aka. 0 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 największym failem 2k9 jest wg. mnie Modern Warfare 2 - za to, co zrobili z multi!. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Brutal Legend. Słaby slasher, strategia, sandbox. Szkoda, że te przeciętne elementy przyćmiły genialny klimat tej produkcji. Cytuj
viral 4 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Ludzie jedziecie po brutal legend ale czego sie spodziewaliscie po grze ktorej glowna zaleta jest siekanie no bez zartow chcecie rpg to kupcie rpga dobra nawalanka to dla mnie dobra muza plus duzo walki brutal legend to daje wiec jak dla mnie gra spelnia zalozenia. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Dobra nawalanka to God of War, Ninja Gaiden czy ostatnio Bayonetta. Brutal Legend jest maksymalnie uproszczony i mało efektowny. Muzyka, metalowa otoczka, humor i Jack Black to najmocniejsze punkty tej gierki, sama mechanika rozgrywki leży i kwiczy praktycznie w każdym aspekcie. Cytuj
ornit 2 961 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Fail 2009 - Street Fighter 4 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Ogromnym dla mnie rozczarowaniem byl dla mnie w zeszlym roku Fallout 3. Po gownianym Oblivionie sadzilem, ze Bethesda wyciagnie wnioski i F3 bedzie superwciagajaca, bezbledna gra z zywymi i dobrymi dialogami.Niestety...otrzymalem siermiężnego niemozliwego do przejscia gniota.Nigdy juz wiecej ich erpega nie kupie, chocby mieli by mnie gwalcic w tylek rozżarzonym prętem... Lekuchnym rozczarowaniem byl tez RE5, ktory okazal sie co prawda pozycja na wysokim poziomie wykonania, ale niestety daleko, bardzo daleko mu bylo do genialnej czworki. That`s all... Cytuj
Gość Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Fallout wydany został 31 października 2008, więc takie naginanie rzeczywistości tylko po to żeby wygłosić arcykontrowersyjną opinie śmierdzi dla mnie kopą. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Gralem w nia w zeszlym roku, wiec jest to dla mnie rozczarowanie 2009 roku. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Fallout wydany został 31 października 2008, więc takie naginanie rzeczywistości tylko po to żeby wygłosić arcykontrowersyjną opinie śmierdzi dla mnie kopą. Ale polska edycja wyszła chyba jednak w 2009?? Jak ktoś na nią czekał i zagrał to może być rozczarowaniem 2k9 c`nie? Zresztą nic kontrowersyjnego w opinii kolegi nie widzę, chętnie się pod nią podpiszę (z wyjątkiem Obka - bo ten akurat mi się podobał bardziej od F3) Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 TOP 5 ROZCZAROWAN 1. Resident Evil 5 2. Call of Duty Modern Warfare 2 3. Need for Speed Shift 4. Brutal Legend 5. Fuel prawie w pełni się zgadzam, tylko na miejsce mw2 dałbym tekken-a 6 i na 6 miejscu mw2. RE5 zawiódł wyjadaczy serii przede wszystkim...zaś młodym/świeżym graczom to on może się podobać Kurcze ile ja bym dał za RE w starych klimatach.... Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Ogromnym dla mnie rozczarowaniem byl dla mnie w zeszlym roku Fallout 3. Po gownianym Oblivionie sadzilem, ze Bethesda wyciagnie wnioski i F3 bedzie superwciagajaca, bezbledna gra z zywymi i dobrymi dialogami.Niestety...otrzymalem siermiężnego niemozliwego do przejscia gniota.Nigdy juz wiecej ich erpega nie kupie, chocby mieli by mnie gwalcic w tylek rozżarzonym prętem... Lekuchnym rozczarowaniem byl tez RE5, ktory okazal sie co prawda pozycja na wysokim poziomie wykonania, ale niestety daleko, bardzo daleko mu bylo do genialnej czworki. That`s all... A mnie nie zawiódł F3 i bawiłem się przy nim równie dobrze jak przy 1 i 2. Po prostu wiedziałem, aby do tego nie podchodzić jako do następcy Falloutów tylko nowej gry, która tylko korzysta z uniwersum i marki. Nie zawiodłem się i zastanawiam się nad GOTY. Cytuj
ONE! 0 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Temat jest o rozczarowaniach 2009 roku, to po co sie klocic o gre z 2008 roku... A tak wogole to najwiekszym rozczarowaniem byl Tekken 6 i Fuel Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Ogromnym dla mnie rozczarowaniem byl dla mnie w zeszlym roku Fallout 3. Po gownianym Oblivionie sadzilem, ze Bethesda wyciagnie wnioski i F3 bedzie superwciagajaca, bezbledna gra z zywymi i dobrymi dialogami.Niestety...otrzymalem siermiężnego niemozliwego do przejscia gniota.Nigdy juz wiecej ich erpega nie kupie, chocby mieli by mnie gwalcic w tylek rozżarzonym prętem... Bluźnierstwa, nikczemne kalumnie, farsa i granda. Tak jak nie grałem za bardzo w erpegi, tak w F3 się zakochałem. Dla mnie to jedna z najlepszych gier w jakie życiu grałem. That's all... Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Największym rozczarowaniem chyba NFS: SHIFT, w końcu miała być nowa jakość i gra przerywająca serię gniotów (co potwierdziła recenzja z PSX'a), a wyszło znowu słabiutko (na szczęście nie kupiłem). Może za rok... Cytuj
