Opublikowano 27 października 201113 l Jeśli ludzie sprzedają jakiś kod do steama to na czym to polega? Co z nim się robi?
Opublikowano 27 października 201113 l Tyle, ze jak kupisz coś nie za swoją walutę, np za dolary (Steam po IP sprawdza lokalizację Twoją czy jakoś) to Ci grę zabiorą/zablokują konto. Kiedyś aż tak nie było, jakiś czas temu się za to ponoć wzięli bardziej. Tak słyszałem. Nie wiem na ile to prawda.
Opublikowano 27 października 201113 l Na steamie nie kupuje się nowych gier. Na stemie gry kupuje się podczas promocji i przecen. Nie polecam kupowania gier na steam przez allegro - duże niebezpieczeństwo dostania klucza, który zostanie zablokowany / zablokuje całe konto. Kupowanie całych kont (z grami) jest turbo niebezpieczne - pierwotny właściciel może je odzyskać bardzo łatwo. Najlepiej mieć wujka w USA, który kupi grę jako prezent (gift). To jest wszystko co trzeba wiedzieć o steam. Jeżeli na tej planecie jest ktoś, kto jeszcze nie ma Borderlands, to ta gra jest obecnie w przecenie -75%. Wersja GOTY za 7,49€. Edytowane 27 października 201113 l przez Shankor
Opublikowano 27 października 201113 l steam halloween sale jest Może ktoś znajdzie coś dla siebie Prosze.... nie ;_;
Opublikowano 28 października 201113 l Na razie wziąłem Vampire Bloodlines Pewnie wezmę jeszcze Left 4 Dead 2 i Amnesia... ale to jeszcze muszę się zastanawić czy będę miał czas w to grać haha...
Opublikowano 28 października 201113 l Terrrrrrarrrrria!!!!!!!!!! xD @sakiu Co do L2D2 to lepiej pomyśl cyz będziesz miał z kim, a nie czy będziesz miał czas - solo to się mija z celem
Opublikowano 28 października 201113 l http://www.magickagame.com/news/2011/10/phnglui-mglwnafh-cthulhu-magicka-wgahnagl-fhtagn
Opublikowano 31 października 201113 l nowy humble bundle! http://www.humblebundle.com/ btw. gra nie jest na steama, ale bardzo przyjemna pixelowa strzelanka. Edytowane 31 października 201113 l przez scuff
Opublikowano 31 października 201113 l Szkoda, że tylko jedna gra. Poczekam, może ogłoszą jakieś dodatki czy bonusy za kilka dni, jeśli się wyda określoną ilość dolarów. Obecna pozycja niezbyt mnie interesuje.
Opublikowano 1 listopada 201113 l Bastion na Steam za 7€. Wersja z soundtrackiem za 12€ - http://store.steampowered.com/app/107100/ Kurcze, teraz się zastanawiam czy brać, czy poczekać aż kiedyś (może) będzie -75%...
Opublikowano 1 listopada 201113 l ja pogralem w demo i czekam, az tak mnie nie kreci. Poza tym swieta ida, na pewno bedzie duza obnizka. Edytowane 1 listopada 201113 l przez scuff
Opublikowano 1 listopada 201113 l Bastion na Steam za 7€. Wersja z soundtrackiem za 12€ - http://store.steampo...com/app/107100/ Kurcze, teraz się zastanawiam czy brać, czy poczekać aż kiedyś (może) będzie -75%... <buziak>
Opublikowano 2 listopada 201113 l Spoko. Za dwa dni dodadzą to do Humble Bundle Tu jest info (w spoilerze bo długie): Taki słaby żarcik z mojej strony. Przepraszam.
Opublikowano 2 listopada 201113 l steam://takesurvey/1/ Jest niby jakaś ankieta na Steamie o DOTA, gdzie można wygrać dostęp do bety dwójki. Jest tylko jeden szczególik: Link nie działa i chyba nie tylko mi. W każdym razie było na oficjalnym blogu, więc pretensje nie do mnie... :ph34r: [EDIT} Jednak jest OK. Jakby co, to restart Steama... Edytowane 2 listopada 201113 l przez Accoun
Opublikowano 2 listopada 201113 l Jak komuś nie działa to: - force Steam Client Update - restart clienta - klikanie linka o ankiecie via DOTA 2 blog.
Opublikowano 4 listopada 201113 l Terrrrrrarrrrria!!!!!!!!!! xD @sakiu Co do L2D2 to lepiej pomyśl cyz będziesz miał z kim, a nie czy będziesz miał czas - solo to się mija z celem Nom przemyślałem sobie i jednak nie wziąłem Tak czy siak Vampire Bloodlines to jeden z najlepszych moich ostatnich zakupów czuję godziny świetnej gry. Powinno starczyć do wyprzedaży świątecznej, na którą już szykuję fundusze
Opublikowano 4 listopada 201113 l Terrrrrrarrrrria!!!!!!!!!! xD @sakiu Co do L2D2 to lepiej pomyśl cyz będziesz miał z kim, a nie czy będziesz miał czas - solo to się mija z celem Nom przemyślałem sobie i jednak nie wziąłem Tak czy siak Vampire Bloodlines to jeden z najlepszych moich ostatnich zakupów czuję godziny świetnej gry. Powinno starczyć do wyprzedaży świątecznej, na którą już szykuję fundusze Polecam zainstalowanie nieoficjalnego patcha wespa, chyba ze lubisz bugi.
Opublikowano 4 listopada 201113 l Dzięki za info, ale mam już poinstalowany wszystkie nieoficjalne łatki
Opublikowano 6 listopada 201113 l Mam taki problem: właśnie skończyłem ściagać GTA: SA ze Steam'a i przy włączaniu zapętla mi się okienko "przygotowanie do uruchomienia gry..." wyskakuje, znika, wyskakuje i tak w kółko. Menadżer zadań pokazuje że gta się włącza, ale tak jak i to okienko znika. Wie ktoś czym to może być spowodowane? Miał ktoś coś takiego? HELP! edit. zrestartowałem winde i hula. Edytowane 6 listopada 201113 l przez Ofsajd
Opublikowano 6 listopada 201113 l OFFTOPIC mały: Mam taki problem: chcę właśnie skończyłem ściagać Się uśmiechnąłem przy tym zdaniu
Opublikowano 6 listopada 201113 l Kto szykuje portfel na swiateczna wyprzedaz i na co liczycie w tym roku? Ja bym chetnie przygarnal might and magic clash of heroes za mila cene,dead island,la noire w jakies fajnej promocji i moze railworks 3
Opublikowano 6 listopada 201113 l OFFTOPIC mały: Mam taki problem: chcę właśnie skończyłem ściagać Się uśmiechnąłem przy tym zdaniu cieszę się że czytanie tego sprawiło Ci tyle radości a po za tym: oj tam, oj tam - każdemu się zdarza myśleć jedno, a pisać drugie i później wychodzą takie kwiatki