Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Sa chyba jakies spoilery z GoT

Edytowane przez Wolfie_

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 713,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

to tez dobre, spoiler z gwiezdnych wojen uwaga xd

Opublikowano

Hm. Śmiem twierdzić, że dziwnie mało tych gier ma przeceny... albo mam pechową wishlistę.

Opublikowano

Hollow Knight -34%

Stardew Valley -40%

:banderas:

Opublikowano

Hm. Śmiem twierdzić, że dziwnie mało tych gier ma przeceny... albo mam pechową wishlistę.

Poczekaj chwile, serwery jak zwykle zapchane, wiele przecen jeszcze nie wskoczylo.

Opublikowano

Pewnie tak. Nie chcę mi się wierzyć, że Shovel Knight bez przeceny. Wejdę za kilka h obadać co i jak.

Opublikowano

Grip po 12 ojro. Wezmę, jak tylko się sklepik uspokoi...

Opublikowano

padło wszystko.

Opublikowano

Zawsze to trwa kilka godzin zanim wszystkie ceny się zaktualizują, cierpliwości.

Ojeeeej, album z naklejkami!

Edytowane przez selene

Opublikowano

Tradycyjne 

Sorry The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
Opublikowano

Powoli robi się dobrze. Wrzuce sobie te wszystkie klasyczne Baldury do kolekcji i nawet nie duzo mnie to wyjdzie :banderas:

Opublikowano

Zakup w tym momencie czegokolwiek na steam to jakieś piekło, ale udało się kupić Ori, Hollow Knight i Stardew Valley. Zniżka z Paypalem elegancko zadziała, jestem ciekawy czy da się drugi raz skorzystać :cebula:

Opublikowano

Potem sobie zerkne, szkoda ze nie mozna juz giftów do inventory pakować :(

Opublikowano

Potem sobie zerkne, szkoda ze nie mozna juz giftów do inventory pakować :(

Można z wybranym terminem dostarczenia do kogokolwiek, który później można zresztą dowolnie modyfikować. Kombinowanie, ale zawsze to jakaś opcja. :)
Opublikowano

U mnie też zniżka wjechała.

Nie było problemu z zakupami - wyszukiwanie w store nie działało, ale googlowałem gry i wchodziłem przez szukajkę na interesujące mnie pozycje. Póki co GRIP, REDOUT i DOOM. Szkoda tylko, że Steam padł na ryj i giery pobierają się w zawrotnej prędkości 200kb/s.

Opublikowano

ja dopieero dzisiaj przeglądam i cholera 20 z mojej listy przecenione. Chyba sobie hearts of iron 4 w końcu kupie i może jeszcze coś ...

Opublikowano

No ja sie zastanawiam nad book of demons ale gierka w early acces a pograłbym :/