Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Chciałem tam wejść ale jakiś ale jest ten invite a każdy chciał kase za to żeby wysłać więc wydało mi się to podejrzane.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 709,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Nie no nie ma sensu placic. Ja dostalem invite'a na innym forumie za darmo.

Dziala to tak, ze zeby wziac udzial w losowaniu gry trzeba wydac punkty. Jesli gra kosztuje na steamie 10 baksow to trzeba dac 10 punktow, jesli 20 to 20 etc. Punkty powoli sie regeneruja - za kazdym razem gdy ktos tworzy nowa loterie wszyscy dostaja troszke punktow. Stworzenie invite'a kosztuje 50 punktow. Tera mam z dwadziescia pare wiec moze do jutra sie zrobi.

Jesli nikt inny tu nie ma tam konta to mozemy sie umowic, ze dam invite'a osobie, ktora sie zgodzi, ze tez zaczeka az sie uzbiera 50 punktow zamiast wydawac na loterie i da nastepnej osobie etc.

Aha, zeby dolaczyc trzeba tez miec przynajmniej gier za 50$ na koncie steam.

Edytowane przez Mq

Opublikowano

Ja też bym się chętnie dołączył jak ktoś by miał inva.

Na starcie dostaje się 25 pkt. Więc potrzeba dozbierać next 25 by dać inva, ay?

Czyli od chwili założenia konta czekamy, aż ludzie wystawią na "sell" grę/gry o wartości 250$, ay? Nie powinno trwać mega długo.

Opublikowano

Tak, nowe konta startuja z 25P. Gdy ktos tworzy losowanie wszyscy dostaja 5% wartosci gry w punktach. Nie jestem pewien czy dostaje sie cos, jesli to wypada ponizej 1 punkta. W praktyce bywa roznie w predkoscia dostawania punktow ale nie powinno byc mega dlugo.

Opublikowano

To i ja się chętnie dołączę jak będą jakieś wolne invki

Opublikowano

O, dzięki, jeden podziałał ;)

Jak uzbiera się 50 punkcików to mogę komuś podesłać invite.

Edytowane przez Rik

Opublikowano

Jeszcze działają, jak będę miał 50 pkt na zaproszenie, to dam znać.

Opublikowano

O co w tym dokladnie chodzi?

iECY0.jpg

hjRxS.jpg

DowEZ.gif

78zwb.jpg

Opublikowano

Mam 50 pkt, które mogę przeznaczyć na zaproszenie. Pisać PW, kto pierwszy ten lepszy :)

Nieaktualne

Edytowane przez Soq

Opublikowano

Oddam invite w dobre ręce

Poszło

Edytowane przez Rik

Opublikowano

Jest jeszcze ktoś chętny na to steamgifts invite?

Edit: Kolejna gra f2p na steamie - tym razem jakaś strategia

Edytowane przez Dante

Opublikowano

Zainstalowalem steama na D, na nowym komputerze i jak chce zainstalowac gre pokazuje ze mam 0mb wolnego miejsca, mimo ze mam wolnego miejsca jakies 350gb. domyslam sie ze to cos z tymi ustawieniami administratora (windows 7), ale nie wiem za (pipi) jak to zmienic

Opublikowano

moze kliknij na stima prawym i 'uruchom jako administrator' czy cos

Opublikowano

Obiecany inwajt na steamgifts:

1h5rqofscm4d0zi300h7mw9xrnxrgbfihhuzgd5l

Kto chce niech bierze.

Opublikowano

Nie ma tematu o grze więc wrzucę tutaj - na Steamie pojawiły się oba pakiety "pre-order" bonusów do Deus Ex: Human Revolution. Oba można wyrwać za 3€, pojedynczo ~2,30€ i 1,50€.

Opublikowano

To ja też wygenerowałem:

b36lcoaf0qj0adnlw3u3747ypzecfz0i9y7c1qso

Opublikowano

@Legion

Dzięki!

Opublikowano

Portal 2 -50%

11,24E

Kupując dwa płaci się 10E za jeden.