Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 709,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Nie wyświetla mi się sklep STEAM w kliencie. W przeglądarce jest oki, w kliencie mam czarną stronę. Anyone?

Opublikowano

Od dłuższego czasu, czy teraz tylko? Klient Steam miewa swoje grymasy i czasami po prostu odmawia posłuszeństwa. Poczekaj trochę, prawdopodobnie samo się naprawi. Sam miałem ostatnio coś podobnego, ale Community także wyświetlał mi czarną stronę, nie tylko sklep.

Opublikowano

No w sumie od reinstalki :D No nic, zleję to, bo i tak na razie nic nie kupuję. Thx

Opublikowano

Orientuje się ktoś czy polskie wydanie Silent Hill: Homecoming rejestruje się na Steam? Teoretycznie gra jest niedostępna w naszym rejonie, ale na stronie dot. retail keys widnieje ona jako akceptowalna.

EDIT: Hm, jednak gra jest dostępna u nas. Jeszcze niedawno była zablokowana. No nic, ale pytanie aktualne - czy nasze wydanie da się zarejestrować, czy jest ono jakieś upośledzone?

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

To ja się podciągnę z pytanie poniekąd związanym.

Ktoś wie czemu czasami są gry u nas niedostępne? W okolicach lata był na sale np FEAR 2, ale po kliknięciu na niego wywalało ze produkt niedostępny. To samo jest obecnie ze Skyrim np.

Opublikowano

Kod do Steam Gifts:

kgs6y2rprcizqs5qmyshvy5fyiygf7lap3nrs7d4

Kto pierwszy, ten lepszy - jak ktoś użyje niech da znać na forum, co by potem ludzie już nie próbowali na darmo :)

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

nie wiem czy to był kod do inv ale wpisałem podczas rejestracji i zadziałało

jak mam rozumieć działanie tego serwisu? Mam 25punktów, które mogę wykorzystać na wejście do gry o jakąś gierkę? Tylko jak nie wygram to co? Punkty przepadają? Za co zdobywam kolejne punkty i co mam z tego, że dam komuś za darmo cdkey?

Opublikowano

@Rinek

Punkty raz wydane (jezeli nie wycofasz "oferty") przepadają nawet jak nie wygrasz.

Pkt dostajesz im więcej inni wystawiają gier. Nie pamiętam dokładnych liczb ale dostajesz X% ceny gry w pkt. Ogólnie dziennie da się uzbierać około 40pkt bym powiedział. Może więcej.

Można mieć maksymalnie 300 pkt jednocześnie.

A co dostajesz za danie CD-Keya? Z tego co wiem to poczucie szcześcia i dobrego uczynku w sercu ;)

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Prawdopodobnie zmierza to do tego, że jakaś firma wystawi pare gierek, a w zamian dostaje maile tych którzy wygrali - i już można wysyłać reklamy ;)

Mówta co chceta, ja tam niebardzo wierzę w dobre uczynki w internecie. Okaże się, póki co spróbuję coś wygrać. Jeszcze raz dzięki Edziu za kodzik :*

Opublikowano

j8t6beyqoj0z1t2mvda58hui2tvwzmbc8swimrjj

Opublikowano

Pobrałem iron grip nie wiem jak u was ale u mnie jest problem z rozpoczęciem bitwy a mianowicie nie może "właczyć" się unity web player, pokazuje mi że jest potrzebna aktualizacja jego, oczywiście aktualizuje, pobieram pełną wersję od nowa i tak dalej. Beznadziejny pomysł, a miało być ciekawie, pieknie eh

Opublikowano

Kto piersi, ten lepszy:

ed: oba kody zabrane ;)

Edytowane przez ako

Opublikowano

Wcześniej pytałem, sam sobie odpowiem i potencjalnym zainteresowanym - Silent Hill Homecoming (dostępny w Wirtusie i Gram.pl za 20zł) jest rejestrowalny na Steam.

Opublikowano

Wykorzystałem drugi kod ako do invite'a. Nie wiem, co z pierwszym, ja po prostu wybrałem drugi. Dzięki wielkie ;)

Opublikowano

Pierwszy nadal do wzięcia ;)

Opublikowano

Musimy se zrobić grupę z 10 osób i sami se gifty robić, bo w tym biznesie nie widzę dla nas szansy jak się rzuca masa ludu xD

Opublikowano

No, Stona i Rinek pracują to mogą zostać sponsorami xD

Opublikowano

Wygraliście już cokolwiek tam? Bo ja sobie wskoczyłem w 4 losowania i... szanse jak w Lotka :P

Opublikowano

Ja się zapisałem póki co na dwa które mnie interesowały, zobaczymy co z tego będzie. Szanse nikłe, ale jeżeli to tylko kwestia kliknięcia to czemu nie spróbować :D

Opublikowano

Zapisałem się na jakieś 9 kopii HL2 taki ze mnie pazerny burak.

Opublikowano

co do szans to powiem ze zorganizowalem tam oddanie portala i koles ktory wygral (z ok 120 osob) mial w statach ze to jego pierwsza wygrana z 87 loteri w ktorych bral udzial wiec sie nie nastawiajcie ani nie zniechecajcie

Opublikowano

I tak nie pograsz, BF3 będzie za 15 dni :P