Skocz do zawartości

Forumowy Oscar 2009

Shago

Oscar FPE  

122 użytkowników zagłosowało

1. 1. Film roku 2009:

• Bękarty Wojny
    • Dystrykt 9
    • Anioły i Demony
    • Star Trek
    • T2: Zemsta Upadłych
    • Terminator: Ocalenie
      0
    • Wrogowie Publiczni
    • Watchmen
    • Underworld: Bunt Lykanow
    • Wojna Polsko-Ruska
    • Zapowiedź
      0
    • 2012
    • Odlot
    • Antychryst
    • Hurt-locker
    • Yattaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No to będzie ten forumowy Oscar dla Avatara za naiwny, infantylny, przewidywalny scenariusz, który zaczyna osiąga dawkę śmiertelną dla komórek mózgowych, czy nie będzie? xD

SlupekPL - jeżeli Tokar nie pisał poważnie, to masz już mą odpowiedź czy ja pisałem poważnie i odwrotnie. Jeżeli Tokar pisał poważnie... ^^

Tokar pisal calkiem powaznie tyle ze bardzo ironicznie, a Ty po prostu tego nie odczytales.

Edytowane przez Shagohad
Opublikowano

Potwierdzam, Odlot, to najlepsza animacja ostatnich lat. Wall-E wygląda przy Odlocie, jak nielot.

To w ^^końcu Avatar dostał tego Nobla za^^ scenariusz adaptowany? No ^^Tokar, nie daj^^ się prosić... ^^

Opublikowano

Ciekawe czy Tarantino odbierze forumowego Oscara.

Nie odwazylby sie odebrac tak prestizowej nagrody.

Gdyby chodziłoby o Polańskiego to pewnie by odebrał, a przynajmniej próbowałby :)

Głos na Hurt Locker, dawno nie widziałem tak dobrego filmu, mam nadzieje że zgarnie prawdziwego Oscara.

Gość MasterShake
Opublikowano

z tego co widzialem to bekarty. Dystrykt mi nie podszedl, wrogowie publiczni mnie wynudzili okropnie. No star trek byl spoczko, na 2 miejscu by byl.

Opublikowano

Głos na Avatara. Chyba jedyny film w tym roku, na ktorym sie wogole nie nudzilem. Ostantim takim filmem byl Dark knight. Bekarty byly ok, ale mialy czasem dosc nudne momenty. D9 na drugim miejscu, Terminator na 3,