MaZZeo 14 183 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 Te syfiaste MW3 w ogóle dedyków nie ma? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 Welkom in kĄsole łorld Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 Chyba ma. Albo ma mieć. Może Free trial nie daje dostępu. Ale z tego co czytałem to w przeciwieństwie do wersji konsolowych, wersja PC powinna je mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 Welkom in kĄsole łorld Jakbym był w kąsole łorld to bym od dwóch dni nie yebał się z tym ściąganiem i błędami z lokalizacją, a włożyłbym płytkę i grał -_- No ale PC nie sprawia problemów przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 Jak byś grał na kĄsoli, to byś nie miał za darmo MW3 :potter: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 Pogralem kilka rund w mw3 i zgadzam sie w 100% z tym, co napisal rinek. Pierwsze, co powie po wlaczeniu gracz BF3:"(pipi)a, jakie to brzydkie", a w BF3 gram przeciez na najnizszych mozliwych ustawieniach. Naprawdę, gra jest brzydka jak dwie noce, hl2 mial lepszą grafikę. Drugą rzeczą, którą powie batylfildziarz, to: "Jajebie, tu nic się nie dzieje!". Rly, na polu szachowym jest więcej akcji niż w tej grze. Nie ma żadnych wybuchów, żadnych zawaleń, nic nie świszczy nad glową, nic nie warczy. Pod względem akcji mecz 8vs8 dorownuje Squad Rushowi 4vs4 w bf3, chociaż...no nie wiem. W dodatku gra nawet nie stara się wytworzyc iluzji gry o jakąkolwiek stawke. Chyba jedynym powodem, dla którego fan CoDa miałby nie grać w BF3 są wymagania sprzętowe i branie na serio napiny na linii tych dwóch FPSów. Trzymajcie się od (pipi) z daleka, lepiej sciagnać ET albo TF2. Pisała to osoba, która onegdaj zagrywala się godzinami w COD 1, 2,4, mw2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 Eeee, nie miałem styczności z MW3, ale nie powiesz mi chyba, że jest aż TAKA różnica między nim a BF3 jeżeli chodzi o wizualia.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 Eeee, nie miałem styczności z MW3, ale nie powiesz mi chyba, że jest aż TAKA różnica między nim a BF3 jeżeli chodzi o wizualia.... Grałem na max detalach. Zresztą, odczucie brzydoty jest dla każdego kwestią indywidualną, więc w twoim wypadku różnica może nie być tak duża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 No to czy się coś komuś podoba, czy nie to faktycznie jest kwestia osobista.... ale jak mówisz, zę BF3 musisz mieć na Low, a tutaj grasz na Max, to o czymś świadczy... ...o tym jak genialnie jest zoptymalizowany CoD i jak badziewnie BF3! Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 A może świadczy to o tym Edziu, jak STARYM endżinem jest ten napędzający CoD'a? No wybacz ale jak zobaczyłem filmik z MW3 z multi to myślałem że (pipi)nę ze śmiechu takie to plastikowe jest. Taka grafa była fajna ale 4 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 A może to był sarkazm Stoniu? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 A może nie? Byś pograł w BFa, a nie pierdzisz sarkazmem i ogrywasz jakieś trefne demka ME3 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 Net wciąz wariuje... niby miało być OK dziś.... a jak mnie wywali z servera i mi sie nie zapisza statsy to się w(pipi)ię.. więc gram w coś na czym mi nie zależy - Settlersy Online i ME3 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 Daj nika z setlersów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2012 Tak samo tajemniczo jak tu na forumie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Finch89 12 Opublikowano 23 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2012 Deus Ex i dodatki -66% w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 653 Opublikowano 27 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2012 Czy da się na Steam jednocześnie coś pobierać i grać w co innego? Za każdym razem jak uruchamiam gierkę, to przerywane jest ściąganie. Gdy przy Alt+Tab próbuję ręcznie je uruchomić, to nie reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 27 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2012 Tak, choć nie defaultowo. Odpalasz Steam, odpalasz download czego tam chcesz, odpalasz grę normalnie, pauzuje CI download, po czym w trakcie gry odpalasz Library i klikasz Unpause na downloadzie. Bo to nie tyle co nie da się ściągać podczas grania, co odpalenie gry po prostu pauzuje download. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 653 Opublikowano 27 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2012 No właśnie w tym rzecz, że jak w trakcie gry wrócę do Steam, to wznowienie nie reaguje - stale jest spauzowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 27 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2012 Kliknij wznowienie, po chwili powinno ruszyć. Czasami ikonka się nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 27 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2012 Potwierdzam, czasem trzeba pare razy nadusic, ale ostatecznie i tak zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 653 Opublikowano 27 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2012 Ok, dzięki. Sprawdzę bardziej zawzięcie przy najbliższej okazji, gdyż już ściągnąłem to co chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 653 Opublikowano 1 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2012 To kolejne pytanie pseudo-techniczne - czy da się w bibliotece gier wyłączyć jakoś wyświetlanie własnych screenshotów jako tło danej gry? Mam zwyczaj robić i uploadować jedynie jakieś zabawne czy jajcarskie screeny, ale niezbyt ciekawie mi się one prezentują po kliknięciu na konkretny tytuł. Tak jak normalnie są jakieś losowe zrzuty, tak od momentu wrzucenia screenshota widzę tylko swoje potworki. Wcześniej mnie to nie raziło, ale teraz zrobiłem screena jednej postaci w Skyrim będącej swego rodzaju easter-eggiem i teraz jej morda straszy mnie przed każdym uruchomieniem gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 1 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2012 zrob innego screena :potter: bo nie mam pojęcia czy się da to wyłączyć, podejrzewam, że w .cfg jakimś na 100% tak, ale w opcjach chyba nie ma takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 1 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2012 Nie wydaje mi się by była możliwość zmiany tego w opcjach. - Usuń screeny danej gry - Zmień widok gier w Library na listę - Pogooglaj, bo tu CI pewnie nikt nie pomoże z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi