Blesik 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Witam. Mam trochę krępujące pytanko. Bardzo bym prosił po mnie nie jeździć . Chodzi o to , że kupuję gazetę psx extreme od jakiegoś czasu (3 numery). Bardzo mi się spodobają i chciałbym zamówić prenumeratę. Ale troszkę cie pogubiłem. W gazecie pisze że koszty wysyłki ponosi wydawnictwo. Na stronie pisze, że trza ponieśc jednorazową opłate o wysokości 1zł, a dalej, że za każdy odbiór trza zapłacić 4 zł. Więc wreszcie zgłupiałem. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak jest z tą opłata? Bardzo bym prosił. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 najlepiej zadzwonic i spytac Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 prenumerata 6mies- koszt 40zl. prenumerata 12mies-koszt 79zl. wysylke pokrywa wydawnictwo. a te dodatkowe oplaty to za numery archiwalne psx extreme i poradniki. chcesz prenumerate 6mies- wypelniasz dolaczony do gazety blankiet- wplacasz 40zl i po klopocie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi