Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wczoraj miałem problem z rozpoczęciem ściągania Shoguna, ale już jest ok. Drugi problem to to, że mam internet z Pleja i mogę ściągać tylko nocą (bo (pipi)e 11gb transferu/miesiąc raczej nie wystarczy). No, ale jak już ściągnę, to mam nadzieję, że nie będę żałował.

Losowanie o 19?

Opublikowano (edytowane)

Tez miałem z Noire problemy, ale wystarczy posiedziec z 10 minut i próbować żeby odpaliło. Inna sprawa, że czasem download mocno spadał.

steamowy djuk nakem za 0,99$ jak sie ma kuponik na amazonie

Edytowane przez scuff
Opublikowano

Dzieki

I tak :

We had a problem redeeming your gift card

There's something wrong with the gift card claim code you entered. Please check for transposed digits, omitted digits, and similar errors. Don't worry, this is not case sensitive.

• Minusik 1
Opublikowano

PHLD-KBKUVP-FKSBG4

To może ten? Nikomu ich nie dawałem, więc ktoś widocznie sobie przywłaszczył na partyzanta. To częste na tym forum.

Opublikowano
hmm, tylko u mnie LA noire wyglada paskudnie po wylaczeniu wszystkich opcji, a do tego i tak jest niegrywalne? Do tej pory we wszystko gralem na max w HD.
Chciałem w dniu promocji złośliwie napisać coś na temat gier wydawanych przez Rockstar na PC, ale się powstrzymałem, aby nie wyjść na trolla. Niemniej jednak z tego co widzę tradycja ciągnie się dalej.
Opublikowano

czy ktos wie moze czy gry na steam sa na serwerach steam'a czy na serwerach wydawców?

Bo instaluje GTA 4 + episody i to wsumie 28gb...

o ile np Halflife 2 sciaga sie max lacza tj ok 1.2mb/s to GTA ledwo 200-300kb/s...

wsumie mam czas ale czekac na 2 gry 30h to troche duzo

Opublikowano

Steam ma własne serwery. Spróbuj w opcjach ustawić jakiś inny, może coś się poprawi. Polecam Frankfurt ;)

Opublikowano

Steam ma własne serwery. Spróbuj w opcjach ustawić jakiś inny, może coś się poprawi. Polecam Frankfurt ;)

mialem ustawione Holandia.

po zmianie na frankfurt spadlo z 300 do 90kb/s xD

za to gry valva przyspieszyly

Opublikowano

Hmm, u mnie z Frankfurtu ciągnie 900kb - 1,8MB/s poza godzinami steamowego szczytu ;) No ale jak widzisz zmiany są, kwestia znalezienia najlepszej opcji...