Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Batman AC GOTY kosztuje 21 euro. Póki co jest przeceniony o połowę.

A prawdę mówiąc nawet jedynki jeszcze nie przeszedłem, więc aż tak mi się nie spieszy - poczekam na 75%. ;p

FTL możesz kupić za 10$ na oficjalnej stronie gry, gdzie dostaniesz zarówno wersję DRM-Free, jak i klucz Steam. Bez promocji co prawda, ale imo najkorzystniejsza oferta, dopóki gra nie trafi do bundla jakiegoś.

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

Natural Selection -50%

Hotline Miami -50%

Fallout NV+DLC -75%

Chivalry -50%

Torchlight II -50%

Na nic więcej nie czekam i nawet nie dam się na nic naciągnąć. Jak to teraz nie siądzie to poczekam do świątecznej, bo dopiero wtedy będzie można się obłowić.

Opublikowano (edytowane)

Uwaga, KOTOR 2 za 2.5 euro przez najblizsze 7h 26min

EDIT

Tak swoja droga ktos z foruma moglby mi kupic i przeslac gifta z KOTOREM 2 ? Kase oczywiscie od razu przeleje (sam bym sobie kupil, ale cos mi karta nie chce zadzialac ani ze steamem ani z Pay-Palem).

Bylbym wdzieczny.

EDIT2

Tak btw to mam 2 gifty z Dota 2 do rozdania, wiec jesli ktos jeszcze nie ma gry a chcialby juz zagrac to niech zrobi wpis w tym temacie.

Edytowane przez Yabollek007
Gość Wściekły Pies
Opublikowano (edytowane)

no właśnie niby licznik się zresetował, ale promocje dalej są te same :D

edit:

ok chyba coś jest z(pipi)ane na steamie bo skoro oferty zmieniają sie co 24h to licznik wskazujący 24h 12min za szybko się przekręcił

Edytowane przez Wściekły Pies
Opublikowano

Ta zakładka z grami indie to też jakieś daily deale, czy też po prostu jak nazwa wskazuje gry promowane w danym dniu? Lista się zmieniła, ale ceny nieszczególnie - np. taki Recettear już wczoraj był -50% z tego co widziałem.

Generalnie chyba nie ma się co nastawiać na jakieś rewelacje. Te dopiero za miesiąc, jeśli już.

Opublikowano

Zakładka z Indie pokazuje.... chyba co chce. BO zarówno wczoraj jak i dziś był tam FTL przeceniony o..... no właśnie - nie przeceniony wcale xD

Część tytułów jest przeceniona a część nie. I z tego co widzę to jest to "stały" katalog, nic co ulega zmianie.

Opublikowano

Ja mam zawsze rację :D

Z innej beczki - zauważyłem właśnie, że w kliencie Steam przy wyświetlaniu listy zniknęły mi miniaturki ikon obok nazw gierek. Gdzieś to się da przywrócić, czy to usunięte zostało z którąś aktualizacją?

Opublikowano

Ja mam zawsze rację :D

Z innej beczki - zauważyłem właśnie, że w kliencie Steam przy wyświetlaniu listy zniknęły mi miniaturki ikon obok nazw gierek. Gdzieś to się da przywrócić, czy to usunięte zostało z którąś aktualizacją?

Kliknij na +, ktory znajduje sie na wysokosci pierwszej gry na gorze listy i tam dodaj ptaszka do ikon.

• Plusik 1
Opublikowano

Obiecałem sobie poczekać na Winter Sale, ale i tak się skusiłem na uzupełnienie zaległości - wziąłem Dead Island (ze wszystkimi DLC), Rock of Ages i Audiosurf. Łącznie jakieś 11-12 euro, teraz już nic więcej nie biorę, zostawiam sobie kasę na grube zakupy za miesiąc.

Opublikowano (edytowane)

Orcs Must Die 2 oraz wszystkie DLC: -75%

Batman Arkham City GOTY: -75%

Portfel: "FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU..."

PS. Kto nie weźmie OMD2 ten wafel.

ma ktos pozyczyc kase xD

ja niezdołam przelac zanim sie skonczy oferta

co dodaja w goty? Bo nie wiem czy oplaca sie dokladac te 2e

Edytowane przez SzewczykDratewka