yellow 0 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Witam, parę dni temu konsola przestała odczytywać płyty z grami, i w ogóle wszystkie płyty. Po włożeniu płyty do napędu pojawia się napis "Otwórz napęd", tak jakby płyty w środku nie było. 5 dni temu skończyła mi się 2-letnia gwarancja. Co z tym fantem zrobić? Czy przyjmą konsolkę do serwisu? Help!
MrSatan 20 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Witam, parę dni temu konsola przestała odczytywać płyty z grami, i w ogóle wszystkie płyty. Po włożeniu płyty do napędu pojawia się napis "Otwórz napęd", tak jakby płyty w środku nie było. 5 dni temu skończyła mi się 2-letnia gwarancja. Co z tym fantem zrobić? Czy przyjmą konsolkę do serwisu? Help! Hmm, "zepsuj" konsolę, by obejmowała ja gwarancja 3-letnia
yellow 0 Opublikowano 27 grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 grudnia 2009 Witam, parę dni temu konsola przestała odczytywać płyty z grami, i w ogóle wszystkie płyty. Po włożeniu płyty do napędu pojawia się napis "Otwórz napęd", tak jakby płyty w środku nie było. 5 dni temu skończyła mi się 2-letnia gwarancja. Co z tym fantem zrobić? Czy przyjmą konsolkę do serwisu? Help! Hmm, "zepsuj" konsolę, by obejmowała ja gwarancja 3-letnia Czyli przy zgłaszaniu usterki na infolinie mogę powiedzieć prawdę nie zgodna z prawdą że niby mam RRoD?
Gość Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Oni chyba nie sprawdzaja tam skrupulatnie przyczyn, tylko wymieniaja cale bebechy tasmowo, ja bym zglosil Roda.
sznurek 10 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Mi wyskoczył e74, a dranie wymienili mi jeszcze napęd i to na gorszy, wiec możesz próbować.
yellow 0 Opublikowano 28 grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 grudnia 2009 OK, tak zrobię może się uda, nie mam nic do stracenia. A skoro padł X-kloc to jest to wyśmienity powód aby nabyć PS3 hehe, w końcu! Wielkie dzięki chłopaki.
Michał102 870 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 OK, tak zrobię może się uda, nie mam nic do stracenia. A skoro padł X-kloc to jest to wyśmienity powód aby nabyć PS3 hehe, w końcu! Wielkie dzięki chłopaki. Hehe - świetny powód do nabycia innej konsoli. U mnie było to samo - po zgonie PS3 w końcu kupiłem X'a, choć szalę przeważyła głównie FM3 i przesunięcie premiery GT5
Rekomendowane odpowiedzi