Owiec 281 Opublikowano 19 września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 września 2012 Dokladnie, tylko ten ma 13lat xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 19 września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 września 2012 Ofca, za to można iść siedzieć :> Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 20 września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 września 2012 To szkoda, że filmik nie pokazywał owej interakcji, a jedynie nudnawe chodzenie Takie rzeczy to w sumie ciezko pokazac w trailerze bo wiadomo, ma byc szybko i dynamicznie. Czy coś. Jak dostane fulla to moze sklece jakiś drugi filmik. No, albo czekamy na demko po prostu i (ewentualne let's playe). EDIT No i jest demko, zapraszam do próbowania. http://kairo.lockeddoorpuzzle.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 24 września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 września 2012 W nowym cd-action - Kane & Lynch 2: Dog Days PL (wymaga połączenia z internetem i konta w usłudze Steam) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 25 września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 września 2012 Czy mi się wydaje, czy steam zniósł tę durną blokadę regionalną na gry cenegi? Widzę w wyszukiwarce Skyrima z DLC, Rage itp. "Wreszcie", chciałoby się rzec. Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 25 września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 września 2012 Widocznie roz(pipi)ałeś system, ja nic nie mam. This item is currently unavailable in your region Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 25 września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 września 2012 Chyba faktycznie coś "zepsułem", bo nagle mam też ceny w dolarach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 września 2012 Chyba faktycznie coś "zepsułem", bo nagle mam też ceny w dolarach. Sprawdzasz w browserze czy w cliencie? Bo w browserze możesz sobie odpalić dowolny "sklep" Steam. Ruskie, USA, UK etc... Pewnie na końcu linka masz "cc=us". Zmiana na "cc=eu" powinna pomóc. Jak do tego doszło? Uzyłeś linka do jakiejś gry z danego, w tym wypadku USA, Steam Store. Wtedy Twój browser zapamiętuje czesto to ustawienie i ustawia dany store jako domyślny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 26 września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 września 2012 W nowym cd-action - Kane & Lynch 2: Dog Days PL (wymaga połączenia z internetem i konta w usłudze Steam) dzięki za info, a tak przy okazji nie lepiej byłoby im dawać same kody do gier zamiast płyty? chyba trochę kasy by zaoszczędzili... jedyny problem w tym, że jakiś % kupujących może nie mieć dostępu do internetu (może to powód, że kupują gry z gazet, zamiast pobierać z torrentów). Trudno powiedzieć. Sam sobie odpowiedziałem, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 26 września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 września 2012 W nowym cd-action - Kane & Lynch 2: Dog Days PL (wymaga połączenia z internetem i konta w usłudze Steam) dzięki za info, a tak przy okazji nie lepiej byłoby im dawać same kody do gier zamiast płyty? chyba trochę kasy by zaoszczędzili... jedyny problem w tym, że jakiś % kupujących może nie mieć dostępu do internetu (może to powód, że kupują gry z gazet, zamiast pobierać z torrentów). Trudno powiedzieć. Sam sobie odpowiedziałem, lol. Takie problemy były pod koniec 2004 roku, gdy się okazało że HL2 nie ruszy bez rejestracji online. Z tą płytą to inna sprawa - cover dvd to praktycznie znak rozpoznawalny CDA. Słowem musisz dostać coś fizycznego wraz z gazetką. Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 26 września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 września 2012 No, płytka musi być. Teraz już dają 2x 8gb co by pomieścić gierki i pare dem + bonusy, ebooki itp. Ostatnio lubią dorzucać jeszcze darmowe mmorpgi i jakieś bonusowe kody na pety/armor czy inne takie duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 26 września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 września 2012 (może to powód, że kupują gry z gazet, zamiast pobierać z torrentów) No tak, bo jak gry nie ma na płytce za "darmo" w gazecie to jedyna opcja to pobrać z torrentów Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 września 2012 Mnie się bardziej spodobało fragment: "Dorzucają gry wymagające Steam, ale robią to na płycie, a nie w formie CD Keya, bo nie każdy ma neta" xDDDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 26 września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 września 2012 chodziło mi ogólnie, nie że teraz tępaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 26 września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 września 2012 Taka ciekawostka odnosnie tego Kane'a & Lyncha z CDA. Otoz okazuje sie, ze ekipa CDA zakupila klucze rejestracyjne na Europe Zachodnia i gra rejestruje sie w wersji EFIS*, bez mozliwosci wyboru jezyka polskiego. Oczywiscie gimbaza na forum CDA juz placze z tego powodu. * - English, French, Italian, Spanish Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 września 2012 (edytowane) Ooo, to aż się kupi xD "Już" naprawili - będzie język polski. Edytowane 26 września 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 26 września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 września 2012 Jak do tego doszło? Uzyłeś linka do jakiejś gry z danego, w tym wypadku USA, Steam Store. Wtedy Twój browser zapamiętuje czesto to ustawienie i ustawia dany store jako domyślny. Wchodziłem normalnie z zakładek, i to kilkukrotnie po restarcie przeglądarki nawet, bez żadnych dodatków w adresie itp. Nie wiem, u mnie coś się musiało spaprać, ale po krótkim czasie wróciło wszystko do normy. Tj. o ile za normę można uznać debilne restrykcje regionalne spowodowane poronioną polityką cenędzy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 września 2012 To nie wina Cenegi tylko jej rosyjskiego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 Kto brał dawniej Humble Indie Bundle 2 i/lub 3 niech sprawdzi stronę swego zakupu - dodane zostały klucze Steam na Cortex Command. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 1 października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 października 2012 Cos nie moge sie dokopać za bardzo informacji - na ile klucze kupowane na allegro są 'bezpieczne'? Obczajam sobie klucze do Borderlandsów a tam 57zł za klucz.. Steam coś z tym robi? kolo z allegro same pozytywy ma i duzo mu tych kluczy poszło, więc wygląda na to, że nie powinno być problemacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 1 października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 października 2012 (edytowane) Ruska wersja. Jeżeli mieszkasz w Polsce to grasz w gry mając polskie IP. Jeżeli zarejestrujesz wersję przeznaczoną na ruski rynek to Steam może Ci to zabrać... a może nie. Loteria w takim wypadku. Gifty są bezpieczniejsze niż wpisywanie CD Keyów bezpośrednio. Choć po ostatnich zmianach tez nie ma 100% pewności. Edytowane 1 października 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 1 października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 października 2012 Jezeli ktos szuka czegos niecodziennego i za(pipi)istego - brac 30 Second Hero. W koncu jest na Steamie i w swietnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 1 października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 października 2012 spoko gierka na psp albo smartphona zeby szybka rundke zagrac, ale na kompie jakos mi sie to nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 1 października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 października 2012 (edytowane) Też bym w to prędzej zagrał na laptopie, ale nigdzie nie mogę znaleźć minimalnych wymagań sprzętowych. A niestety, mimo grafiki wiele dzisiejszych pozycji na PC ma dość wygórowane wymagania. Coś co kiedyś ludzie by zrobili we flashu teraz jakichś pixel shaderów 3.0 czy innych dual core chce... Edytowane 1 października 2012 przez Suavek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 2 października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 października 2012 To wezcie odrazu wklejcie liste gier w ktore nie mozna grac na kompie bo nie pasuje ;f Jak na żydboksie można to i na PC można. Gra to gra, jezu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi