Masorz 13 214 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 No to już dalej nie oglądaj, bo będzie podobnie a w prequelu Gods Of The Arena nawet Spartakusa nie ma. przeciez pierwsze odcinki blood and sands sa kiepawe a dopiero pozniej serial sie rozkreca Taka ironia, zważywszy na drugą część mojego zdania. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 I od kiedy ten Kriksus czy jak mu tam, taki rozsądny ? Przestał ruchać na lewo i prawo to zaczął myśleć. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 W koncu dobry odcinek bo poprzednie 2 to wialy kutasem ashur wtf Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) Ashur pozszywa Kriksosa żeby go torturować, dobry w tym jest. Zawsze sie zastanawialem, co on ma za dziwny akcent ? Edytowane 12 lutego 2012 przez Pikol Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 syryjski, a jaki? podczas ostatniego montażu walk na arenie i potyczki w kopalni czekałem tylko aż typ zdejmie hełm i zobaczymy twarz gannikusa. jeszcze tylko jego brakuje do kompletu. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Spartacus.S02E04.WEB-DL.XviD-playXD.avi Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 mój idol powraca w pełni chwiały: 2 Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Aktor grajacy spartacusa to totalny kaszalot i slabiak. Juz lepiej by wyszlo gdyby zrobili cgi z Andym albo jego cialo wykorzystali jako marionetke i ktos by podkladal glos. Ten obecny to jakas zenada. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 obstawiamy kiedy seppia zrzuci szmatki Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Seppia chyba już sobie odpuści. Ilythia to przebiegła dziewczyna. Wy też macie tak, że sam widok nowej Naevii doprowadza Was do szału? Jest okropnie brzydka i jedyne co robi to ryczy, krzyczy albo biega. Ciekawe co z małżeństwem Glabera i Ilythii, jak on to przyjmie ;> Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Serio, zadajesz pytania jak na forum jakichs zlotopolskich "czy marysia otworzy drzwi jankowi" etc. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Wy też macie tak, że sam widok nowej Naevii doprowadza Was do szału? Jest okropnie brzydka i jedyne co robi to ryczy, krzyczy albo biega. Stara Neavia ma OCHYDNE cycki, wiec zniose ten nowy ryj. A tego nowego Spartacusa mogloby w ogole nie byc, podzielam zdanie Yacentego. Na szczescie w przyszlym odcinku bedzie Gannikus (podobno). Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 Nowy spartak ma strasznie dziewiczy ryj i jest marna popluczyna po andym niestety. Az dziwnie sie go oglada bo on tam ewidentnie niepasuje. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 To już drugi tak świetny epizod (04 i 05). W końcu zaczyna się dziać i serial wraca do swojej świetności. Oczywiście nie mogło zabraknąć nowej gej-pary (znowu wielkolud vs krasnal, a miałem nadzieje że po czarnuchach z pierwszego sezonu sobie odpuszczą -normalnie jak Bioware) ale za to wrócił Ganikus i wszystko skończyło się happy endem Z Naevi zrobili naczelną histeryczkę serii - dobrzej jej to wychodzi bo w(pipi)iająca jest na maksa. Przyłączam się do głosów przeciw nowemu Spartakusowi, Andy był świetny a ten obecny to trochę taka cipka (jego gęba w ogóle nie pisuje się w klimat serialu). Za to, co odcinek utwierdzam się w przekonaniu, że Lucy vel Xena to moja najulubieńsza aktorka serialowa. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Ten odcinek moglby z powodzeniem byc finalem sezonu a jestesmy dopiero w polowie. Te ostatnie 20 minut bylo kompletnie szalone. Nowi aktorzy mnie specjalnie nie bulwersuja ale nie przecze, ze gdyby to byl Andy i poprzednia Naevia bardziej by mnie obchodzil ich los. Niby wiem, ze to te same postacie ale nie czuje tego. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Trzeba dac wpis na petitiononline o ekshumacje Andyego i wtedy specjalisci od efektow specjalnych jakos by go tam wkleili. Arnolda dali do ostatniego terminatora to i tego by wcisneli. Autentycznie, kazda scena z ryjkiem nowego Spartacusa jest conajmniej dzwna. On ma zbyt lagodny wyraz twarzy. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 E zaś bez przesady Jacek, Andy tez nie chodził nonstop na (pipi)ie i nie miał miny jak Stallone w Sędzia Dredd. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Wracając jeszcze do wątku gęby Spartaka (mi się nowy całkowicie nie pasuje do tej roli): VS. Andy wygląda lepiej nawet jak płacze: Poza tym był przypakowany tak jak na gladiatora przystało, w przeciwieństwie do nowego kolesia. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Jeszcze jedna zasadnicza roznica to ze ma z 10 lat mniej od Andy'ego. Dlatego wyglada mniej wiarygodnie w roli weterana wojen etc. Moze mogliby wziac przyklad z Dr Who i co sezon brac nowego Spartakusa Cytuj
_mike 318 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 ...albo pomiędzy głównymi sezonami kręcić spin offy/prequele z nowymi gladiatorami vide Ganikus + co sezon zmiana aktora grającego Spartaka Mi i tak się wydaje, że będą tylko 3 główne sezony (o ile) i może z jeszcze jeden prequel/spin off. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 ...albo pomiędzy głównymi sezonami kręcić spin offy/prequele z nowymi gladiatorami vide Ganikus + co sezon zmiana aktora grającego Spartaka Mi i tak się wydaje, że będą tylko 3 główne sezony (o ile) i może z jeszcze jeden prequel/spin off. w tym tempie akcji to jesli bedzie 3 sezon to rzymianom wojska braknie Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 (edytowane) Andy gral zupelnie inna postac - troche cwaniaczka, troche bohatera. A ten gra p.i.zde. To jest glowny problem. Edytowane 29 lutego 2012 przez Czez Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Powinniśmy napisac petycje o powrót Andy'iego oh wait... Mi tam nowy ani nie przeszkadza, ani nic. Jest ok w tym co robi. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 No wlasnie, Andy mial ryjek, ktory pokazywal, ze nie raz oszukiwal w karty i tworzyl piramidy finansowe a nowy spartak ze swoja morda to conajwyzej sie zastanawia czy wybrac Harvard czy Princeton. Glowny bohater nie ma jaj niestety na szczescie calosc sama sie broni i historia w ciekawy sposob sie rozwija. Duza ilosc ciekawych postaci zawsze byla fundamentem serialu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi