Gość Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Co do wersji a ps3, była tak samo na wyprzedaży i była jeszcze taniej, równe 20$ Kurrrrwa ;/ Jeśli pojawiłaby się znowu, dajcie znać dobrzy ludzie. Zostaw go sobie jak preferujesz sticka bo może być różnie Rzuciłem okiem na command listę i widzę masę ćwierć i półkółek. Zostawię jeszcze tego sticka bo moje kciuki tego nie wytrzymają na dualshocku. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Ja właśnie nie mam problemu z ćwierć i pół kółkami, a bardziej z prawą stroną pada, na stickach zawsze wygodniej mi się operowało, bo mogę większą ilością palców wprowadzać komendy, a nie tylko kciukiem (dużo lat gry na gitarze, sprawiło, że po prostu naturalnie mi to przychodziło) Cytuj
deratyzer 1 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 (edytowane) Ja od zawsze na padzie jadę. Ostatnia bijatyka, w czasach przed konsolowych to dla mnie MK 2 na Amidze. Wtedy w użyciu był joystic:) Z kumplem młóciliśmy codziennie- styki padały jak komary w lecie:) Chce kupic arcadestica, ale najpierw muszę mieć pewność, ze dźwignąłem temat GG:) Potem zostanie jakoś przekonać pozostałych domowników, że im stick też jest potrzeby:) Dzięki za wczorajsze granie! Dzisiaj pewnie znowu w nocy odpale, tylko najpierw musze na Yutubie podglądnąć jakieś nowe sztuczki, bo na strare się wczoraj nikt już nie nabierał Edytowane 27 lutego 2015 przez deratyzer Cytuj
Maciejjy 92 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Chce kupic arcadestica, ale najpierw muszę mieć pewność, ze dźwignąłem temat GG:) Potem zostanie jakoś przekonać pozostałych domowników, że im stick potrzeby:) Powiedz rodzicom, ze chcesz im kupic nowy, piekny mebel do salonu: albo, ze odkryłeś w sobie pasje do elektroniki i potrzebujesz szablonów treningowych do swojego nowego hobby: lub, ze to zabawka dla psa, bo chcesz z nim zacieśnić więź 1 Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Potem zostanie jakoś przekonać pozostałych domowników, że im stick też jest potrzeby:) Nie dziel się stickiem bo go dzicz zajedzie w rok albo dwa lata. Jak do mnie przychodzą koledzy niezaznajomieni z tym sprzętem i zaczynają napierdalać po gałce i przyciskach to staję się niegrzeczny i każę im wynosić się z mieszkania. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Gdybym na sprzęt gitarowy nie musiał wydawać też byłby stick, chociaż może w dalekiej przyszłości... (wypróbowałbym też kiedyś ten pad od Hori, który wrzucał Ukyo, bo dust na bumpberze czasami mnie wnerwia) Cytuj
deratyzer 1 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Bardziej myślałem o żonie niż rodzicach. kiedyś kupując konsolę tłumaczyłem, że będe mniej po knajpach łaził i na browar wydawał Jeśli chodzi o stick jedyne co znalazłem to na amazonie stick za 400zł. Macie jakieś sugestie co do arcadestica, gdzie szukać, jaki wybrać? Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Bez zabaw w lutowanie i modyfikacje to oficjalnie dostępny jest tylko od Mad-Catza i Hori (o innych nie wiem), mogłoby się coś ruszyć z tym, szczególnie, że na EVO Street Fighter przenosi się na Ps4. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Masz tylko 2 Opcje Hori Hayabusa V4 I Madcatz Hayabusa zbiera dobre recenzje i jest sporo tansza wiec jedynie czekac do Marca az oficjalnie pojawi sie w Europie Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Hori na częsciach Sanwy to obecnie chyba lepsza opcja od madcatza. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Hendrix sorry ale wczoraj gralem Offline i nawet nie zwrocilem uwagi na twoja wiadomosc do kolo 1 w nocy Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 W ogóle to daaawno w żadną bijatykę się tak nie wciągnąłem, pewnie ostatni raz to XX#reload (jeszcze chwilkę w VF5, ale i tak zawsze wolałem 2D). Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 9h Grania na najwyzszym poziomie z ver 1.1 ktora pojawila sie na automatach 19/03 co oni zrobili ze Slayerem to *_* Mam nadzieje ze ASW zepnie dupe i do miesiaca patch wyladuje na PS3/PS4 http://www.twitch.tv...san/b/639553598 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 No ciekawe ile poczekamy na patcha. Cholerne zatoki nie dają mi odpoczynku i ledwo mogę posiedzieć przy konsoli, ale GG i tak staram się chociaż na 30-40 minut włączyć. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 ja po rozczarowaniu za rozczarowaniem po kazdym nowym info o mk10 nie mam pierwszy raz w historii moich przygod z konsolami jakies bitki do januszowego ogrania raz na jakis czas, zostaje mi czekanie na remaster usf4 lub wlasnie guilty gear, ktory przeraza mnie tym, ze pewnie go nie ogarne Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Takie troche Emo jeczenie Cytuj
deratyzer 1 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Ja MK odpuszczam. Sam się temu dziwie. Byłem pewien, że wezmę na premierę, ale czym więcej zapowiedzi i filmów z gry widzę tym mniejsze mam ciśnienie- teraz praktycznie zerowe:) Pewnie przyjdzie dzień, że sobie go sprawie, ale na razie zapominam i niech cena spada:) Jesi chodzi o GG to o miesiącu stwierdzam, ze gra jest mega. Żeby się dobrze pobawić trzeba poznać mechanikę, ale niekoniecznie jakieś skomplikowane kombosy. Jednak jak spotkają się osoba która zna kombosy z taką która zna tylko mechanikę to lecą wióry:) Tu niewielkie różnice w poziomie graczy są bardzo widoczne i to może odrzucać świeżych zawodników.Gra jest bardzo ofensywna. A na arcadestica kase już odkładam:) Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Opublikowano 10 kwietnia 2015 (edytowane) Cisza w temacie...Panowie! Kto ma do odsprzedania GG na Ps4 ? edit: nvm na play-asia mieli za 205 zł Edytowane 11 kwietnia 2015 przez ornit Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Daj znac jak dojdzie to programy Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Daj mi inva do e-kumploszczaków to będziesz wiedział kiedy. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Ok wysłane mam nadzieję że nic ci nie zamkne Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Tak czytam Twoją podjarkę tą grą Ukjo od czasu do czasu i boli mnie du.pa, że nie mam co kupować nowego guilty geara bo i tak nie będę miał z kim grać. Skąd wy bierzecie tych znajomych lubiących grać w japońskie bijatyki poza tekkenem? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Polska ma scene gra z 20 osob plus dzieki internetowi mozna calkiem przyjemnie grac z reszta europy ( UK, Fr, Skandynawia ). Twoja wymowka to takie pieprzenie dla pieprzenia bo grac z kim jest od premiery az po dzisiaj myslisz ze 4500 walk Online przegralem sam z soba? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi