnie pamietaj o zalogowaniu sie na steam w tej przegladarce Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 wpadł badge, dzięki. Ciekawa inicjatywa, Gaben jednak jest spoko, lubię takie akcje Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 (edytowane) No właśnie przez Firefoxa to robiłem 3 razy i lipa. Tez uzywam FF i wszystko dziala. Wpisalem "search", kliknalem enter i okienko wyskoczylo. Edytowane 1 stycznia 2016 przez kubicz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=vaf4jcdhiT4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 (edytowane) Musiałem pobrać Chrome'a bo przez FF nie wychodziło. Odznaka od razu wpadła Najlepsze w tym wszystkim jest to,że się wydawało,że będzie to bardzo słabe Xmas Sale. Bez flash/daily,jakiegoś eventu, a tu niespodzianka i coś jednak Valve zmajstrowało. Edytowane 1 stycznia 2016 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 (edytowane) warto kupić AoE II HD? uwielbiałem oryginał, a nie wiem czy wersję HD warto kupić w dzisiejszych czasach. A co z AoE III? Nigdy nie grałem I AoM EE? kocham oryginał a nie wiem czy warto kupić EE Edytowane 1 stycznia 2016 przez Lord Astmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Jak chcesz grać singla, to kupuj. Jak multi, to odpuść, bo podobno nędza. Rise of Nations też rozważ, jak nie grałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Odznaka zdobyta. Pozdrawiam, Mr. Cebula Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 (edytowane) Jak chcesz grać singla, to kupuj. Jak multi, to odpuść, bo podobno nędza. Rise of Nations też rozważ, jak nie grałeś. tylko singiel, nie lubię strategii multi Rise of Nations? zerknę. Ale które kupić? bo mogę co najwyżej kupić jedno z tych trzech (czterech, wliczając Rise of Nations) Edytowane 1 stycznia 2016 przez Lord Astmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Jak nie grałeś, to Rise of Nations polecam. Mechanika podobna do AoE, ale obejmuje epoki od starożytności do współczesności (afair). "It has a Cold War campaign even though nothing happened during the Cold War. 10/10 historical accuracy." Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Odznaka zdobyta. Pozdrawiam, Mr. Cebula Weź sobie ten tytuł "Mr. Cebula" wstaw w sygnę. Oszczędzisz sobie czasu na klepanie tego za każdym razem w klawiaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Ja piszę głównie w Tapatalku i sobie ustawiłem, żeby zawsze pisało. Pozdrawiam, Mr. Cebula 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 (edytowane) Jak nie grałeś, to Rise of Nations polecam. Mechanika podobna do AoE, ale obejmuje epoki od starożytności do współczesności (afair). "It has a Cold War campaign even though nothing happened during the Cold War. 10/10 historical accuracy." Dzięki, obejrzałem filmiki i screeny i jakoś ten styl graficzny mnie odrzuca zestarzała się IMO mocno, z tamtej epoki giercowania wolę mimo wszystko coś w stylu AoE tak więc nadal nie wiem czy wziąć AoE II HD, AoM EE, czy AoE 3 w które nigdy nie grałem Edytowane 1 stycznia 2016 przez Lord Astmer Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Dobra, dałem jako sygnaturę. Teraz nie widać tego w Tapatalku. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Steam ma support zaje.bisty. Mam ten kontroler i zje.bałem przypadkiem nadajnik USB. Gościu mi odpisał dzisiaj o 6ej rano, że wyślą nowy, tylko żebym podał dane do wysyłki i numer seryjny urządzenia W sumie na lekkim rauszu mu odpisywałem i przy okazji życzyłem wszystkiego dobrego w nowym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Support STEMA ostatnio się poprawił to prawda. Niedawno mojemu znajomemu włamali się na maila a dzięki temu ukradli też konto Steam. Odzyskał je po 4 dniach, kiedyś ta procedura trwała nawet i miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Rajos gurwa bierz AoE III bo daje rade w ch,uj generalnie Support STEMA ostatnio się poprawił to prawda. Niedawno mojemu znajomemu włamali się na maila a dzięki temu ukradli też konto Steam. Odzyskał je po 4 dniach, kiedyś ta procedura trwała nawet i miesiąc. Ja kilka lat temu też byłem ofiarą skradnięcia konta w tydzień załatwiona sprawa jak nie szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Rajos gurwa bierz AoE III bo daje rade w ch,uj generalnie Support STEMA ostatnio się poprawił to prawda. Niedawno mojemu znajomemu włamali się na maila a dzięki temu ukradli też konto Steam. Odzyskał je po 4 dniach, kiedyś ta procedura trwała nawet i miesiąc. Ja kilka lat temu też byłem ofiarą skradnięcia konta w tydzień załatwiona sprawa jak nie szybciej. lepsze od AoE II (HD) i AoM (EE)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Nie wiem co to jest EE a w dwojke HD nie grałem, ale jak na moje to ja bym brał trójke Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Nie wiem co to jest EE a w dwojke HD nie grałem, ale jak na moje to ja bym brał trójke Enhanced Edition, swoisty remake, coś w stylu II HD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi