Hal Emmerich 257 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 (edytowane) To jak to jest w końcu z tym całym Game Sharingiem? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć w to, że Sony wprowadza możliwość aktywacji pobranej z PSS gry na 5 systemach wyłącznie ze względu na to, że bierze pod uwagę możliwość, iż użytkownikowi zepsują się 4 konsole:D Edytowane 18 czerwca 2010 przez Hal Emmerich Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 To jak to jest w końcu z tym całym Game Sharingiem? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć w to, że Sony wprowadza możliwość aktywacji pobranej z PSS gry na 5 systemach wyłącznie ze względu na to, że bierze pod uwagę możliwość, iż użytkownikowi zepsują się 4 konsole:D Jak tak robię w gronie znanych mi osobiście osób i jeszcze mnie nie zamknęli. Inna sprawa, że tego za często nie robię hehe. Cytuj
agst 131 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Dziwna sprawa. Ja właśnie dostałem bana za obrażanie innych użytkowników. Tyle, że nikomu wiadomości nie wysyłałem. Jak już to przez headset.W każdym razie ban jest na tydzień i już teraz wiem, że nie będę się w ogóle odzywał do hamburgerów czy innych, bo napisali mi, że za kolejne wykroczenie zbanują mnie na miesiąc a potem na stałe. Pytanie mogę założyć jakieś nowe konto i przez ten tydzień grać sobie online czy nie warto ryzykować? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 To jak to jest w końcu z tym całym Game Sharingiem? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć w to, że Sony wprowadza możliwość aktywacji pobranej z PSS gry na 5 systemach wyłącznie ze względu na to, że bierze pod uwagę możliwość, iż użytkownikowi zepsują się 4 konsole:D A ty wolałbyś potem oddawać pieniądze klientowi kiedy mu konsola padnie? Ciekaw jestem co będzie za np. te 10 lat (PS3 średnio żyje 2-3 lata ;]), jak zachowa się Sony po tych 5 aktywacjach. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Za 10 lat będzie Ci się chciał grać w takiego DeathSpanka? Wątpię Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Dziwna sprawa. Ja właśnie dostałem bana za obrażanie innych użytkowników. Tyle, że nikomu wiadomości nie wysyłałem. Jak już to przez headset.W każdym razie ban jest na tydzień i już teraz wiem, że nie będę się w ogóle odzywał do hamburgerów czy innych, bo napisali mi, że za kolejne wykroczenie zbanują mnie na miesiąc a potem na stałe. Pytanie mogę założyć jakieś nowe konto i przez ten tydzień grać sobie online czy nie warto ryzykować? To więc istnieje jakiś system zgłaszania zażaleń? Chyba ktoś musiał na Ciebie donieść c'nie? Ja bym nie ryzykował i bym poczekał. Cytuj
agst 131 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 (edytowane) Chyba istnieje, ja dostałem kare za "Image is offensive" a odnotowali to 6 sierpnia.(bana przyznali 9)Dzwoniłem do oddziału Sony w Polsce i jakaś Pani wytłumaczyła mi, że musiałem kogoś obrazić/źle się zachowywać i odradziła mi kłócenie z jakimiś Anglikami itp. BTW Dowiedziałem się też, że Sony może zbanować nawet za obraźliwy login ! Edit: Tabelka, która pokazuje za co idzie dostać bana na PSN: http://us.playstation.com/support/answer/index.htm?a_id=1260 Edytowane 10 sierpnia 2010 przez agst Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Trudno mi ocenić czy w Twoim wypadku to było uzasadnione, ale uważam, że takie bany to dobra rzecz. Za dużo hejtów w necie jest. Cytuj
agst 131 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Pewnie, że potrzebne. Jestem tylko ciekaw czy ten co mnie zaraportował też dostał bana, bo przecież bez powodu go nie obraziłem. Po 1 sam zaczął, a po 2 też obrażał. Zresztą mniejsza z tym, tydzień to nie tak dużo. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Za 10 lat będzie Ci się chciał grać w takiego DeathSpanka? Wątpię W Death Spanka to akurat niekoniecznie, ale w coś na pewno. Po za tym *zapłaciłem*, więc żądam abym mógł *dożywotnio* z tego korzystać. ;] Nie wydałem kilkuset zł za dzierżawę... Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Berion, za co dostałeś banana? Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Tar jak dla mnie to Berion nie dostał bana, tylko pisze czysto teoretycznie Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Jak dla mnie też i nie wiem dlaczego zadałem mu to pytanie:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi