Skocz do zawartości

Spartacus: Blood and Sand

Snejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W "Bogach Areny" wkradła się mała nieścisłość, chodzi o Tricxosa , dali takiego niskiego aktora , przecież w "krwi i piachu " to ogromny, chyba poza Barcą najwyższy zawodnik

Opublikowano

Nie zauwazylem tego, ale mogli po prostu swiadomie ustawiac tak ujecia by sprawial wrazenie mniejszego. W Bogach jest tylko poczatkujacym lamusem a w pierwszym sezonie czempionem, wiec chwyt bylby uzasadniony by przekazac to wizualnie ;)

Opublikowano

Nie zauwazylem tego, ale mogli po prostu swiadomie ustawiac tak ujecia by sprawial wrazenie mniejszego. W Bogach jest tylko poczatkujacym lamusem a w pierwszym sezonie czempionem, wiec chwyt bylby uzasadniony by przekazac to wizualnie ;)

Też tak myślę.

Po obejrzeniu 6 odcinka wątpliwości się rozsiały , to ten sam aktor .

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

wstrzymywalem sie z opinia na temat nowego spartacusa do czasu zobaczenia pierwszego odcinka i niestety Andy to to nie jest ;/ brak mu tej charyzmy

Opublikowano

Serial nadal trzyma poziom, slow motion, tandetne wrzuty z krwią na ekran, i samotny wojownik wyżynający setki rzymian.

Spartacus wrócił!

Opublikowano

Spartacus Vengeance S02E01 720p WEBRip x264-XS

x264 | AC3 CBR | 1.66 GB jak to jest tragiczna jakosc to ja nie wiem na co ty czekasz :0

Jakość tego *jest* tragiczna, wyłączyłem po 5 minutach i czekam na wersję dla ludzi, a nie 7 klatek na sekundę. ;/

Opublikowano

to chyba u ciebie komputer nie wyrabia przy takiej rozdzialce bo u mnie jakosc byla prawie taka sama jak w typowym 720p

Opublikowano

No to już dalej nie oglądaj, bo będzie podobnie a w prequelu Gods Of The Arena nawet Spartakusa nie ma.

przeciez pierwsze odcinki blood and sands sa kiepawe a dopiero pozniej serial sie rozkreca