Słupek 2 154 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 (edytowane) Ja jeszcze do swojej listy dodałbym Another World. Mało tego jestem w szoku, że jeszcze nie powstał remake tego dzieła. W dobie odświeżania klasyków.... i nie mówię to o remeku jako pełnoprawnym pudełkowym tytule ale o tytule na PSN/XLA. Dziwne, chętnie bym zobaczył AW w HD z trofeami. Edytowane 29 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Ja bym chciał zobaczyć Castlevanie Sotn w HD z TRUDNYMI trofeami i dodatkami. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Half-Life (1) oraz oba dodatki do niego, na najnowszej wersji Source (tej użytej w Portal 2). Ale niestety wiem, że na taki remake nie mam co liczyć . Prędzej od fanów/modderów niż od samego Valve. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 (edytowane) Half-Life (1) oraz oba dodatki do niego, na najnowszej wersji Source (tej użytej w Portal 2). Ale niestety wiem, że na taki remake nie mam co liczyć . Prędzej od fanów/modderów niż od samego Valve. http://www.blackmesasource.com Edytowane 29 sierpnia 2010 przez MaZZeo Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Half-Life (1) oraz oba dodatki do niego, na najnowszej wersji Source (tej użytej w Portal 2). Ale niestety wiem, że na taki remake nie mam co liczyć . Prędzej od fanów/modderów niż od samego Valve. http://www.blackmesasource.com To teraz mnie uszczęśliwiłeś . Wielkie dzięki. W sumie niedawno dopiero przeszedłem HL2 i epizody i z miejsca się w tej serii zakochałem . Dlatego chciałem nadrobić teraz jedynkę, tylko jak zobaczyłem grafikę to mnie trochę odstraszyło (choć i pewnie i tak bym zagrał dla samego klimatu i historii). Ale w tym mod'zie to wygląda to lepiej niż Ep2 . Przecież to wygląda jakby to samo Valve robiło. To będzie w co grać do czasu aż wyjdzie Ep3. Jeszcze raz dzięki. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 musze cie jednak sprowadzić na ziemię - ten mod jest robiony około 5 lat i końca nie widać (nawet na trailerze widać 2009, xD). Aczkolwiek wszystko wskazuje, że wyjdzie przed gwiazdką 2010. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Napewno Shadow Man, Dino Crisis, Metroid 2:Return of Samus, Tony Hawk 2 i pewnie jeszcze pare innych zapewne. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 Remake Loaded, bo to był konkretny wygrzew. Dzisiaj takich gier nie robią. Muza niszczy. http://www.youtube.com/watch?v=E2wKbELWCSg 1 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 to lepiej reloaded ;] ja bym chciał machine hunter'a i GITS z psx'a <3 Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Medievil. Dino Crisis 2 z dzisiejszą grafo by niszczyło. Wyobrażam sobie tą akcje z T-Rexem w rozdziałce HD , miazga Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Skoro nie wychodzą już nowe/żadne Harvest Moon-y na Ps3 ((pipi)a WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY) chętnie zobaczyłbym remake HM: BTN na PSN. Wystarczyłaby "lepsza-podciągnięta" grafika, trofea i jakieś nowe pierdoły (przedmioty, sadzonki, questy), byłbym w niebie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Na Wii chyba to ostatnio wyszło. :] 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Niech zrobią Resiedent Evil Remake Remake HD na ps3, to będę miał zajęcie i wszystko inne pójdzie w odstawkę. Pierwotny RE Remake mnie do dziś dnia niszczy okrutnie i to jest najlepszy Rezydent, więc nie wiem co by się ze mną stało, gdyby zrobili jeszcze nowszy. Chyba bym umarł przy padzie. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Będę zapewne bardzo oryginalny jak napiszę final fantasy 7, 9, vagrant story i chrono cross Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Niech zrobią Resiedent Evil Remake Remake HD na ps3, to będę miał zajęcie i wszystko inne pójdzie w odstawkę. Pierwotny RE Remake mnie do dziś dnia niszczy okrutnie i to jest najlepszy Rezydent, więc nie wiem co by się ze mną stało, gdyby zrobili jeszcze nowszy. Chyba bym umarł przy padzie. Masorz, ale po co? Jak ta gra nadal wygląda zajebiście. Co prawda głównie dzięki tym pre-renderowanym tłom i statycznym ujęciom kamery, ale np dla laika wygląda to i tak lepiej od RE4 w 3D. :] to lepiej reloaded ;] Reloaded to był crap, Loaded lepszy i muza konkretna. Tak czy siak, przydałby się powrót Fwanka i reszty ferajny. Taki XBLA, czy PSN to idealne miejsce dla takiej gry. 1 Cytuj
smir95 0 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 tony hawk's pro skater 2 Cytuj
Redmitsu 984 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Remake Future Cop: LAPD z wyj.ebanym multi oraz online, ahh Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Dino Crisis 2 SotC już powstaje to nie będę go wymieniał, no i z uśmiechem na twarzy przyjął bym remake albo kontynuacje Hogs of War Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Chętnie jeszcze widziałbym remake przygód zielonego krokodyla Croca :potter: Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Dino Crisis 2 SotC już powstaje to nie będę go wymieniał, no i z uśmiechem na twarzy przyjął bym remake albo kontynuacje Hogs of War To by było dobre, taki remake jak RE Rebirth. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 (edytowane) King's Quest VIII, jedna z pierwszych gier, która mnie wciągnęła, strasznie podobał mi się w niej klimat i po prostu chciało się grać i grać. Więc z sentymentu pograłbym w odnowioną wersję. Edytowane 1 listopada 2010 przez MBeniek Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 strasznie chcialbym zobaczyc remake star wars rogue squadron II z gamecuba nawet moglo by byc jako gra arcade max payne 1 i 2 podciagniete pod hd Cytuj
Bioter 0 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Ja bym chętnie powital Final fantasy 5 albo 6 w oprawie FFXIII No i remaki takich gier jak Rollcage, G-police2, Colony Wars Red Sun czy Destruction Derby 2- bo to jedne z moich ulubionych gier na PS one. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Ja bym chciał remake Chrono Crossa. Może nawet nie tyle co remake, co dokończenie tej gry i wydanie na PSN. Niestety square nie wyrobiło się i nie zrobiło wszystkiego co mieli w planach, przez co niektóre postacie wydają się być słabo przedstawione, a fabuła pokazuje swoją świetność dopiero w ostatnich 3-4 godzinach gry, przytłacza nas ogromem suchych informacji(pamiętacie chłopczyka na plaży, który wyjaśniał fabułe tej gry? Pojawił się tam, bo square brakło czasu na zrobienie dalszej częsci gry, w której byłoby to przedstawione bardziej interesująco), przez co przeciętny kowalski średnio rozumiejący angielski(np. ja)ma problemy z ogarnięciem tej wspaniałej fabuły. Pierwotnie na pewno miało być to bardziej rozłożone i lepiej przedstawione, ale brakło czasu przez co mamy 30 godzin poznawania postaci i zwiedzania świata i 5 godzin sedna fabuły, zamiast 15 czy 20. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi