Skocz do zawartości

Clash Of The Titans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są ale i tak lipa. Wyeabane 22 zł. Na 3d się totalnie nie opłaca iść. Z całego filmu tylko końcowa scena jest w miarę fajna. Ogólnie spodziewałem się czegoś absolutnie lepszego. 5/10

Opublikowano

Powiem ci że dałem się nabrać na te 3d jak jeden z kilkudziesięciu kretynów na tej sali. (pipi) a nie 3d. W ogóle fil lipa. Lepiej ripa obejrzeć ewentualnie czekać 2-3 lata na prwmiere w tvn:/ (pipi) moje 22 zł:( ;]

Opublikowano

Nie oglądałem starej wersji i na pójście na to zachęcił mnie tytuł i zwiastun...teraz, świeżo po seansie, czuje się oszukanym naiwniakiem.

Tytuł - dlaczego Starcie Tytanów? Ani tam starć, ani tytanów...liczyłem na spektakularne i dosłowne starcia tytanów, a nie walkę (słabą) ze skorpionami, meduzą i prezentacje Krakena, bo walka to nie była.

4/10

Opublikowano

Najlepsze 3d bylo na literach poczatkowych(gwiazdy) i koncowych nazwiska, rezyser, producent etc (serio). Fajnie wystawaly.

Na plus mozna zaliczyc jedynie momenty w ktorych pojawia sie

hades

I Gemma Arterton.

O!!

i nawiazanie do sowy z poprzedniego filmu, nawet sie usmiechnalem ;]

(pipi) moje 22 zł:( ;]

Ja wydalem 28zł razy 2. (pipi)a po prostu prawie plakalem po senasie. 56 zł poszlo sie (pipi)ac. jedne z najgorzej wydanych pieniadzy w zyciu.

EDIT:

O (pipi)a, zapomnialem o walce z meduza. Ja (pipi)e, wstawki z ponad 10 letniego FFVII, robili lepsze wrazenie, niz ta za(pipi)ana meduza. W 20 letnich filmach lepiej radzili sobie z ukryciem animacji komputerowych :/

Opublikowano (edytowane)

Aż ciężko mi uwierzyć, że taki syf wyszedł ;/. Dopóki nie przeczytałem pierwszych recenzji.

Liczyłem na co najmniej dobrego średniaka no ale nawet to nie wyszło.

Czyli czekam na rip-a.

A jak Neeson wypada w roli Zeusa?

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

Nie może być aż tak źle. Placem króla skorpiona 2:) Do jest dopiero zonk:) I tam też jest gigantyczny skorpion:) Tylko, że zabrakło kasy na zwykłe efektu w paincie to powiedzieli, że ma moc niewidzialności:]

Edytowane przez gekon
Opublikowano (edytowane)

To powiedzcie mi na jaką wersje lepiej się wybrać, 3d czy 2d? Mimo tych negatywnych komentarzy cały czas mam ochote wybrać się do kina, bo lubie takie śmieszne twory typu skorpiony, krakeny i te inne tegesy. Reklama w tv robiła wrażenie :)

Edytowane przez Spyker
Opublikowano

Wybierz się na wersję dvd rip. Serio. Ja tez lubię takie klimaty, ale sposób w jaki ten film został zrealizowany pozostawia wiele do życzenia.Bedziesz plul se morde ze wydales kase na takie badziewie.

Opublikowano

A już na pewno jak weźmiesz opcję 3d. Jeśli już dostatecznie ci się w głowie poprzewracało i po tych wszystkich negatywnych opiniach w dalszym ciągu chcesz się na to do kina wybrać, to weź normalny bilet. Żadne 3d.

Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem.

Pierwsza sprawa 3D to jest (pipi)a jakiś żart. W wielu momentach można spokojnie sciągnąć okulary bo obraz nie jest rozjechany! (tylko w niektorych gdzie efektu 3d jest najwiecej to zamazanie jest wieksze). No ale seansu 2D nie było.

Poprzednia wersja bardziej wciągała niż to coś. A scena z Krakenem to śmiech na sali. Pojawia się "oo bedzie fajnie". Po kilkudziesięciu sekundach "Eeee to już?"

Słabizna, szkoda pieniędzy na bilet

3/10

Edytowane przez bajej