Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz tak, ale poczekajcie aż zmniejszą cenę, wrzucą do promocji -75%, a my nie będziemy mogli go sobie kupić, tylko Cenędzę dofinansowywać będziemy zmuszeni...

Dzisiejsze promocje... meh... Większość gier była już wielokrotnie przeceniana -75%, a dziś nagle -66% (np. Plants vs Zombies). Cicho liczę, że od jutra się zaczną te najciekawsze kąski.

Opublikowano (edytowane)

Ja dzisiaj dwa achievementy- z Jamestown i And Yet It Moves. I oczywiście dwa węgle. Teraz ściągnę to darmowe MMO i zobaczymy. Denerwuje mnie to. Mam 7 węgli i 2 zniżki :|

Warto brać Borderlands czy lepiej dwójkę kupić?

Edit:

WTF, 5GB? Ściągnę, ale jak tak ma być dalej to ja się poddaję.

Edytowane przez Manga Ryu
Opublikowano

Nie chcę narzekac na darmowe no ale trochę te promocje żenujące. Kupony to kpina, zamiast zrobić je chociaż na porządne gry to dają na jakieś gówna które na przecenie i tak są 25% tansze, no (pipi). Jak na razie 5 węgli i 3 kupony, żenada.

Opublikowano

Z tego co widzę, to dziś w promocji m.in. Batman GOTY oraz Alice. Zniecierpliwieni mogą sprawdzać swoje wishlisty, gdyż faktyczne obniżki pojawiają się przed 19:00.

Opublikowano (edytowane)

no alicja wychodzi taniej niz w sklepie ale mw3 po obnizce prawie w cenie 2 kopi z sklepu xD

a na amazonie mw3 34$.

Cos steam cienko

Edytowane przez szpic
Opublikowano
ja dzisiaj uzbierałem 7 węgli i dostałem ....

-50% na STALKER Clear Sky .... oczywiście od stycznia :)

z tego co pamietam stalker byl -75% niedawno
Opublikowano

Uzbierałem 7 węgli, wycraftowałem = -50% na evil genius

jestem lepszy - wycraftowałem -25% na gry Focus Home Interactive które od początku wyprzedaży mają min. 50% upustu

nie mam zamiaru tracić na to więcej czasu; nie liczyłem na jakieś super nagrody ale głupie -75% na kolekcję HL by mnie ucieszyło a tak mam śmieci (-25% na Valve, -33% na Valve, -50% Monkey Island oraz powyższy craft)

Opublikowano

Czyli co, lepiej węgiel zostawić do drugiego stycznia? A nuż coś się wylosuje? Bo w sumie jak mam stracić jakąkolwiek szansę na wygraną, na rzecz głupiego kuponu zniżkowego, który nic nie daje w świetle obecnych promocji...

Opublikowano (edytowane)

A nagród nie ma przypadkiem coś ala:

1 top winner, 20 mniejszych i 100 pomniejszych? Nie chce mis ię szukać ale myślałem, zę coś w ten deseń.

[EDIT]

Dobra, looknąłem do neta - jednak 1151 nagród jest. Z czego ostatni tysiak mnie nie obchodzi bo nie ma tam ani jednej gry która bym chciał. Te co chciałem mam. Jak by mi dali jedną grę z mojej wishlisty to byłbym już bardzo happy ;)

Edytowane przez Kazuun