Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle, ze jak kupisz coś nie za swoją walutę, np za dolary (Steam po IP sprawdza lokalizację Twoją czy jakoś) to Ci grę zabiorą/zablokują konto. Kiedyś aż tak nie było, jakiś czas temu się za to ponoć wzięli bardziej. Tak słyszałem. Nie wiem na ile to prawda.

Opublikowano (edytowane)

Na steamie nie kupuje się nowych gier.

Na stemie gry kupuje się podczas promocji i przecen.

Nie polecam kupowania gier na steam przez allegro - duże niebezpieczeństwo dostania klucza, który zostanie zablokowany / zablokuje całe konto.

Kupowanie całych kont (z grami) jest turbo niebezpieczne - pierwotny właściciel może je odzyskać bardzo łatwo.

Najlepiej mieć wujka w USA, który kupi grę jako prezent (gift).

To jest wszystko co trzeba wiedzieć o steam.

Jeżeli na tej planecie jest ktoś, kto jeszcze nie ma Borderlands, to ta gra jest obecnie w przecenie -75%. Wersja GOTY za 7,49€.

Edytowane przez Shankor
Opublikowano

Szkoda, że tylko jedna gra. Poczekam, może ogłoszą jakieś dodatki czy bonusy za kilka dni, jeśli się wyda określoną ilość dolarów. Obecna pozycja niezbyt mnie interesuje.

Opublikowano (edytowane)

steam://takesurvey/1/

Jest niby jakaś ankieta na Steamie o DOTA, gdzie można wygrać dostęp do bety dwójki. Jest tylko jeden szczególik:

Link nie działa i chyba nie tylko mi. W każdym razie było na oficjalnym blogu, więc pretensje nie do mnie... :ph34r:

[EDIT}

Jednak jest OK. Jakby co, to restart Steama...

Edytowane przez Accoun
Opublikowano

Terrrrrrarrrrria!!!!!!!!!! xD

@sakiu

Co do L2D2 to lepiej pomyśl cyz będziesz miał z kim, a nie czy będziesz miał czas - solo to się mija z celem ;)

Nom przemyślałem sobie i jednak nie wziąłem :)

Tak czy siak Vampire Bloodlines to jeden z najlepszych moich ostatnich zakupów :D czuję godziny świetnej gry. Powinno starczyć do wyprzedaży świątecznej, na którą już szykuję fundusze :D

Opublikowano

Terrrrrrarrrrria!!!!!!!!!! xD

@sakiu

Co do L2D2 to lepiej pomyśl cyz będziesz miał z kim, a nie czy będziesz miał czas - solo to się mija z celem ;)

Nom przemyślałem sobie i jednak nie wziąłem :)

Tak czy siak Vampire Bloodlines to jeden z najlepszych moich ostatnich zakupów :D czuję godziny świetnej gry. Powinno starczyć do wyprzedaży świątecznej, na którą już szykuję fundusze :D

Polecam zainstalowanie nieoficjalnego patcha wespa, chyba ze lubisz bugi.

Opublikowano (edytowane)

Mam taki problem: właśnie skończyłem ściagać GTA: SA ze Steam'a i przy włączaniu zapętla mi się okienko "przygotowanie do uruchomienia gry..." wyskakuje, znika, wyskakuje i tak w kółko. Menadżer zadań pokazuje że gta się włącza, ale tak jak i to okienko znika. Wie ktoś czym to może być spowodowane? Miał ktoś coś takiego? HELP!

edit. zrestartowałem winde i hula.

Edytowane przez Ofsajd
Opublikowano

Kto szykuje portfel na swiateczna wyprzedaz i na co liczycie w tym roku? Ja bym chetnie przygarnal might and magic clash of heroes za mila cene,dead island,la noire w jakies fajnej promocji i moze railworks 3 :D

Opublikowano

OFFTOPIC mały:

Mam taki problem: chcę właśnie skończyłem ściagać

Się uśmiechnąłem przy tym zdaniu ;)

cieszę się że czytanie tego sprawiło Ci tyle radości ;) a po za tym:

oj tam, oj tam - każdemu się zdarza myśleć jedno, a pisać drugie i później wychodzą takie kwiatki ;)