Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie należę raczej (już) do hardkorowych graczy, toteż nie do końca rozumiem ten cały Steam :confused:

Przed instalacją Steama miałem już zainstalowanego m.in. Fallouta 3, Mafię. Da się jakoś zrobić, żeby Steam widział te gry tak jak te instalowane poprzez klienta? Widziałem, że można zrobić skrót, ale to nie to, nie wygląda to dobrze, nie ma tych wszystkich informacji o gierce.

W sumie mogę się bez tego obyć, ale fajnie by było mieć to wszystko ładnie poukładane w jednym miejscu.

e: a, jeszcze jedno

Jak dają jakąś gierkę za darmo przez jakiś czas, to wystarczy, że dodam tę grę do mojej biblioteki przed końcem promocji, czy też muszę ją pobrać i zainstalować?

Edytowane przez lmz
Opublikowano

Nie ma takiej możliwości i nie można nawet ubłagać VALVe żeby dodali możliwość wstawiania własnych obrazków do biblioteki zamiast ikonek.

Opublikowano

e: a, jeszcze jedno

Jak dają jakąś gierkę za darmo przez jakiś czas, to wystarczy, że dodam tę grę do mojej biblioteki przed końcem promocji, czy też muszę ją pobrać i zainstalować?

Wystarczy dodac do biblioteki.

• Plusik 1
Opublikowano

Skusilem sie na Alpha Protocol w koncu. W sumie gra mnie juz wczesniej kusila, jednak jako ze recenzje wytykaly jej wiele wad to ja sobie odpuscilem - wolalem nie ryzykowac forsy. Za taka cene jednak doszedlem wniosku ze chyba jednak warto bo ponoc fabula i wplyw gracza na nia zostaly dobrze zrealizowane.

Opublikowano

Także się zastanawiam. Niby to dyszka tylko, a fabuła i dialogi są pierwszorzędne, ale gameplay podobno jest kompletnie zepsuty, szczególnie w przypadku wyboru złej profesji. Jakoby stealth się kompletnie nie dało grać. Nie wiem czy coś naprawiali w patchach, ale widziałem trochę filmów prezentujących te babole, i faktycznie można wyłączyć grę sfrustrowanym.

Btw. Rusty Hearts chwilowo(?) zniknęło ze Steam. Jakoby gra była niedostępna w naszym rejonie. Podobno to jakiś bug i mają to naprawić, ale osoby, które nie pobrały jeszcze gry nie mają obecnie takiej możliwości (chyba, że poprzez oficjalną stronę gry).

Opublikowano

Genialnie, dodatek do Medieval TW i Alpha Protocol wlasnie leza w koszyczku. Teraz jak cos to szukac jakis modow/patchy do tego drugiego tak jak to jest z grami Obsidian ;)

Opublikowano

Da się jakoś ustawić polskie napisy w Alpha Protocol (może ktoś sprawdzić czy ten sposób działa na steam'owej wersji)? W ogóle da się już sensownie grać w AP, bo słyszałem, że gra trapiła się z niemałą ilość błędów,bugów?

Opublikowano

Działają Wam normalnie gry na Steamie? Miałem zainstalowane CoH, wczoraj grałem, dzisiaj za uj nie chce ruszyć. Zero błędu, nic.

Opublikowano

W ogóle da się już sensownie grać w AP, bo słyszałem, że gra trapiła się z niemałą ilość błędów,bugów?

Nie-Steamowa wersja działa bez problemu. Sam grałem i ani jednego buga nie uświadczyłem. Nie wiem skąd Twoje obawy, być może wersja Steam ma jakieś problemy...

Gość Orzeszek87
Opublikowano

Witam, moge poprosić o polecenie fajnych gierek na steam-ie za free? własnie zasysam team fortrees 2 są jeszcze jakies fajne okazje i ew jak sie je wyszukuje?