Square 8 604 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Devil May Cry 4 - dopiero niedawno zagrałem i nie chce mi się w niego grać, ale może się jeszcze przekonam. Temat brzmi: Fail 2009;) No dla mnie to było rozczarowanie w 2009, ale mniejsza o to. Dodał bym jeszcze po części Big Surf Island do Burnout Paradise, ale to tylko ze względu na śmieszną ilość wyzwań jak na taki dodatek. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 (edytowane) Zdecydowanie MW2 w temacie multi. Po opadnięciu pierwszego zachwytu MPi, zaczęło mi się co raz mnie podobać. Singiel całkiem, całkiem, ale na wszelkie laury i peany ta gra na pewno nie zasługuje. GotY dla MW2 od GameTrailers - za najlepszą grę PS3/X360 i PC - chyba na każdą platformę były duże lepsze tytuły, no ale cóż wielki sukces marketingowy odbił swoje ciężkie piętno. GT5 - kolejne przesunięcie premiery - Niby nic do tego nie mam, jeśli mam dostać produkt bardziej dopracowany, ale niedosyt jednak zostaje. Edytowane 4 stycznia 2010 przez butch.stein Cytuj
Gandzialf 0 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 1. Info o Valkyria Chronicles 2 na PSP zamiast PS3 - boli :confused: Podpisuje się pod tym Do tego jak ktoś wcześniej wspomniał, dalej nie ma wstecznej kompatybilności z PS2 Cytuj
diolek 43 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 killzone 2 - tragedia jak dlamnie, nudy , nudy i jeszcze raz nudy... przeszedlem moze z 20% gry... Cytuj
cureman 1 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 killzone 2 - tragedia jak dlamnie, nudy , nudy i jeszcze raz nudy... przeszedlem moze z 20% gry... Dla mnie tak samo,strasznie nudna gra.Słabizna. Cytuj
Kaucz 6 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 MGS Rising na X360 - Czemu ta seria odchodzi od PS3!? Eh szkoda, ale dobrze że Kojima jej nie robi. Avatar - Liczyłem na dobra grę, a dostałem crapa, choć grywalnego. Dragon Age origins - Zawiodło mnie ciup jakością, gra jest świetna fabularnie, technicznie ale neistety oprawa i nuda mnie odrzucają. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 1. MW2 ! zwłaszcza multi, bo singiel typowy dla serii... 2. Operation Flashpoint chyba jeszcze bardziej niz MW2, ale OF juz sprzedałęm a MW2 jeszcze nie.. chociaż grało mi sie ciekawiej [single] w OF, dlatego miejsce 2. 3. UFC 2009, nie spodziewałem sie dużo, a dostałem dużo mniej niz sie spodziewałem... Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 (edytowane) 1.killzone 2-nudny single 2.red faction guerilla-bardzo nudne misje z brakiem jakiejkolwiek realności 3.brak zdrapek do ps store w polsce Edytowane 4 stycznia 2010 przez andrij19 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 (edytowane) Poziom trudności w grach(oraz trofeów: patrz - GoW: Collection). Assasin's Creed 2 jest świetną grą, ale da się go w sumie przejść jedną ręką. Uncharted 2 lepiej niżej niż Hard nie zaczynać. Z gier, w które grałem w 2009 fason trzymało jedynie Killzone 2 i Batman, chyba że o czymś zapomniałem(ponoć Demon's Souls). Trudne gry odchodzą do lamusa, szkoda. E: A z gier się na niczym nie zawiodłem. Wielkie exy od Sony(KZ2 i U2)spełniły moje oczekiwania, podobnie jak wiele innych gier. Były też niespodzianki: Infamous i Batman. Na lekki minus RE:5(jest dobrze, mogło być 2 razy lepiej) oraz Brutal Legend(rewelacyjny klimat, gameplay taki sobie), ale nawet przy tych grach dobrze się bawiłem. Edytowane 4 stycznia 2010 przez Khadgar Cytuj
_mike 318 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 (edytowane) Skasowanie Widźmina na konsole to największe rozczarowanie. Sony i ich marketing; w szczególności jeżeli chodzi o ich exy. Nieumiejętność dopilnowania swoich sekretów (wycieki przed e3 itd.). "Ucieczka" gier z grudnia na początek 2010 - liczyłem na HR przed Świętami. Tekken 6, miał być mistrz, następca genialnej 5, a wyszedł następca 4 - nudny, plastikowy i bez ikry (grafa i tryby). Wszystkie pozostałe gry (exy Sony w szczególności) spełniły moje oczekiwania. Podsumowują "gwiazdy" z branży z nad Wisły (faile są na końcu) -> http://www.hyper.pl/wideo-export-exclusive-polskie-podsumowanie-2009_838 Edytowane 4 stycznia 2010 przez the_m Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 1. Bezapelacyjnie GOTY dla Modern Warfare 2 (przyznane przez GT). To nie jest fail roku, to fail dekady... 2. Najlepsza gra na PS3... MW2 (werdykt przyznany przez GT) 3. Resident Evil 5 Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 MGS Rising na X360 - Czemu ta seria odchodzi od PS3!? Eh szkoda, ale dobrze że Kojima jej nie robi. Przecież wyjdzie na ps3... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 4 stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 stycznia 2010 Z gier, w które grałem w 2009 fason trzymało jedynie Killzone 2 i Batman, chyba że o czymś zapomniałem(ponoć Demon's Souls). Demon's Souls to nie jest trudna gra, tylko ma utrudnienia - respawny, rzadkie save'y i kompletny brak pauzy jako takiej. Glowna trudnoscia jest to ze jak juz wytluczesz 200 przeciwnikow dochodzac do bossa - to gdy on Cie uwali to znowu musisz tych 200 przeciwnikow wytluc... Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 -czekanie równy rok na ukazanie się nowych plansz do LittleBigPlanet....żal,przecież co większy hicior ekskluzywny na ps3 mógłby mieć jakąś dedykowaną planszę jako dlc,a tak cały czas wałkują płatne ciuszki... - MW2- pod każdym KAŻDYM względem gorszy niż CoD4 a i tak zbiera laury.....ludzie są ślepi -skasowanie Wiedźmina na konsole Cytuj
leon83 0 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 W 2009 roku najbardziej wqrwił mnie multi w Modern Warfare 2. Singiel mi się podobal a multi ? Radosny, wesoły :tongue: arcade pełną gębą, pełen kamperów i problemów z lagami/zerwanym połączeniem. Multi w CoD MW 1 nadal rządzi. Ładna grafika to nie wszystko. Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 MW2 - singiel niby krótki, a ledwo zmęczyłem (na raty), multi to porażka, zlagowany i niegrywalny. GotY w GT dla tego tytułu z litości nie skomentuje. Dj Hero - nigdy nie przepadałem za tym rodzajem gier, ale po wielu pozytywnych opiniach postanowiłem zakupić. Głupi ku*wa byłem... WET - powiedzmy, że miałem trochę wyższe oczekiwania względem tego tytułu. Red Faction: Guerrilla - multi jak dla mnie bajka, niestety singiel robi się nudny i monotonny. IMO mogli pozostać przy fps'ie. Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 (edytowane) Modern Warfare 2 <--- jak wszyscy wiedzą pod każdym względem gorszy od pierwszego MW, a niektórzy z klapkami na oczach dostają orgazmu (hello gametrailers), dziwny jest ten świat GameTrailers <--- amatorszczyzna i brak konsekwencji, jeśli najlepszym RPG został Demon's Souls to czemu go nie ma w the best PS3 game, no i jakim cudem gra która wygrała w kategorii multiplayer została grą roku ? Modern Warfare 2 w kategorii Grafika Roku ? WTF XD Little Big Planet DLC <--- 2 DLC z nowymi levelami przez 2 lata ? dziesiątki strojów i stickerów... PSPGo<-- eee jaki jest cel tego urządzenia ? Bayonetta na PS3<-- jedna z najgorszych konwersji z X360 na PS3 ostatnich lat Edytowane 4 stycznia 2010 przez Wolak10 Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Największy zawód 2009 to dla mnie multi w MW2 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 1. GOTY od GT... 2. kultura pracy PS3slim i to, ze niby jest mniejsza przy czym zajmuje podobna ilosc miejsca.. 3. GT5 aha Kojima i wszystko co robi od jakiegos czasu to jeden wielki fail... Cytuj
