adi 189 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Nie będe się rozpisywał jak to romantycznie poznałem wspaniała dziewczynę i jaka jest cudowna, tylko przejdę do rzeczy Postanowilismy sobie wyjechać gdzieś na parę dni, w czasie ferii zimowych (akurat mam wolne w pracy), i się zastanawiamy gdzie? Góry zimą piękne, ale nie pochodzisz, morze też, ale ileż mozna zimą chodzić po plaży? Jakaś fajna miejscowość z klimatem, fajnymi miejscami do zwiedzania i może troszkę romantyczna;) Cytuj
virsi 1 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 może jednak zabunkrujcie się w jakiejś chatce w górach - grzaniec, ciepły kominek i naga kobieta na niedźwiedziej skórze :wink: możesz spróbować z Kazimierzem Dolnym, podobno ładnie tam. A jak masz kupę pieniędzy zabierz ją na weekend gdzieś daleko chyba się podepnę pod Twój temat, zabiorę kobiecinę gdzieś na weekend i niech potem nie gada, że nie jestem romantyczny. Cytuj
adi 189 Opublikowano 28 grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 grudnia 2009 może jednak zabunkrujcie się w jakiejś chatce w górach - grzaniec, ciepły kominek i naga kobieta na niedźwiedziej skórze :wink: możesz spróbować z Kazimierzem Dolnym, podobno ładnie tam. A jak masz kupę pieniędzy zabierz ją na weekend gdzieś daleko chyba się podepnę pod Twój temat, zabiorę kobiecinę gdzieś na weekend i niech potem nie gada, że nie jestem romantyczny. No na weekend Kazimierz idealny,bo taki mały, kameralny, ale na parę dni może nie starczyć Wiadomo, że będziemy mieć co robić we dwoje, ale fajnie byłoby też wyjść z pokoju Cytuj
virsi 1 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 (edytowane) to może Wrocław? wybrałem się swego czasu na parę dni z moją Lubą - wieczorami mozesz iść do jakiejś knajpy na rynku, znajdzie się parę klimatycznych miejsc, wyspa piaskowa :wink: tylko nie pamiętam jak z cenami w hotelach, musiałbyś się popytać miejscowych. koło dworca był hostel jakiś, ale ja bym nie tykał. a jak nie to eurobiznes pod pachę i do kaziemierza :wink: Edytowane 28 grudnia 2009 przez virsi Cytuj
adi 189 Opublikowano 28 grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 grudnia 2009 to może Wrocław? wybrałem się swego czasu na parę dni z moją Lubą - wieczorami mozesz iść do jakiejś knajpy na rynku, znajdzie się parę klimatycznych miejsc, wyspa piaskowa :wink: tylko nie pamiętam jak z cenami w hotelach, musiałbyś się popytać miejscowych. koło dworca był hostel jakiś, ale ja bym nie tykał. a jak nie to eurobiznes pod pachę i do kaziemierza :wink: No Wrocław jest super, tylko właśnie przerazają mnie ceny noclegów (ostatnio z kumplami spalismy na obrzeżach), a do hostelu z laską to jednak obciach Cytuj
virsi 1 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 a nie masz znajomego, który za opłatą wyniósł by się do rodziców na weekend udostępniając Wam mieszkanie? http://www.tanie-noclegi.info.pl/wyniki-szukania-1--73--.html Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 http://www.noce.pl/SR/index2.php?lang=pl&k=3&pk=7 Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Stronka owszem niczego sobie warto dodać do zakładek na wypadek nadejścia lepszej przyszłości... ps ceny z kosmosu a myślałem że w moich na wpół rodzinnych stronach (zakopane) liczą sobie jak za złoto Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi