Skocz do zawartości

co z tym fantem zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, parę dni temu konsola przestała odczytywać płyty z grami, i w ogóle wszystkie płyty. Po włożeniu płyty do napędu pojawia się napis "Otwórz napęd", tak jakby płyty w środku nie było. 5 dni temu skończyła mi się 2-letnia gwarancja. Co z tym fantem zrobić? Czy przyjmą konsolkę do serwisu? Help!

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, parę dni temu konsola przestała odczytywać płyty z grami, i w ogóle wszystkie płyty. Po włożeniu płyty do napędu pojawia się napis "Otwórz napęd", tak jakby płyty w środku nie było. 5 dni temu skończyła mi się 2-letnia gwarancja. Co z tym fantem zrobić? Czy przyjmą konsolkę do serwisu? Help!

Hmm, "zepsuj" konsolę, by obejmowała ja gwarancja 3-letnia :)

Opublikowano

Hmm, "zepsuj" konsolę, by obejmowała ja gwarancja 3-letnia :)

Czyli przy zgłaszaniu usterki na infolinie mogę powiedzieć prawdę nie zgodna z prawdą;) że niby mam RRoD?

Opublikowano

Oni chyba nie sprawdzaja tam skrupulatnie przyczyn, tylko wymieniaja cale bebechy tasmowo, ja bym zglosil Roda.

Opublikowano

OK, tak zrobię może się uda, nie mam nic do stracenia. A skoro padł X-kloc to jest to wyśmienity powód aby nabyć PS3 hehe, w końcu! Wielkie dzięki chłopaki.

Opublikowano

OK, tak zrobię może się uda, nie mam nic do stracenia. A skoro padł X-kloc to jest to wyśmienity powód aby nabyć PS3 hehe, w końcu! Wielkie dzięki chłopaki.

Hehe - świetny powód do nabycia innej konsoli. U mnie było to samo - po zgonie PS3 w końcu kupiłem X'a, choć szalę przeważyła głównie FM3 i przesunięcie premiery GT5 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...