Opublikowano 26 maja 20222 l To jakiś alter Beriona? (Chyba nie bo by go zniszczył argumentem, że save na konsoli nie należy do niego) Nie znajdujesz nic ciekawego dla siebie to tylko i wyłącznie twój problem, a nie myślenia innych. Na konsolach też masz śmietnik w e-sklepach. Nie wiem czy zazdrościć, czy współczuć bo mi szkoda by było życia przeglądać zawartość jakiegokolwiek e-sklepu. Wolę grać.
Opublikowano 30 maja 20222 l Koledzy coś się pozmieniało na Steam jak chodzi o rozdawania kart? Kiedyś dostałwał max połowę z tego co potrzebne żeby wytworzyć odznakę. Teraz z Capcom Arcade Stadium wjechało już 10 kart (grałem niecałe 7h) i do Hollow Knighta też już dostałem sporo.
Opublikowano 25 czerwca 20222 l W dniu 30.05.2022 o 08:20, pawelgr5 napisał: Koledzy coś się pozmieniało na Steam jak chodzi o rozdawania kart? Kiedyś dostałwał max połowę z tego co potrzebne żeby wytworzyć odznakę. Teraz z Capcom Arcade Stadium wjechało już 10 kart (grałem niecałe 7h) i do Hollow Knighta też już dostałem sporo. Capcom Arcade Stadium jest darmową grą, więc dostajesz 1 kartę za każde kupione DLC. Jeżeli chodzi o drugi tytuł, to powinieneś dostać 5 kart (z 9 potrzebnych do odznaki).
Opublikowano 30 czerwca 20222 l Kilka razy odkładałem zakup MoH Airborne, który był za grosze, a teraz usunięty ze Steam.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Dlaczego ten Steam zawsze musi być zje*any. Jedyny sklep, gdzie mam takie cyrki z kartą i transakcja przechodzi ale po stronie sklepu zmula i mail z błędem. Teraz czekaj aż operator odblokuje środki i zwróci
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Mogliby pozwolić na Steamie na usuwanie z paczek konkretnych elementów, bo czasami zawierają śmieci, których kupując grę nie chcesz, a są dorzucane wbrew woli. Można ukryć, ale instalujesz na nowo aplikację i znowu musisz wszystko niechciane ukrywać, bo aplikacja nie zapamiętuje wyborów.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l U mnie zapamiętuje ukryte gry, do tego jak coś jest opcja usunięcia gry z konta.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Jak kupisz paczkę w której są dwie gry to możesz usunąć tylko całość, nie da się tylko jednej z nich. W dodatku to nie jest usunięcie, tylko głębsze ukrycie, bo paczkę zawsze można przywrócić.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Myślałem ,że mówisz paczkach na necie a ty mówisz o zestawach gier na steam? Daj jakiś przykład, może mam u siebie na koncie to sprawdzę.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Tak, z tego co widzę u siebie, to można się pozbyć albo całego bundle'a gier, albo żadnej.
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l A Steam też mógłby w końcu ogarnąć pizdę i wprowadzić opcję jedyne sprawdzenia klucza, bez jego aktywacji z automatu.
Opublikowano 29 września 20222 l Jest jakiś sposób na tańsze gierki na Steam tak jak w przypadku zakupów Xboxowych w Argentynie?
Opublikowano 29 września 20222 l Eneba, Kinguin itp. Wpisujesz tylko w Google tytul gry z dopiskiem steam key.
Opublikowano 29 września 20222 l 26 minut temu, Czoperrr napisał: Niedługo trzeba będzie kupić Returnal i Demon's Souls Cos chyba przegapłem. jest oficjalne info ze wlatuje na Steam w niedalekiej przyszłosci?
Opublikowano 29 września 20222 l 11 minutes ago, pawelgr5 said: Cos chyba przegapłem. jest oficjalne info ze wlatuje na Steam w niedalekiej przyszłosci? Przecieki z nVidii. Z Returnala lata już kilka filmików w necie.
Opublikowano 29 września 20222 l 1 godzinę temu, Czoperrr napisał: Przecieki z nVidii. Z Returnala lata już kilka filmików w necie. Aaa ok to takie to wiadomo, tez sie spodziewam ale myslalem ze to w nocy jakos oficjalnie poleciało i przegapiłem.
Opublikowano 29 września 20222 l 4 godziny temu, Czoperrr napisał: Jest jakiś sposób na tańsze gierki na Steam tak jak w przypadku zakupów Xboxowych w Argentynie? wpisujesz w gg.deals i pokazuje gdzie najtaniej