Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

comment_N5eWwqMRbeWw3OcBukiUCIOis4I1XyZZ

No dzięki, konto faktycznie szybko odzyskane. Ustawiłem sobie kod na telefon, powinno byc OK.

A jak jest z danymi karty płatniczej? Osobnik, który mi sie wrył na konto miał do nich dostęp?

Opublikowano

Tak, jedynkę, dwójkę oraz wszystkie dodatki za darmo do premiery HL: Alyx. 

Opublikowano

Ja jedyneczkę ogram sobie ponownie już jako Black Mesa, ale dodatki do podstaweczki chyba ponownie wjadą. 

Opublikowano

Ciekawe, nie wiedziałem że tak to działa. Steam całkowicie leży chyba od 17 jakoś. Próbuję odpalić Divinity 2, bo mam tam rozpoczętą kampanie z duża ilością różnych modów. Niestety jak włączam grę to w ogóle modów nie rozpoznaje. Wydaje mi się to dziwne, że mody muszą mieć dodatkowe połączenie online żeby poprawnie działać skoro i tak są ściągnięte na dysk.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ale śmietnik się robi z tego steama z roku na rok gorszy. Tam jest w ogóle jakaś kontrola jakości czy już każdy może wydać byle (pipi)/? za rok dwa ciężko coś z tego szamba będzie wygrzebać.

Opublikowano
13 godzin temu, devilbot napisał:

ale śmietnik się robi z tego steama z roku na rok gorszy. Tam jest w ogóle jakaś kontrola jakości czy już każdy może wydać byle (pipi)/? za rok dwa ciężko coś z tego szamba będzie wygrzebać.

śmietnik się wszędzie robi. Steam najgorszy ale xbox, ps store czy e shop gonią. Co tydzień masa premier ale ponad połowa to gówna. Reszta co najwyżej średnia i trzeba szukać diamencików w tym szambie. 

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

przewraca sie ludziom w dupach od tego dobrobytu. i nie macie juz na co narzekac szkoda gadac

macie sklep ktory wam podaje liste top sellerow, kuratorow z rekomendacjami, opinie uzytkownikow, niezle dzialajacy system rekomendacji oparty na waszej histori ze o rekomendacjach do znajomych i wglad w ich biblioteke nie wspomne, to wam sie jeszcze jakies "nintendo seal of quality" czy ki (pipi) zachcialo jakby to kiedykolwiek dzialalo

nie ma przymusu kupowania a kazdy z was siedzi pewnie z backlogiem 200+ gier no ale jak tak ciezko wam znalesc dobra gre to wam nie pomoge

Edytowane przez Gattz
  • Plusik 5
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

jak uwazasz ze to co mamy teraz to nie dobrobyt to sobie idz do sklepu kupowac gierki w ogromnych pudlach w ciemno jak recenzja sie pojawi za miesiac w secret service bo internetu jeszcze nie wynalezli

Edytowane przez Gattz
Opublikowano

Warto spróbować tych Steam eksperymentów, bo dzięki niektórym można znaleźć naprawdę fajne giereczki.

@Gattz tutaj chłopakom pewnie chodzi o to, że stosunek jakości do szamba zaczyna się niebezpiecznie przechylać na korzyść szamba. Osobiście nie widzę sensu w ograniczaniu publikowania gier na steamie, a rozwiązania doszukiwałbym się w znacznym ulepszeniu narzędzi filtrujących. Wydaje mi się, że Steam właśnie w tę stronę zmierza co jest dobre, tylko że strasznie powoli im to idzie.

@kultywator ja, Trump i ruchanie w dupe w jednym podpisie to słaby trójkąt ;)

• Dzięki 1