tybalt 0 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 NFS:Shift - zajarany recką i widokami z kabiny, pobiegłem to kupić - nie powinienem był... Arcypoyebany (bo nawet określenie "arcade'owy" nie pasuje do tego co się wyrabia) model jazdy zniszczył wszystko. Nie wiem nawet ile fur ani tras zaweira gra, bo po pierwszej godzinie odechciewa ci się cokolwiek prowadzic. Gra na 7- Saboteur - przyjemna gierka, ale spodziewałem się lepszej fabuły (ogromny potencjał czasu i miejsca) i gameplayu CoD:MW2 - w porównaniu do jedynki - zero polotu, fabuła bardziej kretyńska niż filmy Uwe Bolla, 5h gameplayu i do tego nie na najwyższym poziomie. Gra na 8-, jeśli grałeś w poprzednią część. Cytuj
Bandi 5 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 TOP 5 ROZCZAROWAN 1. Resident Evil 5 2. Call of Duty Modern Warfare 2 3. Need for Speed Shift 4. Brutal Legend 5. Fuel COD MW2 dla mnie pozytywne zaskoczenie - nie tylko grafa ale długość gry RE5 - po RE4 rozczarowanie ale to i tak dobra gra Brutal Legend - Lipa, spodziewałem się czegoś lepszego, niemal zasypiałem przy tej pozycji Fuel - to porażka NFS Shift - na początku pozytywnie ale z czasem wychodzi na jaw dużo niedopracowań jak nitro przy uderzeniu w bandę szybszymi furami Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Resident Evil 5 - sterowanie jak w grach na psx Prototype - 1h wytrzymalem, dla achievementow Left 4 Dead 2 - no bez jaj, ze niby to jakies super Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 COD MW2 dla mnie pozytywne zaskoczenie - nie tylko grafa ale długość gry Długość powiadasz ... ta gra jest strasznie krótka ( single ), chyba nawet krótsza od pierwszej części. Misje specjalne wydłużają radochę, fakt, ale zamiast nich wolałbym po prostu dłuższy singiel. Moje rozczarowanie roku niech pomyślę .... RE 5 ale chyba tylko dlatego że początek trzyma poziom ale im dalej tym gorzej. Cytuj
Bandi 5 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 (edytowane) Najwidoczniej inaczej nie da się wydłużyć gry, każda część kojarzy mi się z grą na niedzielę, może tym razem przesadziłem z poziomem trudności? Fakt, grałem w misje - i może przez to odniosłem wrażenie, że gra jest dłuższa od MW1 i World at War Gram w DMC4 - smutno troche po Bayonetce, czuć pustynię, dziwaczną kamerę i kilka innych ustępstw względem "następczyni" ale to wciąż bardzo dobra gra! Edytowane 18 stycznia 2010 przez Bandi Cytuj
BodZio 88 PL 1 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Największe rozczarowanie roku - Multiplayer Modern Warfare 2 Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 HALO : ODST - jezuuuu , przesz to jest gra na poziomie pierwszego Half Life albo i niżej Cytuj
canuks 63 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Grałeś wogole w 1 HL ? ,głupszego porównania nie widziałem niż twoje . no chyba ze Ciebie jarają ambitne gry z MArio bros w roli głównej to sorry Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Prowo albo debil. Pierwszego Half Life'a (Jednego z anjklepszych FPSów w historii) używa jako grę mającą opisać crapowatość HALO 3 ODST. Ja(pipi)e. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 (edytowane) Spokojnie chłopaki Nie spinajcie sie tak bo wam żyłki popękają . Niezrozumieliśmy sie Half to świetna gra była . Raczej chodzi mi o to że poziomem skomplikowania akcji i rozgrywki H:ODST plasuje sie gdzies w okolicach Halfa ( właściwie to nawet niżej Oo ) czyli gry która wyszła 12 lat temu Oo Do rozczarowań zaliczyłbym jeszcze : RE5 - już totalne popłuczyny po tej wspaniałej serii , zmarnowany potencjał , archaiczne sterowanie , prostactwo rozgrywki i L4D2 - praktycznie zero zmian w stosunku do pierwszej cześci , typowy odgrzewany kotlet do wyciągania kasy Edytowane 26 września 2010 przez Canaris Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Najwieksze zawody tamtego roku: - Resident Evil 5 - klimat calkiem fajny, fabula tragiczna, ale najwiekszym problemem jest to, ze mamy 2010 rok, a dalej strzelac trzeba w miejscu. No bez jaj ku.rwa Oo - Shit Fighter 4 - rozumiem, ze ubogosc zawodnikow i 5 ciosow dla kazdego nie jest dla nikogo problemem w 2010 '-.- - Cook of Duty: Modern Warfare 2 - mission pack do jedynki. Z tym, ze krotszy i mniej jarajacy. (pipi) dla nastolatkow, ktorzy kochaja pif paf paf i obowiazwoty salut na koncu (polprzezroczysta flaga na ekranie, w tle hymn USA). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi