Opublikowano 10 kwietnia 20231 r Miałem taką informację ostatnio przy zakupie kilku gier, a jednak zakupy w każdym przypadku były od razu finalizowane i trafiały do biblioteki.Nie wiem o co chodzi.
Opublikowano 10 kwietnia 20231 r Kupiłem wczoraj 5 gier, chciałem jeszcze dokupić DLC i wyskoczył ten komunikat. Poczekałem 2 godziny, spróbowałem ponownie i to samo, więc olałem. Próbuję dzisiaj i to samo... Odpiąłem kartę od konta Steam, żeby przypiąć na nowo, a nuż pomoże. Nie pomogło, teraz nie mogę nawet dodać tej karty w ustawieniach konta, bez dokonywania zakupów, bo pojawia się ta sama informacja. Co ciekawe, na innym koncie Steam problem nie występuje, więc problem z kontem.
Opublikowano 22 kwietnia 20231 r Animowane tło za darmo: https://store.steampowered.com/sale/16212626125
Opublikowano 11 maja 20231 r Chyba się komuś pomyliło i przeniósł temat STEAM do Hardware, zamiast przenieść STEAM DECK xd
Opublikowano 16 maja 20231 r Na Steam całkiem spore przeceny gier EA. Niektóre najtaniej w historii. Warto przeglądnąć katalog, szczególnie, jeśli ktoś nie ma awersji do przymusowego Origina w niektórych tytułach. https://store.steampowered.com/developer/EA/sale/publisher-sale Sporo gierek, takie jak trójwymiarowe C&C, czy Mirror's Edge, w cenach rzędu 6-7zł. Unravel obie części za 4zł.
Opublikowano 14 czerwca 20231 r Nowy wygląd Steam, trochę z zaskoczenia. Nie wiem, czy jest lepiej... Sama zmiana oczywiście potrzebna, bo apka trochę trąciła myszką, ale czy na coś takiego? Chyba można coś lepszego wymyślić. Edytowane 15 czerwca 20231 r przez krzysiek923
Opublikowano 15 czerwca 20231 r Duz zmiana to to nie jest, ale mi ten wyglad trybu Desktop pasuje mocno i nie chce rewolucji w tym temacie.
Opublikowano 15 czerwca 20231 r Pytanko, czy tryb Big Picture może mieć wpływ na wydajność? Wydaje mi się, że wydajność w RE4R miałem gorszą w trybie Big Picture niż w trybie desktopowym, ale mogło mi się tylko wydawać.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Są jakieś warte sprawdzenia demówki indyczków na tym summer festivalu? Z tych co kojarzyłem to tylko sea of stars sobie spróbowałem
Opublikowano 23 czerwca 20231 r 59 minut temu, Pupcio napisał: Są jakieś warte sprawdzenia demówki indyczków na tym summer festivalu? Z tych co kojarzyłem to tylko sea of stars sobie spróbowałem Jak grałeś Sea of Stars demko i Ci podeszło, to na pewno Chained Echoes. A nie ma demka jednak, tylko pełniaczek w promo.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r 5 godzin temu, Pupcio napisał: Są jakieś warte sprawdzenia demówki indyczków na tym summer festivalu? Z tych co kojarzyłem to tylko sea of stars sobie spróbowałem En Garde! - taki trochę Prince of Persia ale w klimacie Trzech Muszkieterów z przepiękną grafiką, doskonale dopasowaną muzyką i bohaterką która nie da sobie w kaszę dmuchać. Mało jest pozycji w tym klimacie. I choć gra potrzebuje jeszcze trochę szlifów to jest u mnie na wishliście. Station to station - mokry sen fanów pociągów gdzie rozwiązujemy puzzle budując połączenia kolejowe w ramach zaplanowanego budżetu. Gra dla totalnego relaksu nie żaden skomplikowany sim. Na dodatkowy plus cudowna grafika - morda cieszy się na sam widok jak to wszystko się rusza. New Cycle - jeszcze w demo nie grałem ale zapisałem to sobie do wishlisty podczas konferencji dla PC-tów. Gra budownicza - wygląda trochę na cross over FrostPunka z Factorio. Będę to badał - jeśli nie będzie zbyt dużego skomplikowania to może wessać.
Opublikowano 26 czerwca 20231 r Jak coś, to Steam Summer Sale startuje w czwartek. Ale pewnie zrobią oklepane -33% do -50% na większość tytułów, jak dotychczas. Co do aktualizacji klienta, to trochę ten nowy irytuje. Gdy się włącza, to zawsze wskakuje "na wierzch" (poprzednio odpalał się w tle, ja mogłem robić co innego). Wyłącza się odczuwalnie dłużej. Do tego jest problem z Overlay w grach, które uruchamiają się przez klienta. Np. w Cyberpunk we właściwej grze Overlay nie działa. Wszystkie powiadomienia wyskakiwały dopiero po wyłączeniu gry. Można to obejść wyłączając odpowiedni proces w menedżerze zadań, ale liczę, że to naprawią.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r U mnie wpadlo: Loop Hero Bloostained: Curse of the Moon Bloostained: Curse of the Moon 2 Back 4 Blood
Opublikowano 8 lipca 20231 r Zawsze o tym zapominam przy okazji wyprzedaży, a chyba nie jest to nigdzie promowane, ale raz dziennie za zrobienie Discovery Queue dostaje się losową kartę eventową.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Ja mam problem z zalogowaniem, zmienić hasła też w tej chwili nie mogę, bo błąd.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r No kurde, cały dzień to nie działa. Reinstalowałem system wczoraj i nie mogę się zalogować, ani odzyskać konta poprzez e-mail/tel, ciągle błędy. Próbowałem też z innym kontem Steam, to samo. Przez smartfona to samo. OK, weszło. Według downdetector jakieś problemy były. Edytowane 12 sierpnia 20231 r przez krzysiek923
Opublikowano 23 września 20231 r jak kupię grę na steam, która wymaga konta xbox live, to grając na steam będę zdobywać osiągnięcia?
Opublikowano 23 września 20231 r Jak zalogujesz się w grze do xbox live to będziesz zdobywał osiągnięcia na steam i xbox live. Gry MS tak mają.
Opublikowano 23 września 20231 r Dzięki, bo miałem dylemat, czy brać Forzę na Xboksie czy na Steam, a wolałem Steam. xd No to całkiem fajnie, że tak jest.