Bojan_Zaw 4 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Taki news pojawił się na gram.pl David Guetta będzie pracował przy nowej odsłonie. Pan Link Cytuj
miki77 16 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 Oficjalne potwierdzenie Acti - http://www.vg247.com/2010/01/15/activision-confirms-dj-hero-2-at-midem-2010/ Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 Jestem troszke zawiedziony - wzieli sie za DJ2 a nowych piosenek do jedynki jak na lekarstwo....zeby nie bylo jak z GH3 ktore kupilem pare kawalkow i pozniej nic ciekawego tylko tluczenie nastepnych czesci. W tym wzgledzie idealem jest dla mnie RB2 co chwila cos nowego - spora biblioteka w ktorej kazdy znajdzie cos dla siebie... Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 Ty...grasz...w...RB2 !?!?!?!? :o Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Jestem troszke zawiedziony - wzieli sie za DJ2 a nowych piosenek do jedynki jak na lekarstwo....zeby nie bylo jak z GH3 ktore kupilem pare kawalkow i pozniej nic ciekawego tylko tluczenie nastepnych czesci. W tym wzgledzie idealem jest dla mnie RB2 co chwila cos nowego - spora biblioteka w ktorej kazdy znajdzie cos dla siebie... Pewnie tak przez dłuższy okres czasu będzie, przynajmniej dopóki DJ Hero nie stanie się marką tak rozpoznawalną jak GH... Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 (edytowane) Keymaker - oczywiscie ze gram moje drewniane lapska nie pozwalaja mi na gre powyzej Harda (i to tez nie zawsze;)) wiec gram rekreacyjnie - tudziez podczas pochlej party kiedy ktos przyuwazy "te smieszne intrumencii" Edytowane 18 stycznia 2010 przez danielskii Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Mam tylko nadzieję, że dadzą do tej gry więcej piosenek pasujących do tej gry. Bo do dziś dla mnie wciepanie tam Eminema i Jay-jak mu tak to szaleństwo Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 19 stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 stycznia 2010 Bo do dziś dla mnie wciepanie tam Eminema i Jay-jak mu tak to szaleństwo Nic, tylko pogratulować. Doje.bałeś zdrowo. Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Mam tylko nadzieję, że dadzą do tej gry więcej piosenek pasujących do tej gry. Bo do dziś dla mnie wciepanie tam Eminema i Jay-jak mu tak to szaleństwo Ja również oczekuję czegoś mocniejszego. Chciałbym usłyszeć to co słyszy się w najlepszych klubach w Europie a nie w Ameryce. No i obowiązkowo DnB w większej ilości. Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Za produkcję odpowiada również Dr. Dre więc można liczyć na mixy jakichś jego piosenek. Still Dre? The Next Episode? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2010 Jako, że gra wychodzi 19 października, należałoby dać tu listę wykonawców. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Wiadomo czy kontroler bedzie ten sam i czy bedzie kompatybilny ten z pierwszej czesci DJ HERO ?? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Będzie nowy (zmienili co najmniej kolorystykę), a stary jest kompatybilny. Cytuj
Apacer 1 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 (edytowane) Więcej DnB? Ja już w jedynce ledwo dawałem rade na medium 4-5 gwiazdek... Bardziej wpadające w ucho to dobre Dub step, no może drum też, ale jakiś dobrych wykonawców a nie. Edytowane 4 sierpnia 2010 przez Apacer Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2010 Ja jakoś o dziwo od razu musiałem dać harda i po jednym-dwóch dniach grania przejść na experta xd Na expercie niezła sieka jest Jaram się tymi rapami, które będą w dwójce Cytuj
Apacer 1 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Pomiędzy hardem a expertem takiej różnicy wielkiej nie ma, prędkość troszke rośnie i skill heh. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 sierpnia 2010 Rożnica w skreczowaniu jest. Więcej tych strzałeczek się pojawia. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Lista piosenek w DJ Hero 2 1 Cytuj
stabik 3 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 (edytowane) Dla zainteresowanych zestaw dwa gramofony (jak w renegade edition) i mikrofon, ale bez standów za 629 zł http://www.gram.pl/sk3_8QziHum5_DJ_Hero_2_Super_Bundle_gra_2_miksery.html. Kupiłem preorder na allegro zwykły za 299 zł, więc ogólnie się opłaca. Edytowane 9 października 2010 przez stabik Cytuj
stabik 3 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 No i przyszedł preorder. Nie grałem w jedynkę, więc nie narzekam na brak zmian itp. Mnogość opcji robi wrażenie, natomiast feeling z gry psuje słabe zgranie scratchu, tzn. ręka spada mi z guzika, który trzeba wdusić by potem skreczować, łapa boli a efektu nie ma. Równie nieciekawe jest po wbiciu danego dźwięku przeciąganie go np. w dół bo brakuje miejsca na rękę. Efekt dałoby się wyeliminować gdyby była możliwość gry na stojąco, trzeba będzie zatem jakiś stand wyczarować bo coś w kościach czuje, że granie na najwyższym poziomie bez standu będzie tragiczne w skutkach Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Jak mam się zalogować do XBL używając Turntable, skoro tutaj nie ma pomarańczowego przycisku ? :E Cytuj
jarken 33 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 U góry po lewej stronie masz zakrywane przyciski (krzyżak, 4 przyciski [w tym pomarańczowy/żółty] i guide). Cytuj
stabik 3 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Jakie macie techniki by skreczować niebieskim przyciskiem? Trzymacie cały track (tam gdzie są te srebrne kropki?) Edytowane 28 października 2010 przez stabik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi