Andreal 2 123 Opublikowano 28 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2016 Nie dla mnie taka zabawa. Normalny tryb rozgrywki bardzo mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 28 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2016 Gra jest w jakimś stopniu zmodyfikowana. Wiecej exp albo trudniejsi przeciwnicy. Ludzie tworza od nowa postacie i graja o to kto najszybciej wbije lvl albo coś. Pod koniec ligi postac chyba przechodzi na zwykly serwer. Nie do końca. Exp jest taki sam, co do przeciwników - są tacy sami, czasem trafi się jakiś mocniejszy jeśli dana liga ma takiego moda. Każda nowa liga czasowa ma jakieś ekskluzywne unikaty albo nagrody za "wyzwania", np. w jednej lidze udało mi sie zdobyć całego skina do zbroi, w jeszcze innej był chyba pet i efekt wizualny broni. Teraz przy nowym updacie i jak wystartuje nowa liga to będzie kilka fajnych unikatów do zebrania, których nie będzie na standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Note: beginning on March 9th your market listings will be held for: 15 days You have not been using the Mobile Authenticator for 7 days (pipi)a, wrzucają to na chama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 No ja z miłą chęcią bym to używał, ale nikomu się nie śpieszy zrobić wersję na windows phone....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Zastanawiam się nad kolekcją Legacy of Kain, da radę w to grać na nowym sprzęcie i czy obsługują pada? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Orientuje się ktoś jak z tymi banami za podpinanie gierek przez VPN? Czy dostał już ktoś za to bana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 7 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 Zastanawiam się nad kolekcją Legacy of Kain, da radę w to grać na nowym sprzęcie i czy obsługują pada? Na Windows 7 się odpalały. Win 10 jeszcze nie sprawdzałem. Pad działa tylko przy użyciu programów typu xpadder. ale jak ma się wystarczająco samozaparcia to da się grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 7 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 Na win 10 też działają, a przynajmniej Soul Reaver. Kupiłem swego czasu za 5 złotych całą kolekcję i dalej siedzi u mnie na dysku. Nawet obsługuje rozdzielczości HD! Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Odpuściłem i kupiłem kolekcję Deus Ex za kasę z kart Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Orientuje się ktoś jak z tymi banami za podpinanie gierek przez VPN? Czy dostał już ktoś za to bana? Ja 2 gry tak aktywowałem i nic, ale już wole nie ryzykować. Trzeba dokładnie postępować według instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Mam ze trzy takie gry. Wszyscy straszą, ale nikomu chyba naprawdę się nic nie stało dopóki nie jest jakimś notorycznym traderem ruskich kluczy. Jedna gierka na 100 pewnie OK, nie zabiją Cię przecież, ale raczej nie przyzwyczajaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 No wciagnąłem USFIV za 20zl z RU . Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Mi gift z GTA V został cofnięty, ale nie było to przez VPN. Raczej te "okazje" teraz omijam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 oceanhorn w humble bundle za dolca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Dobra, teraz zacząłem się jarać Stardew Valley, czekam jeszcze bardziej na promo :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Tez mi sie podoba, ale w takie cos to mobilnie raz na jakis czas bym pyknal. Dlatego mysle nad story of seasons na 3ds. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Tez mi sie podoba, ale w takie cos to mobilnie raz na jakis czas bym pyknal. Dlatego mysle nad story of seasons na 3ds. Polecam, czuć magię starych HM, choć wiadomo, że to jednak nie to co dawniej Jak masz szansę, to zgarnij na PSP/Vitę Back to Nature albo na GBA/DSa Friends of Mineral Town, nie ma lepszych HM Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Stardew Valley sprzedaje się jak świeże bułeczki, 30k dziennie. Prędko promocji pewnie nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 https://www.humblebundle.com/store/p/cornerstone_thesongoftyrim_storefront A to też jakiś klon Zeldy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Stardew Valley jest cudowne, potwierdzam. Nie ma co cebulić i warto dać pełną cenę, bo twórcy się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Idle Master Discontinued 2 MARCA - JSHACKLES In light of the upcoming Steam Marketplace changes next week, I’ve decided to discontinue working on and supporting Steam Idle Master. As someone who is unable to use the mobile authenticator, having trading cards put on hold for 15 days prior to being listed in the market makes the proposition of selling them a difficult one. As most of you know, the value of each card can fluctuate wildly in that amount of time. http://steamcommunity.com/groups/idlemastery#announcements/detail/666902171288054077 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Ja pierniczę, to już nawet kart jak człowiek nie można normalnie sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Władza korumpuje, władza absolutna korumpuje absolutnie pasuje do tego co wyrabiają ludzie od Steama. Coraz bardziej wychodzą z siebie by utrudnić życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Source code jest dostępny, po prostu autor zarzuca prace nad projektem, bo nie widzi dalszej potrzeby/sensu idlowania karcioszek. Nie ma większego problemu, żeby ktoś inny w razie czego zajął się update'ami. Dodatkowo to nie jest tak, że Idle Master przestanie nagle działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi