Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jakiś alter Beriona? (Chyba nie bo by go zniszczył argumentem, że save na konsoli nie należy do niego) Nie znajdujesz nic ciekawego dla siebie to tylko i wyłącznie twój problem, a nie myślenia innych. Na konsolach też masz śmietnik w e-sklepach. Nie wiem czy zazdrościć, czy współczuć bo mi szkoda by było życia przeglądać zawartość jakiegokolwiek e-sklepu. Wolę grać.

Opublikowano

Koledzy coś się pozmieniało na Steam jak chodzi o rozdawania kart? Kiedyś dostałwał max połowę z tego co potrzebne żeby wytworzyć odznakę. Teraz z Capcom Arcade Stadium wjechało już 10 kart (grałem niecałe 7h) i do Hollow Knighta też już dostałem sporo.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 30.05.2022 o 08:20, pawelgr5 napisał:

Koledzy coś się pozmieniało na Steam jak chodzi o rozdawania kart? Kiedyś dostałwał max połowę z tego co potrzebne żeby wytworzyć odznakę. Teraz z Capcom Arcade Stadium wjechało już 10 kart (grałem niecałe 7h) i do Hollow Knighta też już dostałem sporo.

Capcom Arcade Stadium jest darmową grą, więc dostajesz 1 kartę za każde kupione DLC. Jeżeli chodzi o drugi tytuł, to powinieneś dostać 5 kart (z 9 potrzebnych do odznaki).

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mogliby pozwolić na Steamie na usuwanie z paczek konkretnych elementów, bo czasami zawierają śmieci, których kupując grę nie chcesz, a są dorzucane wbrew woli. Można ukryć, ale instalujesz na nowo aplikację i znowu musisz wszystko niechciane ukrywać, bo aplikacja nie zapamiętuje wyborów.

Opublikowano

Jak kupisz paczkę w której są dwie gry to możesz usunąć tylko całość, nie da się tylko jednej z nich. W dodatku to nie jest usunięcie, tylko głębsze ukrycie, bo paczkę zawsze można przywrócić.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
26 minut temu, Czoperrr napisał:

Niedługo trzeba będzie kupić Returnal i Demon's Souls :)

Cos chyba przegapłem. jest oficjalne info ze wlatuje na Steam w niedalekiej przyszłosci?

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Przecieki z nVidii. Z Returnala lata już kilka filmików w necie.

Aaa ok to takie to wiadomo, tez sie spodziewam ale myslalem ze to w nocy jakos oficjalnie poleciało i przegapiłem.

Opublikowano
4 godziny temu, Czoperrr napisał:

Jest jakiś sposób na tańsze gierki na Steam tak jak w przypadku zakupów Xboxowych w Argentynie? :philosoraptor:

wpisujesz w gg.deals i pokazuje gdzie najtaniej

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...