Gość Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 (edytowane) Serio chcesz się w coś takiego bawić? Nie obawiasz się bana na konto? Edytowane 15 sierpnia 2018 przez Gość Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 żeby bana złapać to chyba trzeba grzebać w gierkach z VAC Cytuj
Gość Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Najlepiej byłoby napisać do Steam z prośbą o wyzerowanie osiągnięć (na Origin można), tylko... Nie ma kontaktu ze Steam. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Opublikowano 16 sierpnia 2018 (edytowane) Steam przestał mieć ochotę aktualizować mi gierki. Wszystkie są w kolejce i oczekują na pobranie. Ustawienia dalej pokazują aby aktualizować wszystko (nawet w tle). Ktoś coś poradzi? Nie chce mi się za każdym razem wymuszać aktualizacji poprzez włączanie gry. E: dobra nie wiem jakim cudem ale wszystko ustawia się automatycznie na 3 w nocy. To jakieś nowe ustawienie czy tylko ja tak mam? Edytowane 16 sierpnia 2018 przez pawelgr5 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Opublikowano 16 sierpnia 2018 3 minuty temu, pawelgr5 napisał: E: dobra nie wiem jakim cudem ale wszystko ustawia się automatycznie na 3 w nocy. To jakieś nowe ustawienie czy tylko ja tak mam? U mnie normalnie, zaznaczone bez ograniczeń mam Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Opublikowano 16 sierpnia 2018 31 minut temu, pawelgr5 napisał: Steam przestał mieć ochotę aktualizować mi gierki. Wszystkie są w kolejce i oczekują na pobranie. Ustawienia dalej pokazują aby aktualizować wszystko (nawet w tle). Ktoś coś poradzi? Nie chce mi się za każdym razem wymuszać aktualizacji poprzez włączanie gry. E: dobra nie wiem jakim cudem ale wszystko ustawia się automatycznie na 3 w nocy. To jakieś nowe ustawienie czy tylko ja tak mam? U mnie to samo. Nie wiem skąd się to wzięło, zawsze było automatycznie. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Opublikowano 16 sierpnia 2018 można kliknąć „pobierz teraz” i nie trza czekać do nocy. Cytuj
funditto 658 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Jeśli mam kupione gry na steam pod windows, a przeskoczę na macbooka to czy gry, które są obsługiwane przez ten system nadal będą dostępne czy muszę wykupić osobną licencję ? Cytuj
Xord 50 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Podobny problem miałem z BGEE i chodzi jest podane pod sztuką na jakie systemy chodzi ale nie wiem czy wszędzie to obowiązuje. Przypuszczam że tak więc żaden problem. 1 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Raz kupujesz i grasz. Jak tytuł jest przypisany do konta i dostępny na danym os to nie ma problemów. 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Czemu ten ArchiSteamFarm tak wolno farmi? Mam ustawione farmienie "complex". Da się jakoś szybciej farmić? 4 gry, 9 kart ~7 godzin... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Ja tam cały czas farmię IdleMasterem, nie tym oryginalnym (bo bodajże już nie działa) tylko forkiem, który wciąż jest utrzymywany przy życiu. Bardzo prosto można dużo karty wyfarmić, wystarczy włączyć program i przełączać na następną gierkę co kilka sekund. Nawet jak gra ma poniżej 2h to karty lecą jak głupie, w kilka minut kilkadziesiąt kart tak dropię. Tylko wyłącz udostępnianie granej gry wszystkim znajomym bo inaczej oszaleją z powodu ilości powiadomień jakie to generuje ;P. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 https://github.com/JonasNilson/idle_master_extended Chyba nawet jest tryb co sam co kilkanaście sekund przełącza grę, ale ja wolałem i tak samemu klikać, szybciej jest. 2 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 13 godzin temu, raven_raven napisał: Tylko wyłącz udostępnianie granej gry wszystkim znajomym bo inaczej oszaleją z powodu ilości powiadomień jakie to generuje ;P. Gdzie to się ustawia? Na steam, czy gdzieś w tym programie? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 W ustawieniach prywatności Steam Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 nie widze tam takiej opcji. dobra, jak kogos to wkur.wia, to niech mi pisze na steamie Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 września 2018 Opublikowano 10 września 2018 21 godzin temu, grzybiarz napisał: nie widze tam takiej opcji. dobra, jak kogos to wkur.wia, to niech mi pisze na steamie Wjedź w profil, edit profile i tam po prawej masz dwie opcje: "My Profile" i "My Privacy Settings". W opcjach prywatności zmienia się "Game Details" na private bodajże by już nie wyświetlało w co grasz. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Steam ma już 15 lat . Fajny artykuł podsumowujący zmiany strony na przestrzeni lat: https://www.pcgamer.com/steam-versions/ Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Komentarz jednego typa jest ciekawszy. Cytat I'm not saying anything in this article is factually incorrect, but it is a long way from painting an accurate picture of Steam and its relationship to gaming on computers. Or explaining why you probably should wish Steam a happy birthday. In the early aughts, pc game makers started including single use codes in almost every big pc game, which made it impossible to resell their games used. This is the same time period where Gamestop was finishing up buying and/or destroying the last of its competitors. Babbages, Software Etc, Electronics Boutique, Funcoland, and others I can't even remember the names of anymore, were all dead or dying or just flat out purchased and absorbed. Gamestop was all about throwing its weight around, and when pc game publishers started undermining their pawn shop-esque business model with those codes, Gamestop decided to kill pc gaming. Within a span of a few months, the pc game section of Gamestop was decimated. (PC games were literally half the store in a lot of places, like the Babbages and the subsequent Software Etc I worked at in the late 90s, early 00s, just before this fight started.) All of a sudden, pc games were relegated to an anemic little suicide rack, where most Gamestops still keep them to this day. For a couple of years there, things were kind of dicey. There were still big pc game sections at places like Circuit City, Best Buy, and Media Play, but most of those big electronics and media stores were in the process of going under too. PC gaming was a wounded passenger on a bunch of sinking ships. But Valve had this digital storefront - Steam - and when they started carrying games from other publishers, things in the land of computer gaming started to turn around. These days, I'm rarely thrilled with Valve and the stuff they're doing, and there's a lot about Steam I dislike, but they are the reason that being a pc gamer is still possible today. So, good looking out, Steam. And happy f'ckin' birthday. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Czy na steam premiery startują o 24? Jeżeli Tomb Raider ma premierę za h, to będę mógł go włączyć? Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Premiery na Steamie są o 19 i o 24, jesli chodzi o tomb raidera to jutro o 19 będziesz mógł włączyć. 1 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Dzięki mogłem się wcześniej położyć xD Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Możesz zobaczyć ile czasu zotało do momentu odblokowania na karcie gry w sklepie steam. Nowy tomb będzie dostępny za ok. 16h. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi