Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Co warto kupić NAJBARDZIEJ? [emoji14]

No i czy są tym razem jakieś karty z tej wyprzedaży?

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 703,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Właśnie w to gram, więc... [emoji14]

Opublikowano

Nie, w grę. [emoji14]

Opublikowano

Chcę wypróbować idlemastera, ale zapala mi się czerwona lampka i zastanawiam się, czy może to zaaowocować banem lub innymi problemami.

Opublikowano

Przyłączam się do pytania. Warto, bez bana?

Opublikowano

O ile sie nie myle nie bylo takiego przypadku a Idle Master swoje lata juz ma.

VAC moze swirowac jak bedziecie grali w jakas gierke multiplayer z idlemasterem wlaczonym bo moze to uznac za jakas ingerencje (rzadki przypadek, ale sie moze zdarzyc), ale ogolnie ja i 95% spoleczenstwa uzywa wiec nie wiem dlaczego ktos mialby dostac bana bo i nie ma za co.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Oceanhorn faktycznie taki dobry? [emoji14]

Opublikowano

Ja też mam nadzieję. To brzmi tak głupio... xD

Opublikowano

Oczywiście, że żart. Póki co mam tyle gier do ogrania na różne platformy, że nie mam ciśnienia na Undertale, poza tym rzadko kiedy wydaję więcej niż 5 euro na cyfrówki. Pewnie ogram w bliżej nieokreślonej przyszłości.

Opublikowano

Na te tą gre warto wydac 10 euro. Jak by bylo trzeba to i 50 euro bym dal.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Jeśli chodzi o Idle Master to wyidlowałem nim już setki godzin i wciąż wszystko jest OK. Jedyne co, to nigdy nie gram jednocześnie z idle masterem. Jeśli serio chcę w coś popykać, to wyłączam programik.

Opublikowano

Przyjżałem się temu Undertale i chyba te wszystkie achy i ochy, to jakiś smutny żart jest... Nie widzę w tej grze kompletnie nic, co spowodowałoby, abym kiedykolwiek w nią zagrał. Podobne odczucie miałem do To the Moon. Mocno chciałem w to pograć, ale jak już wpadło w me ręce entuzjazm przygasł, w sumie to nawet spadł do zera.

Opublikowano

Ja sie przyjrzalem okladce Wiedzmina, jakas taka szara i nic na niej ciekawego nie ma, cale te ochy i achy to jakis smutny zart.

Opublikowano

Przeczuwałem, że opinia inna od ogółu spotka się z mniej więcej taką odpowiedzią.

Nawet najciekawsza historia nie usprawiedliwia tego, że Undertale wygląda jak projekt przedszkolaka. Z drugiej stony sztuka jest sztuką. Picassem ludzie cały czas się zachwycają.