Orgasmatron 0 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 (edytowane) Zdecydowanie rezygnacja z Wiedźmina na PS3. Fail. Edytowane 5 stycznia 2010 przez Orgasmatron Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Brutal Legend. Na grę byłem niesamowicie napalony i łyknąłem ją zaraz po premierze. Po połowie gry odechciało mi się grać. Zabrakło tego czegoś co by mnie przykuło do ekranu. Skończyłem z obowiązku i sprzedałem. Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Tak jak kolega wyżej napisał lipa z Wiedźminem na konsolach chyba na tą grę byłem najbrdziej napalony w zeszłym roku a tu lipa No i najbardziej wkur.... rzecz polska wersja Fallouta 3 i brak patcha tylko bombę do Cenegi wysłać Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Modern Warfare 2 - Kampania krotka,multi w ogóle mnie nie przyciągnęło ogólnie wszyscy polecieli na hype Cd projekt i Wiedźmin - Coz wyjaśniać chyba nie muszę? Guitar hero - Gra z każdej części robi się coraz gorsza,a zmiana instrumentów pod tytułem wymiana talerzy w perkusji i stwierdzenie ze to nowe instrumenty wtf? Gran turismo 5 - Czy ta gra kiedyś wyjdzie?... Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 (edytowane) Kill(myself)zone 2 - dobra grafa i muzka, poza tym ta gra to jest jeden z najgorszych fps'ów w jakie było mi dane grać ;/ najgorsze sterowanie ever (powinna być oddzielna kategoria GOTY dla najgroszego sterowania w grze FPS i każdą nominacje powinno zgarnąć K2). Myślałem, że gra będzie bardziej zróżnicowana pod każdym względem a tutaj nie dość, że każdy level wygląda praktycznie tak samo, to w każdym robimy to samo czyli "Zabij wrogów", lub "Wysadź coś tam" (i na zmiane, i 2 razy to pierwsze później 3 razy to drugie, później mieszanka tego pierwszego z tym drugim) wiem, że dużo gier bazuje na podobnym schemacie ale tutaj jest to tak dobitne, że aż kłuje w oczy. I tak przez całą gre, na dodatek końcówka... mówię sobie rozwalę tych helghastów i będzie w końcu spokój a tutaj co? Nic, nie będę spojlował dalej. Ogólnie po tym całym hypie spodziewałem się o wiele lepszej gry a tak moja ocena 6+/10 (gdyby nie grafa i muza to szkoda by było to oceniać w ogóle) zawiodłem się srogo. Ponarzekałbym na spolszczenie ale w sumie nie ma co narzekać mimo, że nie jest super to ważne, że jest i brawa za to. Edytowane 6 stycznia 2010 przez Flaha Cytuj
GeX 0 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 FIFA10 - Zeby nie bylo to przegralem z 40h.Byly obiecanki , cacanki , wielkie zmiany.Grafika praktycznie w ogole sie nie zmienila.Stadiony jak byly tak nadal sa.W ogole co to jest ,ze jak druzyna przegrywa 0-1 to kibice gwizdza ? Widac ,ze panowie z EA nigdy nie ogladali ani 1 meczu.Punkty statystyk u niektorych graczy to smiech na sali.Jak to sie dzieje ze w dolicznym czasie swiezy zawodnik z 85+ speeda dogania go CB? Ostatnio mi Messi przepchal Terrego xD niedlugo bedzie walczyl z Pudzianem.To co obroncy wyprawiaja to czasami idzie o pomste do nieba.Leci pilka ewidentnie poza boisko a ten matol biegnie do niej i sprawia ,ze rog/aut jest dla przeciwnika.EA wielkimi fanami Barcelony, znowu przegieta druzna w kosmos nawet moj kumpel z roku,ktory jest wielkim fanem Barcelony ,ze przegieta jest.Wkurzajace sa roznice szybkosci w rozgrywce- raz gra przebiega szybko a raz jak by pilkarze mieli kilo (pipi) w gaciach.Jesli ktos ma ping powyzej 30-40 to odrazu go niech wywala i niech idzie popychac karuzele po sezonie.Wczoraj mialem smieszna sytuacje dostalem pilke sam na sam z bramkarzem odleglosc 3-4 metrow daje strzal a ten zamiast walic z pierwszej to sobie 2 razy przelozyl pilke a bramkarz to juz wylapal o Sodoma.Bramkarze to albo bronia za(pipi)iscie i wyciagaja wszystko co sie da albo graja jak ostatnie cioty. Zbyt duzo losowosci jest w FIFIE 10 i nie zawsze wygrywa lepszy gracz.Jesli na 26 strzalow nie moge trafic w bramke to cos jest nie tak a czasami wystarczy jeden od niechcenia z 1/4 boiska i jest brama. Znowu jest gra na tricki , 1 trick i brama.Zrobil mi sie z tego PES08 gdzie 1 zawodnikiem cale boisko sie przechodzilo. -Manager mode mial byc przelomem a dostajemy kaszane. Moja ocena to 3+/10 wiecej nie mozna tej grze dac.Strach pomyslec 200zl za takie (pipi).Zwykly odgrzany kotlet ,w ktorym zmienili sklady i dodali 360. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi