OsciBosci 22 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Film o Perseuszu ( Sam Worthington ) i Hadesie zapowiada się dosyć interesująco. Atenę zagra... Iza Miko. http://www.apple.com/trailers/wb/clashofthetitans/ Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Lubię klimaty mitologii, a tutaj dodatkowo może być efektownie (byle nie za bardzo)i będą się dużo bić, więc w sumie się trochę jaram. Oryginał leciał już chyba z 874 razy na TCM, a jako ciekawostkę dodam, że poleci też dzisiaj o 15:20 na TVN. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 A Zeusa zagra Liam Neeson. Jednego nie nie wiem. Bo co serwis to piszą inaczej mianowicie czy to jest remake klasyka "Zmierz Tytanów" czy nie. Nawiązania są ale na pewno nie jest to wierna kopia. Po za tym skojarzenia z GoW również się nasuwają. Na film czekam na pewno się wybiorę na niego. Pewno będzie to papka z efektami ale mitologia to dobry temat. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 ladne, kolorowe, komputerowe. Ok, niech bedzie. Moze obejrze, bo dawno nikt nie naparzał duzych stworow. Chcialbym taki film z eRka. By moze wyszlo cos jak GoW:) Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 CGI az bije po oczach, ale w tym wypadku to akurat plus bo jest jakieś nawiązanie do oryginału . Cytuj
Gość Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Najlepszy jak na razie motyw związany z tym filmem, to stukanie ogonem przez skorpiona w rytm muzyki w trailerze. Żal jakich mało. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Widać, że chcą sprzedać parę obrazów na fali hype'u związanego z premierą GoWa III. Dzisiaj w kinie widziałem, poza trailerem tego filmu, również zajawkę filmu o synu Posejdona, który żyje w obecnych czasach. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 To akurat jest ekranizacja jakiegoś amerykańskiego klonu Pottera. A co do Clash, to bardziej chyba chcą wykorzystać popularność, jaką zyskało 300 i modę na Worthingtona, niż premierę gierki na plejstejszen :potter: Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 ide na ten film z powodu jednej sceny: kraken. Dzisiaj w kinie jak na koniec (pipi)aly głosniki jak ryknął w trailerze, to mnie zmiotło. zadlenie w rytm muzyki żąći. Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 Oto moje powody, dla których na pewno wybiorę się na Tytanów: - fabuła zahaczająca o mitologię grecką; - chęć porównania z prehistorycznym oryginałem z 1981 r.; - świetna obsada, w tym Sam Worthington, którego po Avatarze i dobrej roli w średnim Terminatorze darzę sympatią, Liam Neeson jako Zeus oraz Ralph Fiennes jako Hades (!!!) - bo może być po prostu dobry film przygodowy. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 jak nie bedzie za duzo slow-mo to jakos przeboleje wyciecie oldskulowej techniki montowania obrazu klatka po klatce na rzecz efektow kompjuterowych 1 Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 To akurat jest ekranizacja jakiegoś amerykańskiego klonu Pottera. A co do Clash, to bardziej chyba chcą wykorzystać popularność, jaką zyskało 300 i modę na Worthingtona, niż premierę gierki na plejstejszen :potter: Pewnie i tak ale akurat dziwnym trafem obydwie premiery zbiegają się, a chyba nawet wychodzą tego samego dnia. Cytuj
bountyhunter 97 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 To akurat jest ekranizacja jakiegoś amerykańskiego klonu Pottera. A co do Clash, to bardziej chyba chcą wykorzystać popularność, jaką zyskało 300 i modę na Worthingtona, niż premierę gierki na plejstejszen :potter: Ja widzę jeszcze jedno nawiązanie do gierki na plejstejszon, giant enemy crab na początku [a może to był skorpion, a może rak, a może ch,uj, a nawet trzy tam były, ale był giant i był enemy] Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 Dołączę swoje 5 groszy, pisząc że design postaci/świata starożytnego w tym filmie (z tego co widać na trailerach) nijak nie ma się do przedstawionego w tej "gierce plajsztejszyn". Co jak co, ale w GODzie przestawiono nam o wiele świeższe i ciekawsze podejście do tematu. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 To akurat jest ekranizacja jakiegoś amerykańskiego klonu Pottera. A co do Clash, to bardziej chyba chcą wykorzystać popularność, jaką zyskało 300 i modę na Worthingtona, niż premierę gierki na plejstejszen :potter: Pewnie i tak ale akurat dziwnym trafem obydwie premiery zbiegają się, a chyba nawet wychodzą tego samego dnia. Nom, dziwnym trafem 90% ludzi na globie nie ma pojecia co to jest gow ani jak sie wlacza plejstejszyn no ale czego mozna wymagac od konsolomaniaka. Film zapowiada sie srednio. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 http://www.filmweb.pl/WIDEO+Zapieraj%C4%85cy+dech+zwiastun+%22Starcia+Tytan%C3%B3w%22,News,id=57848 nowy trailer Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Dzis premiera, w 3d tez jest oczywiscie. Nie wiem czy nie szkoda kasy na kino Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Byłem i stwierdzam, że jest wiele lepszych sposobów na wydanie kasy, za która można obejrzec tego średniaka. Takie se. I to jedyne zdanie, jakie chce mi sie napisac na temat CoT. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Jest też milion gorszych sposobów na wydanie 20 zeta. Filmu nie widziałem, ale jaram się trailerami Lubie takie klimaty, a walory artystyczne to ja mam w muzeum Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 O (pipi)a, ale (pipi) :| Byłem w kinie i zaluje ;[. Pseudo 3d. W tiktaku gruszki byly lepsze 15 lat temu. Druga sprawa to zalosne efekty specjalne (skorpiony to jakas parodia), beznadziejna naciagana fabula. W filmie z lat 80tych wszystko przynajmniej trzymalo sie kupy. Omijac z daleka. Na plus mozna zaliczyc jedynie momenty w ktorych pojawia sie hades Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 czyli go wno nawet z nastawieniem pojscia tylko na odmozdzajacy film z efektami kompjuterowymi?;/ 1 Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Film gó.wniany pewnie dlatego, że Miko wycieli. Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 czyli go wno nawet z nastawieniem pojscia tylko na odmozdzajacy film z efektami kompjuterowymi?;/ No tak, bo nawet te efekty sa beznadziejne! Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Ale są gigantyczne skorpiony*? *Gwarancja udanego seansu Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Na plus mozna zaliczyc jedynie momenty w ktorych pojawia sie hades I Gemma Arterton. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi