ciupak32 0 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Jeśli ludzie sprzedają jakiś kod do steama to na czym to polega? Co z nim się robi? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Dodaje sie go w steamie... i sciaga gre? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Tyle, ze jak kupisz coś nie za swoją walutę, np za dolary (Steam po IP sprawdza lokalizację Twoją czy jakoś) to Ci grę zabiorą/zablokują konto. Kiedyś aż tak nie było, jakiś czas temu się za to ponoć wzięli bardziej. Tak słyszałem. Nie wiem na ile to prawda. Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 (edytowane) Na steamie nie kupuje się nowych gier. Na stemie gry kupuje się podczas promocji i przecen. Nie polecam kupowania gier na steam przez allegro - duże niebezpieczeństwo dostania klucza, który zostanie zablokowany / zablokuje całe konto. Kupowanie całych kont (z grami) jest turbo niebezpieczne - pierwotny właściciel może je odzyskać bardzo łatwo. Najlepiej mieć wujka w USA, który kupi grę jako prezent (gift). To jest wszystko co trzeba wiedzieć o steam. Jeżeli na tej planecie jest ktoś, kto jeszcze nie ma Borderlands, to ta gra jest obecnie w przecenie -75%. Wersja GOTY za 7,49€. Edytowane 27 października 2011 przez Shankor Cytuj
django 549 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 steam halloween sale jest Może ktoś znajdzie coś dla siebie Prosze.... nie ;_; Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Na razie wziąłem Vampire Bloodlines Pewnie wezmę jeszcze Left 4 Dead 2 i Amnesia... ale to jeszcze muszę się zastanawić czy będę miał czas w to grać haha... Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Terrrrrrarrrrria!!!!!!!!!! xD @sakiu Co do L2D2 to lepiej pomyśl cyz będziesz miał z kim, a nie czy będziesz miał czas - solo to się mija z celem Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 http://www.magickagame.com/news/2011/10/phnglui-mglwnafh-cthulhu-magicka-wgahnagl-fhtagn Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Stalker bundle FTW! Cytuj
scuff 463 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) nowy humble bundle! http://www.humblebundle.com/ btw. gra nie jest na steama, ale bardzo przyjemna pixelowa strzelanka. Edytowane 31 października 2011 przez scuff Cytuj
Suavek 4 657 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Szkoda, że tylko jedna gra. Poczekam, może ogłoszą jakieś dodatki czy bonusy za kilka dni, jeśli się wyda określoną ilość dolarów. Obecna pozycja niezbyt mnie interesuje. Cytuj
Suavek 4 657 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Bastion na Steam za 7€. Wersja z soundtrackiem za 12€ - http://store.steampowered.com/app/107100/ Kurcze, teraz się zastanawiam czy brać, czy poczekać aż kiedyś (może) będzie -75%... Cytuj
scuff 463 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 (edytowane) ja pogralem w demo i czekam, az tak mnie nie kreci. Poza tym swieta ida, na pewno bedzie duza obnizka. Edytowane 1 listopada 2011 przez scuff Cytuj
django 549 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Bastion na Steam za 7€. Wersja z soundtrackiem za 12€ - http://store.steampo...com/app/107100/ Kurcze, teraz się zastanawiam czy brać, czy poczekać aż kiedyś (może) będzie -75%... <buziak> Cytuj
jandersun 4 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Nie ma co czekać, takich gier powinno być więcej. Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Spoko. Za dwa dni dodadzą to do Humble Bundle Tu jest info (w spoilerze bo długie): Taki słaby żarcik z mojej strony. Przepraszam. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) steam://takesurvey/1/ Jest niby jakaś ankieta na Steamie o DOTA, gdzie można wygrać dostęp do bety dwójki. Jest tylko jeden szczególik: Link nie działa i chyba nie tylko mi. W każdym razie było na oficjalnym blogu, więc pretensje nie do mnie... :ph34r: [EDIT} Jednak jest OK. Jakby co, to restart Steama... Edytowane 2 listopada 2011 przez Accoun Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Jak komuś nie działa to: - force Steam Client Update - restart clienta - klikanie linka o ankiecie via DOTA 2 blog. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Terrrrrrarrrrria!!!!!!!!!! xD @sakiu Co do L2D2 to lepiej pomyśl cyz będziesz miał z kim, a nie czy będziesz miał czas - solo to się mija z celem Nom przemyślałem sobie i jednak nie wziąłem Tak czy siak Vampire Bloodlines to jeden z najlepszych moich ostatnich zakupów czuję godziny świetnej gry. Powinno starczyć do wyprzedaży świątecznej, na którą już szykuję fundusze Cytuj
Mq 73 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Terrrrrrarrrrria!!!!!!!!!! xD @sakiu Co do L2D2 to lepiej pomyśl cyz będziesz miał z kim, a nie czy będziesz miał czas - solo to się mija z celem Nom przemyślałem sobie i jednak nie wziąłem Tak czy siak Vampire Bloodlines to jeden z najlepszych moich ostatnich zakupów czuję godziny świetnej gry. Powinno starczyć do wyprzedaży świątecznej, na którą już szykuję fundusze Polecam zainstalowanie nieoficjalnego patcha wespa, chyba ze lubisz bugi. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Dzięki za info, ale mam już poinstalowany wszystkie nieoficjalne łatki Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) Mam taki problem: właśnie skończyłem ściagać GTA: SA ze Steam'a i przy włączaniu zapętla mi się okienko "przygotowanie do uruchomienia gry..." wyskakuje, znika, wyskakuje i tak w kółko. Menadżer zadań pokazuje że gta się włącza, ale tak jak i to okienko znika. Wie ktoś czym to może być spowodowane? Miał ktoś coś takiego? HELP! edit. zrestartowałem winde i hula. Edytowane 6 listopada 2011 przez Ofsajd Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 OFFTOPIC mały: Mam taki problem: chcę właśnie skończyłem ściagać Się uśmiechnąłem przy tym zdaniu Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Kto szykuje portfel na swiateczna wyprzedaz i na co liczycie w tym roku? Ja bym chetnie przygarnal might and magic clash of heroes za mila cene,dead island,la noire w jakies fajnej promocji i moze railworks 3 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 OFFTOPIC mały: Mam taki problem: chcę właśnie skończyłem ściagać Się uśmiechnąłem przy tym zdaniu cieszę się że czytanie tego sprawiło Ci tyle radości a po za tym: oj tam, oj tam - każdemu się zdarza myśleć jedno, a pisać drugie i później wychodzą takie kwiatki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi