Frantik 2 567 Opublikowano 23 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2018 U mnie wszędzie jest za 99 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Dostałem bon -25% na Divinity 2, warto? Boli brak języka polskiego mimo, że znam b.dobrze angielski (tam jest jednak wiele smaczków językowych, które grając po eng zapewne mi umkną ;/) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Warto. Jest kilka gejmplejowych zmian względem jedynki, które mi średnio podeszły, ale to nadal ten sam sztos. Największy plus to zmiana wymagań co do książek przez co każda postać może nauczyć się najprzydatniejszych skilli z każdej szkoły na niskich levelach, no i hybrydowe buildy tworzy się wygodniej. 80h nabite i mam wrażenie, że jeszcze z 40h przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 4 godziny temu, Dr1zzt napisał: Warto. Jest kilka gejmplejowych zmian względem jedynki, które mi średnio podeszły, ale to nadal ten sam sztos. Największy plus to zmiana wymagań co do książek przez co każda postać może nauczyć się najprzydatniejszych skilli z każdej szkoły na niskich levelach, no i hybrydowe buildy tworzy się wygodniej. 80h nabite i mam wrażenie, że jeszcze z 40h przede mną Z jakiegoś guida korzystasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 22 minuty temu, Starh napisał: Z jakiegoś guida korzystasz? Zdarzało mi się sprawdzić alternatywne rozwiązania questów bądź same questy co by żadnego nie przegapić na gamefaqs, ale chyba nie ma w necie żadnego poradnika ukończonego w 100%. https://gamefaqs.gamespot.com/pc/179840-divinity-original-sin-ii/faqs/75285/introduction Buildy we wczesnym etapie gry resetujemy bez problemu także kombinować ze statami można praktycznie przez cały czas. Jak będziesz miał jakieś pytania to zarzuć moim nickiem w temacie Divinity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 Bedzie jakis spring sale na steamie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 Nope. Nigdy nic większego przy okazji wiosny\Wielkanocy nie było. Zostaje czekać dopiero na summer sale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 może nie każdy zagląda do tematu cebuli na forumku http://store.steampowered.com/bundle/1777/Deus_Ex_Mankind_Divided__Steam_Controller_Bundle/ deus ex + steam controller z dostawą za 200pln Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 Ten pad w ogóle wart kupna czy bardziej jako ciekawostka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 do bijatyk sie nie nadaje, bo nie ma krzyżaka. bardziej ciekawostka myśle, za te cene to można prawilnego pada do xboxa one kupić, lub dualshocka 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 134 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2018 (edytowane) pad sie sprawdza jedynie do zastapienia myszki, czyli bez sensu Edytowane 2 kwietnia 2018 przez Chewie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 moj nick to jayjaypl3. Dodawajta mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 lol, jestem jako michal.szeremeta3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Przypominam o grupie fpe na steam: https://steamcommunity.com/groups/psxextreme Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 1 godzinę temu, _M_ napisał: lol, jestem jako michal.szeremeta3 też nie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 4 godziny temu, Shankor napisał: Przypominam o grupie fpe na steam: https://steamcommunity.com/groups/psxextreme najlepsza grupa na steam, potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 817 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 no to dołączyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2018 Oprocz cd keys, gdzie jeszcze warto kupowac gry na steama? Chodzi mi oczywiscie o jakies legitne stronki, zeby licencja nie wygasla po jakims czasie, wiec stronki typu g2a odpadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2018 Fanatical GMG Humble Bundle Store Gamersgate Nie kupować na g2a i kinguinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2018 O co kaman z G2A i Kinguinem? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2018 Szemrane typy tam sprzedają za przyzwoleniem samego sklepu. Pluć i omijać z daleka to jedyne co można z tymi serwisami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2018 48 minut temu, Bzduras napisał: O co kaman z G2A i Kinguinem? Kiedyś jakiś developer się wypowiadał, że jak masz tutaj kupić, to lepiej po prostu ściągnąć torrenta. Na Kinguinie/G2A mają klucze z kradzionych kart kredytowych, innych regionów. Oczywiście nie wszyscy sprzedawcy, wszak to takie "allegro", tyle że z kluczami - jednakże większość kluczy jest jumana. PS. A G2A to polska firma, bodajże z Rzeszowa :ciekawostka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2018 10 minut temu, grzybiarz napisał: Kiedyś jakiś developer się wypowiadał, że jak masz tutaj kupić, to lepiej po prostu ściągnąć torrenta. Na Kinguinie/G2A mają klucze z kradzionych kart kredytowych, innych regionów. Oczywiście nie wszyscy sprzedawcy, wszak to takie "allegro", tyle że z kluczami - jednakże większość kluczy jest jumana. PS. A G2A to polska firma, bodajże z Rzeszowa :ciekawostka: Coś kojarzę, to chyba przy okazji premiery Darkwood było jak wrzucili swoją gierkę na premierę na torrenty. Dziwi mnie to, bo oglądając niektórych na tubie czy czytając CDA (czasami się kupi jak jest fajna gierka w środku) widziałem reklamy i jednego i drugiego, nie do końca wiedząc, że idą tam jakieś przewały. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2018 Nie szczędzą pieniędzy na marketing, a chętnych ich reklamować też nie brakuje, mimo doskonale opisanych przypadków dlaczego powinno się trzymać z dala od tego typu miejsc. Co zrobisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi