Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko zdobyć dzisiejszego 'darmowego' achievementa? Tj. z Rise of Immortals. Właśnie kończę ściągać i będę próbował.

Btw, kupiłem Dungeons of Dredmor w sumie tylko dla achievementa, a spodobał mi się do tego stopnia, że się zagrywam :D

Opublikowano

Ciężko zdobyć dzisiejszego 'darmowego' achievementa? Tj. z Rise of Immortals. Właśnie kończę ściągać i będę próbował.

Wczoraj było ciężko, bo nie szło nawet konta sobie założyć (chyba nie przewidzieli, że tyle osób się rzuci na tego achivka). A samo ściąganie i instalacja update'tów też szła strasznie mozolnie. Ale to było wczoraj mam nadzieję, że dzisiaj jest już lepiej. Dobrze, że przynajmniej te specjalne achivementy można robić podczas trwania całej wyprzedaży, więc nie trzeba się tak śpieszyć.

Opublikowano

Jak już włączycie grę, przypomną Wam się czasy grania po kablu telefonicznym. Niby pokazuje, że ma się te 60 pingu, ale lagi są tak ogromne, że nie da się grać. W dodatku gra jest całkiem niefajna.

Opublikowano

o ile spiral knights wydawalo sie po 40 minutach calkiem przyjemna gierka to tutaj nie dalem rady, mam w (pipi)e ten 1 węgiel

Opublikowano

Mnie zastanawia jedno. W Rusty Hearts pojawił się świąteczny achievement właśnie tego pokroju co inne (przejść wczesny dungeon na very hard), ale gra ta jest niedostępna w połowie Europy. Jeśli pojawi się ona w ramach konkursu, to pewnie będzie niemałe wzburzenie.

No chyba, że jest jakaś moda na dawanie świątecznych achievementów do gier "ot tak". Nie wiem, nie znam się, choć dziwne by to trochę było moim zdaniem.

Opublikowano

Aczik w spiralkach jest o wiele prostszy, nawet jak nie masz kumpla, ktory da ci kase na lockdown. Ten z Rise'a wymaga jednak troche czasu (40-60 minut) i farta, bo jak trafisz do slabej druzyny, to w zyciu nie uda ci sie zrobic 10 asyst.

Opublikowano

40 minut gry i zdobyłem 10 asyst. Drugi gościu zdobył je dzięki mnie jeszcze szybciej, ale trzeci jungle'ował przez całą rozgrywkę i starał się nas zatrzymać, ale w końcu obydwoje (z drugim gościem od asyst) zragequitowaliśmy, bo po prostu ta gra to zwykłe ścierwo. Straciłem na nią 2h (kilka gier rozpoczętych i złapanie Disconnect).

I głupi węgiel znowu ><

Opublikowano

Promocje -50% a nawet -33%? Serio?

Dzisiaj to nawet ja mogę powiedzieć, że bzdurne oferty.

No i ten nieszczęsny Rage. "Podziękowania" dla Cenędzy.

Opublikowano (edytowane)

cos ten achiv z tradem nie dziala, zapraszam do handlu znajomego wymieniamy sie i nic :D

zrobilem zalegly achiv i dostałem -50% na gre, która juz posiadam...

co za barany w tym valve robia ...

jakby ktos chcial -50% na worms'y niech da znac

Edytowane przez szpic
Opublikowano

Mam

Holiday Sale 2011 Gift: Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1

jakby ktoś z foruma zainteresowany niech da znać

Plus oddam magicka -60% i renegade ops -33%jeśli ktoś potrzebuje tego kodzika

Opublikowano (edytowane)

Mi póki co się trafiły 4 węgle, 25%zniżki Valve i Witcher edycja rozrzeszona jako gift. Teraz tylko czekam na osiągnięcie za Killing Floor albo inne związane ze samym Steam to zaś coś wpadnie.

Edytowane przez Paliodor