Opublikowano 14 marca 20196 l 4 godziny temu, mozi napisał: Pany kiedy są wyprzedaże na steam poza gwiazdką? Teraz to patrzam i ceny jakieś takie nie koniczenie. Ja co jakiś czas dostaję maila „twój obserwowany tytuł jest teraz w promocji”, wiec radzę dodać gry do obserwowanych - np niedawno było steamWorld 2 o polowe taniej, a nie ma żadnych świąt. Edytowane 14 marca 20196 l przez grzybiarz
Opublikowano 14 marca 20196 l Rozumiem że te strony co na łowcachgier podają to uważać? Może być klucz za lewą kartę?
Opublikowano 14 marca 20196 l Niby tak, ale wszędzie masz teraz jakaś gwarancję. Te strony to takie Allegro kluczy, wiec i na Allegro może trafić się złodziej jak i na g2a, ale tu i tu masz wsparcie serwisu. Raz mi steam usunął gre, ale kupioną na Allegro od slupa. A mam prawie 900 tytułów. ---- Właśnie dostałem maila że Bayoneta -75%, 2 dyszki na Steam. Edytowane 15 marca 20196 l przez grzybiarz
Opublikowano 16 marca 20196 l Steam idzie na wojnę z tzw. review bombingiemhttps://steamcommunity.com/games/593110/announcements/detail/1808664240333155775 I już krzyki, że gruby wprowadza zamordyzm
Opublikowano 16 marca 20196 l Steam to i tak śmietnisko niskiej jakości gier. Niech najpierw zaczną robić quality control i cenzurę tego co wychodzi, a nie recenzji.
Opublikowano 16 marca 20196 l Naprawdę piękne czasy. Wszystkie stronki robią cenzurę i blokują nieprzychylne recenzje bo to niby trollowanie i review bomb żeby tylko nie urazić wydawców i deweloperów. Paranoja i kolejny krok w coraz większym rozwalaniu równowagi w tym jak wygląda recenzowanie.
Opublikowano 16 marca 20196 l "Nie odchodźcie od nas na epic store, pozwolimy wam cenzurować recenzję waszych tytułów." Jakoś dobre kompletne gry mogą mieć średnią ocen "overwhelming positive".
Opublikowano 22 marca 20196 l https://www.ppe.pl/news/131058/steam-nowy-wyglad.html Steam zostanie odświeżony wizualnie #łooooo
Opublikowano 22 marca 20196 l Ciekawe, czy gruby kiedykolwiek jeszcze się weźmie za achievmenty jak należy czy może Xbox Live zacznie być integrowany do gier również na PC i to "rozwiąże" problem.
Opublikowano 22 marca 20196 l Ja się bardzo cieszę z tej ułomności osiągnięć na PC, bo dzięki temu w ogóle mnie nie interesują. Przestały mnie męczyć (to dobre słowo) po powrocie z konsol do PC gamingu i oby tak już pozostało, osiągnięcia to zło. Chociaż na Steam mogą być w obecnej formie, bo nie ma ogólnego gs'a i calaków. Edytowane 22 marca 20196 l przez Gość
Opublikowano 22 marca 20196 l jak nie ma, sa tak samo jak na konsoli - przecież możesz mieć 100% z gry, jedyna różnica miedzy osiągnięciami to brak dźwięku jak wyskakują (tylko tyle wystarczyłoby zmienić) - mi tam akurat to w ogóle nie przeszkadza, fajnie ze są, fajnie ze je widać w profilu.
Opublikowano 22 marca 20196 l Miałem na myśli ogólny wynik punktów (łączny) ze wszystkich gier. To, że można sobie maksować ulubiony tytuł jest nawet OK.
Opublikowano 22 marca 20196 l tak, ale masz strony które pokazują łączna ilość zdobytych osiągnięć/czas tez w zupełności wystarcza. W ogóle skoro mowa o osiągnięciach, to chyba w sieci nie ma lepszej stronki niż https://www.exophase.com/, która zlicza już chyba wszystko, poza exelami z Nintendo! Ktoś zna jakąś konkurencje? Edytowane 22 marca 20196 l przez easye
Opublikowano 19 maja 20195 l Nie ma, exophase nawet ma support dla retroachviements, wiec można ściągnąć RA emulatora i nabijać trofea w Super Mario Bros na NESie
Opublikowano 27 maja 20195 l Klikając „Kup”, zgadzasz się na to, aby Valve umożliwiło ci dostęp do cyfrowych dóbr natychmiast po zakończeniu transakcji z pominięciem 14-dniowego okresu wycofania z niej. Tym samym zrzekasz się swojego prawa do odstąpienia od tego zakupu. Takie coś mi wyskakuje przy próbie zakupu i nie można dokonać transakcji bez akceptacji powyższego. Nigdy nie zakładam z góry zwrotu ale wg mnie bardzo słaba zagrywka ze strony Valve.
Opublikowano 27 maja 20195 l Valve daje Ci możliwość zwrotu gry na swoich zasadach, a odstępstwa od tego prawa wymaga każda firma sprzedająca cokolwiek cyfrowo. Valve można trochę rzeczy zarzucić, ale tutaj kulą w płot.
Opublikowano 27 maja 20195 l Spoko, dzięki za wyjaśnienie.Jak pisałem nie kupuje z zamiarem zwrotu.Po prostu dawno nie robiłem zakupów i rzuciło się w oczy przy płatności, a nie przypominam sobie aby w przeszłości taki zapis był widoczny.
Opublikowano 27 maja 20195 l Spoko. A na przyszłość to gry na Steamie można zwracać przez dwa tygodnie od daty zakupu jeśli nie grałeś więcej jak 2h, jeśli dobrze pamiętam. Ale to nie są sztywne reguły, można próbować w uzasadnionych przypadkach. Jak gra np. jest zabugowana czy zepsuta, to też można się ubiegać o zwrot.
Opublikowano 30 maja 20195 l W dniu 28.05.2019 o 12:55, MLeKSk napisał: Wziąłem darmową wersję "Age of Wonders III", które było ostatnio na promocji. Gierka spodobała mi się tak bardzo, że chcę dokupić DLC, ale sorki, ponad 100zł w sklepie Steam wychodzi. jesli jeszcze nie kupiles to do 3 czerwca masz dlc w promocji 50% taniej
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Ciekawa promocja na steam :)) https://store.steampowered.com/app/642090/Coming_Out_on_Top/?cc=pl