wet_willy 2 163 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Gram na padzie, Sticki nie dzialaja chyba ze kupisz sobie rozwalonego pada i przelozysz PCB z Pada do PS4 Kolejna walki odemnie Zapraszam do komentowania Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Zagraj w końcu z kims dobrym, podły zamykaczu riftów a tak na serio wrzucaj ile wlezie. Fajnie, że ktos przynajmniej to uploaduje, przytjemnie się ogląda Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Epic jest dobry wieczorem albo rano wrzuce jakies walki z Hiryu a Tester pewnie zajmie sie wrzucaniem walk w ktorych w koncu zaczyna mnie bic w okolicach 3 rano ;f Cytuj
Gość Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Nie będę się wygłupiał z komentowaniem poza tym, że zayebiaszczo to wygląda jako całokształt i ruch... grałbym. Moja styczność z GG to parę posiadów doobrych kilka lat temu (czyżby jeszcze na PS2? kierwa mater), a, że do PS4 nie wrócę w najbliższej przyszłości to się mogę poślinić chociaż do filmików. Także jak pisał ornit, siej filmikami, widownia się znajdzie. O sticka pytałem bo mam na szafie madcatza fightstick pro i tak się czaję czy go sprzedać, czy się kiedyś przyda, czy w ewentualnym opisie dorzucać współpracę właśnie z PS4. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Ps3 tez juz nie masz? Bo gra wyszla na obie konskle. Ja najpozniej we wtorek powinienem grac Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Kolejne walki z bardzo dobrym Bedmanem Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 ehhh szkoda ze prog wejscia do tej gry jest tak wysoki, nie jest to zdycydowanie bijatyka do bijatykowego janusza jakim jestem :( Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Podobno w grze jest bardzo rozbudowany tutorial dla początkujących, może ktoś z grających potwierdzić? Chciałbym wkręcić się w jakąś bijatykę ale tak jak pisze Ficuś obawiam się że moge odbic się jak od ściany. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 bardzo mi sie z tego powodu MK9 na past genach podobal - rewelacyjnie dopakowany do singlowego gracza, nawet janusz co ma pada pierwszy raz w rece sie dobrze bawi, a mial tez do zaoferowania dosc sensowna glebie jak sie poswiecilo czas na trening, wielka szkoda trybu online bo lagowal przeokrutnie w GG gralem ostatni raz na ps2 i wtedy odbilem sie jak od sciany Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 @kes zgadza sie wszystko jest wytlumaczone perfekcyjnie od podstaw w Tutorialu az po granie na rozne postacie w Mission Mode tak ze ogarniecie podstaw jest szybkie latwe i przyjemne ( albo inaczej swietnie wytlumaczone a to czy bedzie szybkie i latwe zalezy w sumie od ciebie ). Teraz jest masa nowych graczy ktorzy graja slabo wiec jest z kim sie uczyc i odkrywac nowe rzeczy w UK Lobby zawsze jest z 30/50 osob online w FR okolo 60/100 Skandynawskie maja z 20/30 jest z kim grac na roznych poziomach wtajemniczenia ;d Na PS4 mamy komunikacje glosowa wiec zawsze chetnie pomoge z kilkoma rzeczami tak samo tutaj walic smialo z pytaniami mega kozakiem nie jestem ale duzo juz wiem Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Jak myslisz? Czy gra jest lepsza od GGXXAC a jesli tak to dlaczego? Pytam poważnie bo powoli skłaniam się ku temu żeby sprzedać swoje ideały i kupić Ps4 dla trzech gier, które mnie interesują Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Ja w AC malo gralem bo nie podszedl mi strasznie wolalem Slasha. Jak mial bym porownac do czegos to bylo by to raczej #R z dodanymi Blitz Shieldami. Brak FRC ulatwia gre nie ma tez chyba juz 1FR Jumpow. Gra sie tak jak w GG tu nie ma roznicy nowe postacie daja rade ale blizej im chyba do BlazBlue niz GG. Jezeli lubisz Guilty Geara to dostaniesz lekko uwstecznionego Guilty Geara jak za seria nigdy jakos specjalnie nie przepadales to nie bedzie to gra przez ktora nagle ja pokochasz. Cytuj
Gość Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Starcie jak z podręcznika choreografa scen walki. 1 runda ostre bęcki, druga ostry rewanż, trzecia równo do końca z groźbą porażki by w ostatniej chwili wyjść z piekła do nieba. </fachowa analiza>. Piękna gra. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Lipa ze nie dzialaja mi dlc na europejskim koncie ;/ bede sie musial zadowolic podstawowa ekipa. Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 A ustawianie amerykańskiego jako podstawowego też nic nie daje na ps4 ? Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 a na co to ma wplyw? Bo wszystkie gry i znajomych mam na europejskim. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 a zalozenie konta na us ->wbijasz do store>wbjasz kod i sciagasz postac-> przelogowujesz sie na swoje i odpalasz na nim gre nic nie daje? Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 skąd braliście pudełkowe wydanie ? zależy mi na jakimś sprawdzonym sklepie z tanią dostawą do PL. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 https://www.videogamesplus.ca/ Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 guernica jak tam? grasz czy juz opyliles na allegro? Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Nie gram w nic, w robocie ostatnio siedze po 10-12h, walking dead przechodzilem tydzien. Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Ehh ps4 w drodze,chciałem zamówić GG,a tu się skończył Kanadyjczykom. Trzeba czekać na dostawę Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 E wolę poczekać. Nic ciekawego do limitki nie dodają i wysyłka jej wynosi 40zł,a nie 20 jak za zwykłą. Cytuj
Woodknight 83 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Orientuje się ktoś może jak sprawdza się GG z arcade sticki-em? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi