grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Jak takie śmieciowe gry tam trafiają? A inni muszą się prosić o głosy w greenlight. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 ale już widać, że Gabe powoli zaczyna ru,chać graczy, bo zniżki są dużo mniejsze niż w poprzednich wyprzedażach. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Speedrunners za niecałe 4 euro zakupione. Cytuj
Dante 430 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 ale już widać, że Gabe powoli zaczyna ru,chać graczy, bo zniżki są dużo mniejsze niż w poprzednich wyprzedażach. Z roku na rok wraz z umocnieniem się platformy te okazje są mniej interesujące. Może to ich stagnacja a może gracze przyzwyczaili się do super zniżek i teraz promo poniżej 70% off wypada kiepsko? Przejrzałem ofertę i pewnie kupię kilka rzeczy ale nic nie wymusiło na mnie szybkiego wyskakiwania z kasy. Pewnie na koniec sale wrzucę kilka indyków do kolekcji i może jakiś starszy tytuł na pieca żeby nie bawić się w szukanie cedeków. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Może i mniej ciekawe ale prawie 200 zł poszło dzisiaj . Stellaris , Punch Club, Day of the Tenacle i w końcu banner saga 2. to ostatnie byłem przekonany że kupiłem kilka tygodni temu ale coś chyba nie kliknąłem jak trzeba Dla mnie koniec wyprzedaży. Stellaris to w sumie zamiast master of orion.. Napaliłem się na rts w kosmosie a master of orion to early access i stellaris ma dobre recenzje. Day of the Tenacle bo nigdy tej przygodówki nie przeszedłem i będzie trzeba kiedyś spróbować. Punch Club zaintrygowało mnie a promocja zacna. Banner Saga 2 do przejścia w lato bo jedynka była goty. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 (edytowane) No ja Stelarisa na ebayu ostatnio za 13 funtow kupilem. I mocno sie wkrecam U Gejba raptem 10% obnizki ;/ slaboooo gejb, slabo Edytowane 23 czerwca 2016 przez El Loco Chocko Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 No nie wiem co tak słabo, Bastion w ogóle nieprzeceniony (z drugiej strony na allegro są klucze za ~13zł), myślałem nad Grimrockiem, no ale też są klucze tanio... Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 (edytowane) U mnie do nadrobienia w koncu Yaiba Ninja Gaiden Z, gra o tron, Castle Crashers, Kymel namowil na SpeedRunner. zastanawiam sie jeszcze nad Baner Saga, Portal 2 - moze Max The Curser Of Brotherhood , Punch Club choc w 2 ostatnie nie wiem czy w ogole bede gral Chcialem Aseto Corse - ale jak podliczyc DLC to poki co slaba promocja. Edytowane 23 czerwca 2016 przez easye Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 easye bierz banner sage nie zawiedziesz się Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 (edytowane) Przez sec zastanawialem sie nad D4: Dark Dreams Don't Die - te 2 epizody to calosc, czy oni nigdy tej gry nie skonczyli ? Edytowane 23 czerwca 2016 przez easye Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 ano nigdy sam chciałem brać ale jak poczytałem odechciało mi się Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Przez sec zastanawialem sie nad D4: Dark Dreams Don't Die - te 2 epizody to calosc, czy oni nigdy tej gry nie skonczyli ? nie skonczyli, to co wyszlo to wszystko, a wielka szkoda bo dobra gierka Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 (edytowane) z gierek mało znanych a wartych zagrania:Speed Runners fajne kanapowe multi Crypt of the necrodancer Ftl Lethal legue Rouge legacy Banner sagaParty hard-> to juz słyszałem ze dobre a nie grałem xd wszystkie gierki maksymalni do 5euro Edytowane 24 czerwca 2016 przez Orzeszek Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Crypt of the necrodancer poki co tylko. Jeszcze bankowo wezme black mesa bo tego nie idzie nigdzie dorwac, a potem sie zobaczy. Szalu nie ma, ale znajac zycie to sie i tak ostatniego dnia dobierze na szybko caly kosz gierek Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Koleś od D4 zachorował w ogole i przestał robić gierki. Easye bierz Portala 2 wysmienita szpila (jedna z najlepszych ever a fanem pierwszego Portala nie jestem) i Banner Sage tak jak mowi blant nie zawiedziesz się. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 I (pipi), BREXIT i nagle euro i dolary w górę poszły. A miało być tak pięknie. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 tak portal 2 to jak ktoś nie grał to jest absolutny must have - sam bylem zaskoczony jak w to gralem bo spodziewalem sie samych zagadek a doszła ciekawa fabula i dobre poczucie humoru Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 (edytowane) I (pipi), BREXIT i nagle euro i dolary w górę poszły. A miało być tak pięknie. Mi wczoraj nie przeszła płatność i cykałem się dziś rano, że będzie więcej do zapłaty, niż te ~68 zł jakie miałem na paypalu. O dziwo przelicznik google, który wczoraj przeliczył mi 15 euro na 65.xx złotych, dziś pokazał 66,xx zł, dziwne, tym bardziej że rano płatność przeszła nawet z prowizją. Edytowane 24 czerwca 2016 przez gkihdghdhj Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 I (pipi), BREXIT i nagle euro i dolary w górę poszły. A miało być tak pięknie. jak dobrze, że wszystko dla siebie zakupiłem juz wczoraj Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 ja też A Grandie 2 juz ograłeś? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Nie kupiłem miałem jak będzie posucha a na razie mam w co grać z nowości. W sumie jeszcze się zastanowie przy tej wyprzedaży Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 (edytowane) Ja nie kupiłem kiedys bundla z przygodówkami od Telltale, bo nie miałem tylko Borderlandsów. A nie bede brał bundla 20 zł dla jednej gry. Potem żałowałem ale cieszyłem sie, ze juz nie kupuje wszystkich bundli. No i wczoraj w sumie za 7 ojro kupiłem tą przygodówkę i Punch Club. Na razie jest taki upał, ze mi sie nie chce włączać kompa. Ale Punch Club zapowiada sie niezle. Edytowane 24 czerwca 2016 przez grzybiarz Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 zastanawiam sie jeszcze nad Baner Saga, Portal 2 Ja mam nadzieję, że chcesz po prostu mieć dodatkową kopię P2 na steam'ie, a nie, że jeszcze nie grałeś w jedną z najlepszy gier zeszłej generacji (ever?). Jeśli to drugie to szybko nadrabiaj swój błąd (przed dwójką oczywiście warto skończyć jedynkę, bo są powiązane fabularnie). Pamięta ktoś jeszcze to wystąpienie Gabe na E3: i ten trailer W sumie z tej szumnie zapowiadanej współpracy PS3 ze steamem, skończyło się (i zaczęło) na Portalu (kupując edycję na PS3 dostawało się gratis wersję na steama ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi