Opublikowano 20 grudnia 201113 l BTW, ktoś wie, czy kupony można łączyć z deal'ami? Nigdzie nie znalazłem zaprzeczenia, więc....Można, o ile nie jest napisane inaczej. Gdyby ktoś chciał sprezentować kupon -50% na grę Valve (przed 19:00), to chętnie skorzystam.
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Ach cholercia, nie doczytałem. Faktycznie. Myślałem, że da się to połączyć z dzisiejszą promocją -75% na Portal 2. No trudno. Co do samej możliwości - FAQ kuponów jasno mówi, że łączą się one z innymi promocjami, o ile nie jest zaznaczone inaczej w opisie produktu.
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Ja kcem jeszcze zniżke na Trine 2 i jestem zrobiony na całe święta ;]
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Wziąłem Orcs must die i to chyba mój najlepszy zakup "w ciemno" (bo np. takie Beat Hazard, Killing Floor czy Recettear, które również brałem, bo "dwa euro to nie pieniądz" mi nie przypasowały) - dawno nie grałem w coś tak fajnego. Szkoda tylko, że nie ma autofire, bo mi palec wskazujący odmawia posluszeństwa jak pojawiają się ogry. no i wreszcie doczekałem się Just Cause II z dodatkami
Opublikowano 20 grudnia 201113 l W ogóle, to mam kupon -33% Valve na wymianę, bo już wszystkie interesujące mnie gry od Valve mam...
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Jak masz dobrego kompa, to metro Szczerze mówiąc bardziej mi zależy na klimacie, fabule, "przeżyciu" niż na efektach audiowizualnych (w ogóle mój laptop i tak by nie pociągnął na max detalach). Czyli bardziej się skłaniać ku Amnesia (i tak 'apropo' - to ona faktycznie jest taka straszna jak się o niej mówi)?
Opublikowano 20 grudnia 201113 l zalezy. http://www.youtube.com/watch?v=sLZgJ1Die9Y imo nie bo staje sie przewidywalna z "zagadka-straszne-zagadka-straszne" troche jak silent hill na wii gdzie jesli nie bylo lodu to niczego sie nie bales
Opublikowano 20 grudnia 201113 l O co chodzi z tym "Rachunek zostanie wysłany do ciebie w najbliższym czasie." Po zrobieniu zakupów? Pytam bo pierwszy raz coś kupuję na nowym steamie. Ostatni raz to robiłem bagatela... w 2006 roku (Day of Defeat Source)
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Dlaczego nadal nie mam ani coal,ani giftow? inventory sie odpala ale jest tylko kupon na gre valve -50% i tyle,mimo ze mam 2 objectivy zrobione
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Dlaczego nadal nie mam ani coal,ani giftow? inventory sie odpala ale jest tylko kupon na gre valve -50% i tyle,mimo ze mam 2 objectivy zrobione http://www.psxextrem...ost__p__2528951
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Może babol jakiś. Ja właśnie zrobiłem Achieve'a z Orcs Must Die ale nie zaliczyło mi go do konkursu. Poczekamy, zobaczymy. Btw. W dzisiejszej promocji m.in. Recettear. Fanom popierdółek pokroju Harvest Moon/Rune Factory oraz prostych hack'n'slashy zdecydowanie polecam. Sam się zastanowię też nad Chantelise za 2€, ale to już podobno typowy slasher. EDIT: Aaaaaaaand... it's dead Jim... Za kilka godzin może da się to przeglądać. Edytowane 20 grudnia 201113 l przez Suavek
Opublikowano 20 grudnia 201113 l No Chantelise tez mi sie jakos nie podoba z trailerow, raczej nie wezme. Recettear mam od autumn sale chyba. Costume Quest, yay. Psychonauts, yay.
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Wziąłbym sobie Dungeons of Dredmor, ale chyba tylko dla achievementa się nie opłaca.
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Nikt chętny na Bunch of Heroes 4 pack, nie? wychodzi 7 Euro na czworo.... czyli.. prawie gratis ;p Mamy 3h na zastanowienie się jeszcze. Edytowane 20 grudnia 201113 l przez Kazuun
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Nie wiem czy bylo (a nie chce mi sie szukac ), wiec zakladam, ze nie bylo i rzucam: http://steamtreasure...nter_Objectives - lista gier i aczy, ktorych zrobienie daje szanse na nagrode PS To co rinek, odpalasz KFa ? Edytowane 20 grudnia 201113 l przez kubicz
Opublikowano 20 grudnia 201113 l za 4, ja trzeci! LOL (pipi), wczoraj juz kupilem Edytowane 20 grudnia 201113 l przez scuff
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Ja juz mam bunch of heroes,ale nie mam z kim popykac,jak naprawia aczika za 20 wave'ow ktos chetny na wspolne granie? Glownie wieczorem
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Rok czekałem na promo na Recettear.!!!!! i się doczekałem. Wziąłem sobie do tego Metro 2033 bo taniej chyba nie da rady się wyrwać lol. Przy okazji miałem dungeons of dredmor z bundle, odpaliłem i na pierwszym ekranie wszystkie itemy, które mi były potrzebne do zrobienia tego aczika, ale jeszcze mi go nie odświeżyło na stronie z furą prezentów.... edit: lol drugi coal, bullshit , brat przed chwilą zgarnął kolekcję FEAR oO. Czuję się jakby wszystko wokoło zgarniali gry, a ja sam węgiel ;p Edytowane 20 grudnia 201113 l przez sakiu