Kazuun 221 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Osobiście cicho liczę na Deusa nowego tak w okolicach -75% (taaaa, jasne xD). Więcej tytułów nie mam raczej. Zobaczymy co wymyślą i tyle O L.A. Noir możesz zapomnieć raczej - za krótko od premiery. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 No o L.A noire nie mam zbyt wielkich wymagan,-25% mi styknie ;P Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 -25% to i tak drożej niż w sklepie ;p Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 A wiadomo czy wersja pudelkowa bedzie miala wszystkie dodatki i bedzie ja mozna zarejestrowac na steamie? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 hmm mi styknie bejeweled 3 i civilization v za 75% mniej Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Dlaczego nie moge kupic sobie Skyrim na steamie? Blokada regionalna...tak juz bedzie na stale,orientuje sie ktos? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Tak, na stałe Cenega stwierdziła, ze nie chce by Polaki (i ruskie ale to przez właściciela Cenegi) mogły kupować na Steam bo im potencjalne zyski spadną. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Wtf...czyli rozumiem ze kupuje pudelkowa wersje ktora i tak musze zarejestrowac na steam mimo ze jest blokoada regionalna? Paranoja jakas. Nawet nie mam pewnosci ze to bedzie poprawnie dzialac. I jak sie ma sprawa z patchami i DLC? Jestesmy skazani na granie w surowa wersje? (bo rozumiem ze dlc do skyrim tez blokada regionalna) Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Prawdopodobnie (tylko spekulacje) ale DLC do Skyrim będą z(pipi)ane jak te do New Vegas, gdzie musisz czekać aż wyjdzie polska edycja danego DLC, bo te ze Steam nie będą działać z Twoją wersją gry. Ktoś tu nieźle w uja leci, nie Velius? Cytuj
Suavek 4 657 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 A Skyrim aby na pewno będzie (obowiązkowo) rejestrowalny na Steam? Czy też nasza kochana Cenega znowu wyda swoją własną wersję inną niż ta w reszcie świata, do której pewnie nie da się poprawnie dokupić DLC i temu podobnych? Jak to się w takim razie będzie miało do ewentualnego importu zza granicy? UK na ten przykład? Bo widzę znowu wrzucają nas do jednego wora z "ruskimi" (jak to miało z początku być w przypadku Deus Ex). Zresztą, osobiście i tak poczekam na wersję GOTY ze wszystkimi dodatkami. Już słyszę, że mają takową wydać dla Fallout: New Vegas niedługo. Ze dwa lata poczekam, aż tak mi nie zależy. Tak czy inaczej, Cenegi nie wesprę finansowo w żadnym wypadku. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Jeśli to prawda to nie kupię polskiej wersji Skyrim. Niestety to jedyny sposób na sprzeciw, mały... no ale zawsze jedną kopię mniej sprzedadzą Na dodatek gra u nas kosztuje po 130-150zł, co jako gra na PC to jakaś kpina, żeby tyle kosztowała. Moga sobie ja za przeproszeniem w (_|_) wsadzić. Lepiej kupić w UK, czy nawet w US, byle tylko nie dać im zarobić. Edytowane 8 listopada 2011 przez sakiu Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 No to chyba amazon uk w ruch i zamawiac,moze wyjdzie nawet darmowa przesylka. A potem sie modlic zeby DLC ze steama dzialaly... @Kazuun Daj spokoj,dla mnie to nie do pomyslenia zeby takie rzeczy sie wyrabialo. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 @Velius Ale przecież.... Steam po IP sprawdza z jakiego jesteś kraju, więc chyba i tak nie pozwoli Ci kupić DLC, nie? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Hehe nom niestety tak, jeśli zablokowali Skyrima jako tako to DLC też zablokują Sam poczekam na pierwsze komentarze tych co kupili... wiem jestem chamski xD kto wie... może plotki okażą się nie do końca prawdziwe... Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 moze sie myle ale przypomina mi to black ops na steamie gdzie w polsce sprzedawali wersje pl ale w ustawieniach gry po dodaniu klucza mozna bylo zmienic na full eng tylko ze wtedy sie dostawalo "can not run in your region" nie ma co krzyczec zanim nie zacznie bolec Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 I to jest wlasnie przykre z oryginalnymi grami (i nie tylko to). Cackasz sie, problemy z odpaleniem, instalacja, patche, (pipi)emuje i inne (pipi). Piraty... dzialaja. O zgrozo czasem trzeba sobie pomoc jakims crackiem by sie nie pierdzielic z jakimis udziwnieniami w oryginalnej kopii. Odpalenie takich GTA na moim kompie... tragedia... przynajmniej 20-30min schodzilo by je odpalic, szukac na forach itp. TRAGEDIA. I jak tu chciec dalej kupowac oryginaly ((((( Czuje sie walony w tylek przez wydawcow - nie dosc, ze kupuje oryginaly to jeszcze mam wiecej problemow z graniem niz jakbym sciagnal to z neta "za darmo" :confused: Cytuj
Dante 431 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 No to super. Planowałem przejść się do sklepu w ten weekend i kupić a tu takie info. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 @Velius Ale przecież.... Steam po IP sprawdza z jakiego jesteś kraju, więc chyba i tak nie pozwoli Ci kupić DLC, nie? Steam gift,ktos kto moze kupi i mi wysle,potem zostaje sprawa czy z polska wersja bedzie dzialac. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 wtf, juz zaplacilem za preorder.. Chyba go nawet nie rozpakuje, gre sciagne jakims torrentem Cytuj
ciupak32 0 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Widać z tą grą najlepiej wyjdziesz na konsolach... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Mhm, szczególnie z modami Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 No i po ptakach,kupilem Skyrima w polskiej dystrybucji mimo ze nie jestem zadowolony z ich postepowania i blokad regionalnych. Pudelko sobie lezy kolo mnie. Za wszystko zaplacilem 90zl (razem z pre orderem,oraz dodatkowym rabatem - cena w empiku do niedzieli to jedyne 119zl jak cos) i dostane jeszcze koszulke za darmo,jak dla mnie cena ok. Teraz tylko czekac az bedzie mozna grac Cytuj
Suavek 4 657 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Właśnie przeczytałem, że był włam na Steam. Z tego co napisali, to dość solidny. Warto zmienić hasła i pilnować stanu konta. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Uuu.... Jakiś link czy coś? Cytuj
Suavek 4 657 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 (edytowane) http://forums.steampowered.com/forums/ http://kotaku.com/5858497/what-we-know-about-the-steam-hack-and-what-you-should-do Edytowane 11 listopada 2011 przez Suavek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi