BartIrlandia 2 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 jak chcesz sie podzielic to daj znac - szykuje sie na kupno portal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Może ktoś zechce się podzielić zaproszeniem do bety? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 no ma on waznosc dwa tygodnie a portala 2 juz mam. daj znac na pw ile proponujesz za niego Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Jesteś jeszcze bardziej nerdowski xD Ponoć to jest dla tych co posiadają P2 by dali kupon koledze by ten kupił i mogli pograc w co-op. (nieoficjalna notka) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 trzeci raz mialbym przejsc co op? co to to nie Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 nie badz zyła - i tak nie sprzedasz w dwa tygodnie i tylko sie zmarnuje Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Może ktoś zechce się podzielić zaproszeniem do bety? Nie ma sprawy. Tylko odbierz zapke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 no spoko. wyslij tylko mi steam id Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Tez mam jeden wolny inv. do bety Cytuj Odnośnik do komentarza
shinobi 1 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Co jest z tym Steam'em? Otrzymałem dziś swój egzemplarz limitowanej edycji Sleeping Dogs. Wsadzam więc płytkę do instalacji gry, instaluję całą zawartość ok. godziny pomijając konto na Steam'ie które mam już utworzone, próbuję odpalić, czekam, czekam, czekam... Steam - Błąd "Gra jest aktualnie niedostępna (Application running)". Czyżbym uruchomił grę za wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Aplication Running oznacza że chcesz grę odpalić dwukrotnie. Jeden jej proces jest już odpalony czy coś. Sprawdź procesy, repeat. Gra już działa bo znajomi grają, więc nie może być za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinobi 1 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 (edytowane) Teraz uruchamiam i wyskakuje "Program HKShip.exe przestał działać". Odpalam grę na win7 i mam przynajmniej wymagania minimalne. Just Cause 2 np. działa mi całkiem ładnie. Więc Reinstal? Edytowane 17 sierpnia 2012 przez shinobi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 Sprawdź najpierw spójność plików gry. Masz taką opcję przy kliknięciu prawym przyciskiem, chyba we właściwościach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 RMB -> Properties -> Local files -> Verify integrity of game cache. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinobi 1 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 Zainstalowałem najnowsze aktualizacje pod Win7 i kartę graficzną. W końcu gra ruszyła. Tylko teraz nie mam Polskich napisów. Nie wiem czy przez to, że reinstalowałem pobierając później ze Steam'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 (edytowane) Sprawdz czy jest polski do wyboru. prawy przycisk myszy na grze -> Properties -> Language Jesli jest, to go wybierz i Steam powinien dociagnac pliki. Jesli nie ma a wczesniej gra miala nasze napisy, to zmien jezyk w kliencie na polski. Steam (lewy gorny rog klienta) -> Settings -> Interface edit: Zakladam, ze po wlaczeniu gry, sprawdziles w opcjach czy sa polskie napisy do wyboru? Edytowane 18 sierpnia 2012 przez kubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 Też dostałem kupon -75% na Portal 2 ......... dawno temu kupiłem, wiec mogli by jakoś lepiej te kupony rozdzielać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 @Sakiu Ale te kupony są właśnie dla tych co kupili! Taka idea byś dał koledze i byście pograli we 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 to co, kopsnie ktos tego koda na -75% Portal 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 no napisalem ci zebys dal mi swoj steam id na pm to wysle:P Cytuj Odnośnik do komentarza
shinobi 1 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2012 Sprawdz czy jest polski do wyboru. prawy przycisk myszy na grze -> Properties -> Language Jesli jest, to go wybierz i Steam powinien dociagnac pliki. Jesli nie ma a wczesniej gra miala nasze napisy, to zmien jezyk w kliencie na polski. Steam (lewy gorny rog klienta) -> Settings -> Interface edit: Zakladam, ze po wlaczeniu gry, sprawdziles w opcjach czy sa polskie napisy do wyboru? Polski był do wyboru przy instalacji SD z płyty. Można było też wybrać Pl przy uruchomieniu gry przez "setup" z płyty, ale po odpaleniu napisów Pl i tak nie było. W właściwościach też nie ma wyboru języka, ani w opcjach gry. Zmieniłem również język w menu Steam'a na Pl, ale w grze Polskiego nie ma. Czy ma ktoś w ogóle tą grę w j.Polskim czy to jakaś ściema? Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2012 Słyszałem, że po zainstalowaniu paczki z high res teksturami ze Steam'a polski język znika ale jeśli tego nie instalowałeś i nie masz to hmm....- Cenędza . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2012 Słyszałem, że po zainstalowaniu paczki z high res teksturami ze Steam'a polski język znika ale jeśli tego nie instalowałeś i nie masz to hmm....- Cenędza :confused:. Nie mam najmniejszego pojęcia co mają tekstury do subtitlesów/voice actingu, ale...... jeżeli to prawda to niezła wtopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinobi 1 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2012 Słyszałem, że po zainstalowaniu paczki z high res teksturami ze Steam'a polski język znika ale jeśli tego nie instalowałeś i nie masz to hmm....- Cenędza Z rozdziałki na pewno bym nie zrezygnował, bo w porównania do wersji które widziałem na konsolach to gra na pc robi dużo lepsze wrażenie. Najgorsze natomiast u mnie jest to że na optymalnych ustawieniach grafiki czyli "medium" sterowanie często się opóźnia, czasami nawet do 5 sec. Na ustawieniach najniższych opóźnień prawie niema, ale grafika bez światłocienia (szczególnie w dzień) nie robi już tak dobrego wrażenia. Sterowanie wydaję się być w ogóle nie zoptymalizowane do pecetowej wersji, które jest typowo konsolowe. Nie można ustawić czułości myszy. Przy prowadzeniu postaci czułość kamery jest zbyt niska, a przy prowadzeniu pojazdów zbyt wysoka i można nią sterować tylko w poziomie. Nie można dowolnie rozglądać się podczas prowadzenia pojazdu też dla tego, że kamera mimowolnie i nachalnie zawsze ustawia się do kierunku poruszania się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2012 Najgorsze natomiast u mnie jest to że na optymalnych ustawieniach grafiki czyli "medium" sterowanie często się opóźnia, czasami nawet do 5 sec. Na ustawieniach najniższych opóźnień prawie niema, ale grafika bez światłocienia (szczególnie w dzień) nie robi już tak dobrego wrażenia. No to maszyna nie wyrabia i się dusi, bo nikt ze znajomych na to nie narzekał, a kilku gra na max detalach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi