Opublikowano 1 lutego 201213 l No to już dalej nie oglądaj, bo będzie podobnie a w prequelu Gods Of The Arena nawet Spartakusa nie ma. przeciez pierwsze odcinki blood and sands sa kiepawe a dopiero pozniej serial sie rozkreca Taka ironia, zważywszy na drugą część mojego zdania.
Opublikowano 1 lutego 201213 l I od kiedy ten Kriksus czy jak mu tam, taki rozsądny ? Przestał ruchać na lewo i prawo to zaczął myśleć.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Ashur pozszywa Kriksosa żeby go torturować, dobry w tym jest. Zawsze sie zastanawialem, co on ma za dziwny akcent ? Edytowane 12 lutego 201213 l przez Pikol
Opublikowano 13 lutego 201213 l syryjski, a jaki? podczas ostatniego montażu walk na arenie i potyczki w kopalni czekałem tylko aż typ zdejmie hełm i zobaczymy twarz gannikusa. jeszcze tylko jego brakuje do kompletu.
Opublikowano 19 lutego 201213 l Aktor grajacy spartacusa to totalny kaszalot i slabiak. Juz lepiej by wyszlo gdyby zrobili cgi z Andym albo jego cialo wykorzystali jako marionetke i ktos by podkladal glos. Ten obecny to jakas zenada.
Opublikowano 22 lutego 201213 l Seppia chyba już sobie odpuści. Ilythia to przebiegła dziewczyna. Wy też macie tak, że sam widok nowej Naevii doprowadza Was do szału? Jest okropnie brzydka i jedyne co robi to ryczy, krzyczy albo biega. Ciekawe co z małżeństwem Glabera i Ilythii, jak on to przyjmie ;>
Opublikowano 23 lutego 201213 l Serio, zadajesz pytania jak na forum jakichs zlotopolskich "czy marysia otworzy drzwi jankowi" etc.
Opublikowano 23 lutego 201213 l Wy też macie tak, że sam widok nowej Naevii doprowadza Was do szału? Jest okropnie brzydka i jedyne co robi to ryczy, krzyczy albo biega. Stara Neavia ma OCHYDNE cycki, wiec zniose ten nowy ryj. A tego nowego Spartacusa mogloby w ogole nie byc, podzielam zdanie Yacentego. Na szczescie w przyszlym odcinku bedzie Gannikus (podobno).
Opublikowano 24 lutego 201213 l Nowy spartak ma strasznie dziewiczy ryj i jest marna popluczyna po andym niestety. Az dziwnie sie go oglada bo on tam ewidentnie niepasuje.
Opublikowano 25 lutego 201213 l To już drugi tak świetny epizod (04 i 05). W końcu zaczyna się dziać i serial wraca do swojej świetności. Oczywiście nie mogło zabraknąć nowej gej-pary (znowu wielkolud vs krasnal, a miałem nadzieje że po czarnuchach z pierwszego sezonu sobie odpuszczą -normalnie jak Bioware) ale za to wrócił Ganikus i wszystko skończyło się happy endem Z Naevi zrobili naczelną histeryczkę serii - dobrzej jej to wychodzi bo w(pipi)iająca jest na maksa. Przyłączam się do głosów przeciw nowemu Spartakusowi, Andy był świetny a ten obecny to trochę taka cipka (jego gęba w ogóle nie pisuje się w klimat serialu). Za to, co odcinek utwierdzam się w przekonaniu, że Lucy vel Xena to moja najulubieńsza aktorka serialowa.
Opublikowano 27 lutego 201213 l Ten odcinek moglby z powodzeniem byc finalem sezonu a jestesmy dopiero w polowie. Te ostatnie 20 minut bylo kompletnie szalone. Nowi aktorzy mnie specjalnie nie bulwersuja ale nie przecze, ze gdyby to byl Andy i poprzednia Naevia bardziej by mnie obchodzil ich los. Niby wiem, ze to te same postacie ale nie czuje tego.
Opublikowano 28 lutego 201213 l Trzeba dac wpis na petitiononline o ekshumacje Andyego i wtedy specjalisci od efektow specjalnych jakos by go tam wkleili. Arnolda dali do ostatniego terminatora to i tego by wcisneli. Autentycznie, kazda scena z ryjkiem nowego Spartacusa jest conajmniej dzwna. On ma zbyt lagodny wyraz twarzy.
Opublikowano 28 lutego 201213 l E zaś bez przesady Jacek, Andy tez nie chodził nonstop na (pipi)ie i nie miał miny jak Stallone w Sędzia Dredd.
Opublikowano 28 lutego 201213 l Wracając jeszcze do wątku gęby Spartaka (mi się nowy całkowicie nie pasuje do tej roli): VS. Andy wygląda lepiej nawet jak płacze: Poza tym był przypakowany tak jak na gladiatora przystało, w przeciwieństwie do nowego kolesia.
Opublikowano 28 lutego 201213 l Jeszcze jedna zasadnicza roznica to ze ma z 10 lat mniej od Andy'ego. Dlatego wyglada mniej wiarygodnie w roli weterana wojen etc. Moze mogliby wziac przyklad z Dr Who i co sezon brac nowego Spartakusa
Opublikowano 28 lutego 201213 l ...albo pomiędzy głównymi sezonami kręcić spin offy/prequele z nowymi gladiatorami vide Ganikus + co sezon zmiana aktora grającego Spartaka Mi i tak się wydaje, że będą tylko 3 główne sezony (o ile) i może z jeszcze jeden prequel/spin off.
Opublikowano 29 lutego 201213 l ...albo pomiędzy głównymi sezonami kręcić spin offy/prequele z nowymi gladiatorami vide Ganikus + co sezon zmiana aktora grającego Spartaka Mi i tak się wydaje, że będą tylko 3 główne sezony (o ile) i może z jeszcze jeden prequel/spin off. w tym tempie akcji to jesli bedzie 3 sezon to rzymianom wojska braknie
Opublikowano 29 lutego 201213 l Andy gral zupelnie inna postac - troche cwaniaczka, troche bohatera. A ten gra p.i.zde. To jest glowny problem. Edytowane 29 lutego 201213 l przez Czez
Opublikowano 29 lutego 201213 l Powinniśmy napisac petycje o powrót Andy'iego oh wait... Mi tam nowy ani nie przeszkadza, ani nic. Jest ok w tym co robi.
Opublikowano 1 marca 201213 l No wlasnie, Andy mial ryjek, ktory pokazywal, ze nie raz oszukiwal w karty i tworzyl piramidy finansowe a nowy spartak ze swoja morda to conajwyzej sie zastanawia czy wybrac Harvard czy Princeton. Glowny bohater nie ma jaj niestety na szczescie calosc sama sie broni i historia w ciekawy sposob sie rozwija. Duza ilosc ciekawych postaci zawsze byla fundamentem serialu.