gork 19 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Jest potencjał w postaci Krassusa, ale ja czekam na Juliana. Sprawdziłem kim był Krassus w rzeczywistości i potwierdzam potencjał Edytowane 28 Stycznia 2013 przez gork Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Spartacus.S03E02.720p.HDTV.x264-EVOLVE Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Oni to wiedzą Kocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Juliusz Bradd Pitt Cezar troche zawodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Spartacus krew i piach w TV PULS!. 21.55 ocenzurowana wersja 23.00 Bez cenzury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jak na razie najlepszy sezon. Tutaj wszyscy próbują sie wyruchać i wykolegować po równo. "Zemsta" jest przekombinowana. Muszę jeszcze obadać jak wypada finałowy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ostatni odcinek fenomenalny .Czekam na rozwiązanie obu wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Japjerdolę co za odcinek był o_O Tylko z tym ruchaniem Juliusza Cezara w du.pę to trochę przesadzili XD Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) No tego sie nie spodziewalem, predzej odwrotnie Gajuszu, czemu nie jedziesz konno? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Zayebisty serial, dobrze, ze konczy sie w wysokiej formie. Nie to co Supernatural Edytowane 24 Marca 2013 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 No nietrudno, skoro tylko 3 sezony Zakładam się o dobrą flaszkę, że skoro wg faktów historycznych nie znaleziono ciała Spartakusa, to w serialu po ostatecznej walce z Krasusem nie zginie jak inni tylko pewnie spyerdoli razem z tą swoją Laetą tam, gdzie miał zamiar albo gdzieś indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Denerwuje mnie to. Cezar by dostal w trabe od Donara to go bil po ranie i Donar sie sam zabil. Argorn chcial sie bic z Cezarem dostal cepe od jakiegos noname. Kriksos rzucal Gejuszem Cezarem i dzgnal go ten maly pedalek.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ten "noname" na koniu to też był syn Krassusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Gdzie sa moje oczy?! Co za madafakier, przeruchal cezara, rozplatal 2 najwiekszych przydupasow spartakusa.. Jak nie zginie to wiem o kim bedzie nastepny sezon.. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Gdzie sa moje oczy?! Co za madafakier, przeruchal cezara, rozplatal 2 najwiekszych przydupasow spartakusa.. Jak nie zginie to wiem o kim bedzie nastepny sezon.. liczę, że Julek go ładnie nadzieje na coś lub wystawi spartacusowi w finale aby ten go rozpłatał na oczach ojca Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Gdzie sa moje oczy?! Co za madafakier, przeruchal cezara, rozplatal 2 najwiekszych przydupasow spartakusa.. Jak nie zginie to wiem o kim bedzie nastepny sezon.. Nastepnego sezonu nie bedzie, to jest ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ostatni ze Spartakusem, ale potem mogą zrobić jakąś serię z Cezarem, bądź kimś innym. Biorąc pod uwagę popularność tego serialu, zdziwiłbym się, gdyby Starz nie chciało tego jakoś wydoić. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ostatni ze Spartakusem, ale potem mogą zrobić jakąś serię z Cezarem, bądź kimś innym. Biorąc pod uwagę popularność tego serialu, zdziwiłbym się, gdyby Starz nie chciało tego jakoś wydoić. o to mniej wiecej mi chodzilo.. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Kapitalny ten nowy odcinek. Chyba nawet jeden z najlepszych w całym serialu. Wkurza mnie tylko ten cały Tyberiusz mam nadzieję, że Cezar go jakoś załatwi, albo wystawi Spartakusowi, cokolwiek, byleby zginął. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Aż mi się smutno zrobiło na koniec :< Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Kurde, no faktycznie przygnębiający odcinek, teraz pewnie będziemy oglądać śmierć Spartakusa, raczej nie wyobrażam sobie innego końca. Szkoda trochę Cezara mimo że postacią historyczną wydaje się mieć mało wspólnego to jednak zostać wyruchanym przez syna krassusa.... Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Mnie sie jednak wydaje, ze krol Spartakus nie zginie. Pokaza to w nie do konca jasny sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 missing in action (*) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 na hataku ktoś pisał, że ponoć nigdy nie znaleziono ciała Spartakusa, ale nie chciało mi się tego sprawdzać.. Za to na pewno załatwią jeszcze Gannikusa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem gdzies tak w połowie 2 sezonu i w sumie coraz bardziej wkurzający ten serial sie robi .... Typowa hollywoodzka papka, Spartacus orator na poziomie Cycerona co chwile prawiący morały o wolności i równości na ~20 wieków przed Konstytucją USA, Rewolucją Francuską i Wiosną Ludów. Gladiatorzy - ekipa bez skazy ni zmazy, same heroiczne typy ( oczywiscie te mniej heroiczne są czarnymi charakterami i zaraz albo giną albo sie "nawracają" ) . W rzeczywistości totalny ściek ówczesnego swiata rekrutowany z przestępców, dezerterów, zdrajców itp a serialu typowa banda niewinnych owieczek cierpiących przez knowania złych Rzymian. Varro kochajacy maż mimo ze wedlug ówczesnych standartów A - nigdy by nie uwierzył żonie która podczas jego nieobecnosci zachodzi w ciaże, że została zgwałcona , B - wręcz wymagane od niego było to żeby zabił ją bo inaczej traci honor i twarz. I tak dalej i tak dalej .... Ja wiem że to takie fantasy ala 300 jest ale mogli jakoś sie postarac bardziej .... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 "Typowa hollywoodzka papka" to akurat trochę nietrafiony zarzut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi