Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
BTW, ktoś wie, czy kupony można łączyć z deal'ami? Nigdzie nie znalazłem zaprzeczenia, więc....
Można, o ile nie jest napisane inaczej.

Gdyby ktoś chciał sprezentować kupon -50% na grę Valve (przed 19:00), to chętnie skorzystam. ;)

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 709,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Ach cholercia, nie doczytałem. Faktycznie. Myślałem, że da się to połączyć z dzisiejszą promocją -75% na Portal 2. ;) No trudno.

Co do samej możliwości - FAQ kuponów jasno mówi, że łączą się one z innymi promocjami, o ile nie jest zaznaczone inaczej w opisie produktu.

Opublikowano

Ja sie tez pisze na Portala jakby co.

Opublikowano

Ja kcem jeszcze zniżke na Trine 2 i jestem zrobiony na całe święta ;]

Opublikowano

Wziąłem Orcs must die i to chyba mój najlepszy zakup "w ciemno" (bo np. takie Beat Hazard, Killing Floor czy Recettear, które również brałem, bo "dwa euro to nie pieniądz" mi nie przypasowały) - dawno nie grałem w coś tak fajnego. Szkoda tylko, że nie ma autofire, bo mi palec wskazujący odmawia posluszeństwa jak pojawiają się ogry.

no i wreszcie doczekałem się Just Cause II z dodatkami :D

Opublikowano

W ogóle, to mam kupon -33% Valve na wymianę, bo już wszystkie interesujące mnie gry od Valve mam...

Opublikowano

Jak masz dobrego kompa, to metro :)

Szczerze mówiąc bardziej mi zależy na klimacie, fabule, "przeżyciu" niż na efektach audiowizualnych (w ogóle mój laptop i tak by nie pociągnął na max detalach). Czyli bardziej się skłaniać ku Amnesia (i tak 'apropo' - to ona faktycznie jest taka straszna jak się o niej mówi)?

Opublikowano

O co chodzi z tym "Rachunek zostanie wysłany do ciebie w najbliższym czasie." Po zrobieniu zakupów?

Pytam bo pierwszy raz coś kupuję na nowym steamie. Ostatni raz to robiłem bagatela... w 2006 roku (Day of Defeat Source)

Opublikowano

Chodzi o maila z potwierdzeniem zakupu, o ile dobrze myślę.

Opublikowano

Dlaczego nadal nie mam ani coal,ani giftow? inventory sie odpala ale jest tylko kupon na gre valve -50% i tyle,mimo ze mam 2 objectivy zrobione

Opublikowano

Może babol jakiś. Ja właśnie zrobiłem Achieve'a z Orcs Must Die ale nie zaliczyło mi go do konkursu. Poczekamy, zobaczymy.

Btw. W dzisiejszej promocji m.in. Recettear. Fanom popierdółek pokroju Harvest Moon/Rune Factory oraz prostych hack'n'slashy zdecydowanie polecam. Sam się zastanowię też nad Chantelise za 2€, ale to już podobno typowy slasher.

EDIT:

Aaaaaaaand... it's dead Jim...

Za kilka godzin może da się to przeglądać. ;)

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

No Chantelise tez mi sie jakos nie podoba z trailerow, raczej nie wezme. Recettear mam od autumn sale chyba.

Costume Quest, yay. Psychonauts, yay.

Opublikowano

Wziąłbym sobie Dungeons of Dredmor, ale chyba tylko dla achievementa się nie opłaca.

Opublikowano

Nikt chętny na Bunch of Heroes 4 pack, nie? wychodzi 7 Euro na czworo.... czyli.. prawie gratis ;p

Mamy 3h na zastanowienie się jeszcze.

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Nie wiem czy bylo (a nie chce mi sie szukac :P), wiec zakladam, ze nie bylo i rzucam:

http://steamtreasure...nter_Objectives - lista gier i aczy, ktorych zrobienie daje szanse na nagrode

PS To co rinek, odpalasz KFa ?

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

7euro na 4 czy po 7 euro? Bo jeśli 7 na 4 to ja jestem 2.

Opublikowano

za 4, ja trzeci!

LOL (pipi), wczoraj juz kupilem :sorcerer:

Edytowane przez scuff

Opublikowano

Ja juz mam bunch of heroes,ale nie mam z kim popykac,jak naprawia aczika za 20 wave'ow ktos chetny na wspolne granie? Glownie wieczorem

Opublikowano

To moge sie dolaczyc, jutro bym przelal kase kupujacemu.

Opublikowano

Rok czekałem na promo na Recettear.!!!!! i się doczekałem. Wziąłem sobie do tego Metro 2033 bo taniej chyba nie da rady się wyrwać lol.

Przy okazji miałem dungeons of dredmor z bundle, odpaliłem i na pierwszym ekranie wszystkie itemy, które mi były potrzebne do zrobienia tego aczika, ale jeszcze mi go nie odświeżyło na stronie z furą prezentów....

edit:

lol drugi coal, bullshit :D , brat przed chwilą zgarnął kolekcję FEAR oO. Czuję się jakby wszystko wokoło zgarniali gry, a ja sam węgiel ;p

Edytowane przez sakiu