ZonaRepublic 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Świetne bity i teksty też ciekawe , na ogół rapem wymiotuje ale Małpa obok Hi Fi Banda jest dla mnie priorytetem gatunku . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 na ogół rapem wymiotuje ale Małpa obok Hi Fi Banda jest dla mnie priorytetem gatunku . Wymieniłeś dwóch najbardziej przehajpowanych artystów ostatnich lat ;_D Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 zapomniales dodac, wedlug ciebie :potter: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ZonaRepublic 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Według mnie :potter: Może i przehajpowanych ale dla mnie z dobrymi tekstami (lepsi oni on Firmy czy Rysia ) . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 No to jak możesz mówić, że rapem wymiotujesz nie znając go prawie wcale? Stwierdzam to na podstawie, że wymieniłeś dwóch NAJMODNIEJSZYCH ostatnio wykonawców hh(co nie znaczy, że są źli oczywiście) a porównałeś to na maxa stereotypowych Ryśka i Firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ZonaRepublic 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 To że lubię 2 najmodniejszych raperów nie znaczy że tylko ich słuchałem . Co do Firmy i Rysia to oni mają według mnie głupie teksty i to oni są dla mnie przykładem pseudo rapu , co do tego że wymiotuję rapem chodziło o to że powoli brakuje tekstów o czymś ważnym bo dissy co poniektórzy w dupę niech sobie wsadzą . Stare teksty Ryśka było ok nawet mi się podobały ale to co jest teraz to żenua . A o rapie wiem dosyć dużo , słuchałem starych dobrych zespołów które niosły za sobą tysięczne grupy fanów bo miały to coś co się wypaliło . Małpa wniósł świetne bity które wpadły mi w ucho od razu , teksty też nie są pisane dla "większości" mają w sobie stary dobry klimat polskiego HH . Wkurza mnie to że teraz jeżeli słuchasz w miarę nowego i topowego zespołu i nie chodzi tu tylko o rap wszyscy uważają że jesteś pseudo fanem danego gatunku i wykonawcy ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Mnie to nie boli czego ty słuchasz, tylko nie lubię jak ktoś wypowiada się o rapie podając Rysia i Firmę jako opokę hiphopu. I nie wyjeżdżaj mi z tekstem o prawdziwym fanie rapu i całej kultury, bo takim z pewnością nie jestem(wystarczy spojrzeć na mojego lastfm) a uwierz, że wymieniłbym 15 lepszych artystów niż hifi i małpa i co lepsze wszyscy to podziemne stare lub młode koty. Także poznaj trochę zanim powiesz, że rap jest passe. Pozdro. Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez Pelipe Cytuj Odnośnik do komentarza
ZonaRepublic 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Wiesz ta opoczka jest przez coś spowodowane ja rozumiem że w podziemiu są dobrzy wykonawcy ale o nich "prawdziwi" fani rapu na przystanku nie słyszeli . Niektórzy swoją miłość do HH opierają na tych zespołach (rysiu...) bo tego ich koledzy słuchali itp >< . Są lepsi artyści ale ich kawałki nie wpadały mi w ucho ale przesłanie miały i dawały siłę np Eldo . Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez ZonaRepublic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jest wielu raperów, którzy lirycznie zjadają Małpiszona i HiFi Bandę. Np. pewien bydgoski raper, na którego mam zajawkę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Wiesz ta opoczka jest przez coś spowodowane ja rozumiem że w podziemiu są dobrzy wykonawcy ale o nich "prawdziwi" fani rapu na przystanku nie słyszeli . Niektórzy swoją miłość do HH opierają na tych zespołach (rysiu...) bo tego ich koledzy słuchali itp >< . Są lepsi artyści ale ich kawałki nie wpadały mi w ucho ale przesłanie miały i dawały siłę np Eldo . Ale to oznacza, że musisz być debilem i sugerować się tym? Nigga, please. Eldo imo to typowe antyflow, sprawdź lepiej Bisza tak jak mówi Rozi. Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez Pelipe Cytuj Odnośnik do komentarza
ZonaRepublic 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Czy ja się tym sugeruję ? Podałem przykład , wiem że są lepsi od Małpy ale o nich nie chcę pisać bo to temat o nim . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 No jak podałeś taki przykład to wychodzi na to, że tak. btw. Żeby nie spamić, Proximite wyjdzie na legalu pod szyldem Aptaun Records, stare info, ale musiałem coś wpisać by Offtopicu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
ZonaRepublic 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Gdybym się sugerował tym przykładem , ale ja go tylko podałem . Dobra zakończmy off topic bo syf robimy . Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez ZonaRepublic Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) Jest wielu raperów, którzy lirycznie zjadają Małpiszona i HiFi Bandę. Np. pewien bydgoski raper, na którego mam zajawkę . Biszu numerem 1! Edit: Tylko płytek mało. Raptem jedna + 2 epki i to co z BOKiem nagrane ;\ Edytowane 21 Maja 2011 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 no nie wiem czy aż tak mało: - Zimy - Ballady Hymny Hity - Idąc na Żywioł - Raport z Walki o Wartość - Burza i Napór plus masa luźnych tracków no i nowa płytka na horyzoncie. To i tak dużo wiecej niz małpa Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 No tylko weź pod uwagę długość tych płyt, a nie ich ilość. Idąc na żywioł to jest jakieś 20 minut, Zimy podobnie. Burza i Napór trochę lepiej, bo koło 45. Ballady i Raport to już normalne płyty (Ballady nawet trochę dłuższe), ale nie każdemu podejdą. Raport dla mnie jest genialny, ale do Ballad nadal nie mogę się przekonać Inna sprawa, że praktycznie wszystko gdzie Biszu zarapuje zamienia się w perełkę, więc wszystkie te tracki stoją na bardzo wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi