Kazuun 221 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2012 Ja byłem za młody na piwo w czasach "ścisku przy klawie" Konsola to co innego - tu się da. PC jest niewygodny PS: Tak, jesteś stary xD PS 2: Piwo sux po całości !! Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2012 Kiedyś jak najbardziej - lecz ściskanie się we 2 (lub więcej) przy jednej klawie nigdy nie było wygodneale to nie ma być wygodne tylko ma być fajna zabawa a właśnie najlepiej wspominam czasy kiedy zbieraliśmy się u kumpla, ten odpalał MAME i tłukliśmy w KoF, X-men, Garou i inne kiedy za plecami reszta komentowała to co się dzieje na ekranie. Kilka klawiatur padło, kilka razy ktoś się pokłócił, niekiedy wchodzili rodzice domownika i mówili aby nie drzeć ryja. a konsole? Raz przyniosłem PS2 z Tekkenem; pograliśmy godzinę i wróciliśmy do NeoGeo, bo to właśnie tam były najlepsze bijatyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2012 heh a ja pamietam czasy jak sie gralo na jednym kompie w fife 98 gdzie jeden gral na klawiaturze a drugi na myszce i po polowie zamiana sterowania Cytuj Odnośnik do komentarza
art100 30 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2012 heh a ja pamietam czasy jak sie gralo na jednym kompie w fife 98 gdzie jeden gral na klawiaturze a drugi na myszce i po polowie zamiana sterowania Ja tak grałem z kumplem ale w NHL.... Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2012 >komputer na narożnym biurku, ledwo mieści się fotel >3 na klawiaturze, 1 na padzie >little fighters 2 tak się grało! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2012 (edytowane) Zakładam osobny temat! http://www.psxextreme.info/topic/100562-multiplayer-online-czy-kanapa/ Edytowane 4 sierpnia 2012 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 (edytowane) Chcialbym zakupie gre. W sekcji DRM mam napisane tylko: "DRM:Steamworks (Requires a third-party download and account)" Rozumiem, ze po zakupie dostane klucz ktory bez problemu steam mi przyjmie ?, bo inna gra w tym sklepie ma dodatkowo "DRM:Steamworks (Requires a third-party download and account) Activation:Can be activated on Steam" Sam sobie odpowiedzialem - gra moze byc aktywowana na steamie bez problemu ;] Edytowane 5 sierpnia 2012 przez __bercik07 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2012 Steamworks to właśnie to, zę gra wymaga Steam i będzie przypisana do danego konta (np Skyrim, Shogun 2, Borderlands 2). Kupujesz w sklepie boxa, wpisujesz klucz na Steam, dodaje CI do Library... po czym możesz wziąć i rytualnie wypierwiaszczyć płytkę za okno, bo nie będzie CI już potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 653 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2012 Jakiś skin do Orcs Must Die 2 - http://www.alienwarearena.com/giveaway/orcs-must-die-2-exclusive-alienware-arena-skin/ Wrzucam tutaj, bo to mimo wszystko gra steamowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2012 (edytowane) Od 5 września na Steamie będzie dostępne oprócz gier również oprogramowanie: http://www.gamikaze....e_na_Steam.aspx Całkiem fajny pomysł.Ciekawe jak będzie z cenami,czy będą też Software Sale Edytowane 9 sierpnia 2012 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2012 Pomysł fajny, ale nie wiem ile z tego softa jest oryginalne na polskich komputerach, więc wychodzę z założenia, że polacy leją na tego newsa ciepłym sikiem. Temu nie wrzucałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 Panie i Panowie, czy ktoś sprawdzał może Bullet Run? Ciekawe to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 Ponoć badziew. Samemu nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 Panie i Panowie, czy ktoś sprawdzał może Bullet Run? Ciekawe to? Nudne i bardzo powtarzalne. Wywaliłem po pierwszym meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 Jeden mecz był powtarzalny? To jak w CoD i BF - tylko strzelasz.... ach ta powtarzalność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 Chodzi mi bardziej o komentarz rozgrywki. Mamy parę spikerów, którzy cały czas powtarzają te same suche linijki. Rozgrywka jakaś mało odkrywcza, jedyna dobra sprawa z tym przeładowywaniem broni, jak w Gears of War. Trzeba trafić w słodki punkt żeby szybciej przeładować broń. Strzelanie wydało mi się mało satysfakcjonujące i po prostu niefajnie mi się w to grało Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 No, to już jest jakaś opinia Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2012 CS: Global Offensive beta juz jest, czas powrocic do czasow kiedy mialo sie 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2012 CS: Global Offensive beta juz jest, czas powrocic do czasow kiedy mialo sie 15 lat Była od dawna. "Beta już jest" to dla tych co złożyli pre-order - bądźmy precyzyjni Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 The Humble Bundle for Android 3 http://www.humblebundle.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Jedna z najlepszych gierek z PSN/XBLA w końcu trafi na steam: Castle Crashers Steam Features:Integrated voice chat Steam Achievements Gamepad support Steam Cloud Support Local and Online Multiplayer Colorful hand drawn 2D visuals! Over 30 levels plus five arena modes Unlock more than 25 characters and over 40 weapons! Intuitive combo and magic system: Unlock an arsenal of new attacks as your character progresses through the game. Experience system: Level up your character and adjust Strength, Magic, Defense, and Agility. Animal orbs: These adorable little companions each add different abilities to aid you on your journey Arena mode: Battle other players in free-for-all or team matches with four unique modes to choose from! Insane Mode: Test your skills in the ultimate campaign challenge. System Requirements OS: Windows XP / Vista / 7 / 8 Processor: Dual Core Processor 2GHz+ Memory: 1GB Hard Disk Space: 300MB Video Card: Graphics: 256 MB dedicated directx 9.0c compatible card Sound: DirectX 9.0 compatible sound card 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Pewnie stary news, ale dopiero teraz zauwazylem, ze Iron Brigade od Double Fine trafił na Steama. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 (edytowane) To juz wiemy co daje odznaka "Pillar of Community". 2 beta invites each are going out now to the first 50,000 re(pipi)ients of the Pillar of the Steam Community badge. More invites will go out daily until we end the beta period and turn it live for everyone. Chodzi o zapki do bety "new Steam Community". Edytowane 16 sierpnia 2012 przez kubicz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Niezłe nerdy z nas Kubiczu, jesteśmy w top 50k xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 hmm ja obok tych 2 invitow do bety dostalem jeszcze zdrepke 75% na portal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi