Opublikowano 22 czerwca 20177 l Sa chyba jakies spoilery z GoT Edytowane 22 czerwca 20177 l przez Wolfie_
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Hm. Śmiem twierdzić, że dziwnie mało tych gier ma przeceny... albo mam pechową wishlistę.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Hm. Śmiem twierdzić, że dziwnie mało tych gier ma przeceny... albo mam pechową wishlistę. Poczekaj chwile, serwery jak zwykle zapchane, wiele przecen jeszcze nie wskoczylo.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Pewnie tak. Nie chcę mi się wierzyć, że Shovel Knight bez przeceny. Wejdę za kilka h obadać co i jak.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Zawsze to trwa kilka godzin zanim wszystkie ceny się zaktualizują, cierpliwości. Ojeeeej, album z naklejkami! Edytowane 22 czerwca 20177 l przez selene
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Tradycyjne Sorry The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Powoli robi się dobrze. Wrzuce sobie te wszystkie klasyczne Baldury do kolekcji i nawet nie duzo mnie to wyjdzie
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Zakup w tym momencie czegokolwiek na steam to jakieś piekło, ale udało się kupić Ori, Hollow Knight i Stardew Valley. Zniżka z Paypalem elegancko zadziała, jestem ciekawy czy da się drugi raz skorzystać
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Potem sobie zerkne, szkoda ze nie mozna juz giftów do inventory pakować :(
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Potem sobie zerkne, szkoda ze nie mozna juz giftów do inventory pakować :(Można z wybranym terminem dostarczenia do kogokolwiek, który później można zresztą dowolnie modyfikować. Kombinowanie, ale zawsze to jakaś opcja. :)
Opublikowano 22 czerwca 20177 l U mnie też zniżka wjechała. Nie było problemu z zakupami - wyszukiwanie w store nie działało, ale googlowałem gry i wchodziłem przez szukajkę na interesujące mnie pozycje. Póki co GRIP, REDOUT i DOOM. Szkoda tylko, że Steam padł na ryj i giery pobierają się w zawrotnej prędkości 200kb/s.
Opublikowano 23 czerwca 20177 l ja dopieero dzisiaj przeglądam i cholera 20 z mojej listy przecenione. Chyba sobie hearts of iron 4 w końcu kupie i może jeszcze coś ...
Opublikowano 23 czerwca 20177 l No ja sie zastanawiam nad book of demons ale gierka w early acces a pograłbym :/