Etheor 547 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Witam, z racji, że PSX znowu żyje, to chcę nadrobić zaległości i planuję zakupić oryginał którejś z części ale nie wiem, która jest najlepsza. Przydała by mi się zatem Wasza opinia Kiedyś grałem bodajże w demo 4, ale po demonstracyjnej wersji nie ma co oceniać poza tym już tego człowiek nie pamięta. Liczę, że ktoś odpowie i z góry dzięki. Cytuj
Meanthord 334 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Witam, z racji, że PSX znowu żyje, to chcę nadrobić zaległości i planuję zakupić oryginał którejś z części ale nie wiem, która jest najlepsza. Jedynka - najlepszy klimat . Cytuj
kami30004 2 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Warto zacząć od jedynki. Jeśli lubisz przygodówki/Tomb Raidery to najprawdopodobniej i tak sięgniesz po następne części gry. Ja pół roku temu ukończyłem TRII i mam ochotę na więcej. Kolejna będzie cześć pierwsza Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 (edytowane) Tylko TR ANNIVERSARY, tak powinien wygladac kazdy remake (w tym przypadku jedynki).Swietna gra. esit zauwazylem,ze chodzi ci o PSXa,czesc pierwsza zatem wygrywa.Dwie kolejne tez nie sa zle. Czwarta i chronicles to jawny skok na kase,niestety. Edytowane 6 stycznia 2010 przez Ken Marinaris Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 Czwarta część jest według mnie lepszą grą od dwójki, chociażby z tego powodu że próbuje nawiązać (skutecznie) klimatem do pierwszej części gry. W dwojce tylko pierwszy level jest klimatyczny, reszta raczej słabawa. Ranking: 1. TR 2. TR4 3. TR3 4. TR2 5. TR Chronicles Cytuj
White 23 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Moim skromnym zdaniem nic nie przebije klimatu TR: The Last Revelation, czyli czwartej części. Ale to dość subiektywna opinia. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 (edytowane) w kolejnosci ukazywania sie, jedynka nie do wydymania, dwójka prawie tak samo swietna, obie gry sie uzupelniaja, jesli chodzi o klimaty. Trojka byla podrasowana graficznie, i troche przekombinowana, ale nadal miala to cos, 4 byla jakas taka z du.py. 5ke ciezko bylo ruszyc. Edytowane 20 stycznia 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Tylko i wylacznie jedynka. Jakby nie bylo moja pierwsza gra na psx'a ;p Potem chyba 3, 4, 2 i 5. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 A ja tak jakoś bardzo dobrze wspominam TR4, dlatego stawiam na pierwszym miejscu. Wersja NTSC była zdziebko szybsza i płynniejsza. Świetnie się bawiłem. Później lecą 3ka, 1ka i 2ka. Mam do dziś i klepię na PC co parę lat. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Ja skończyłem w swojej karierze II i III i powiem że uwielbiam ta serie.;p Już od kilku lat czaję się na 1 i IV ale nie mogę sie spiąć. Jeżeli chodzi o te 2 co ukonczyłem to polecam II;p. Chiny i Wenecja Rlz;p Cytuj
White 23 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 To się lepiej zepnij bo nie grałeś w najlepsze odsłony serii na PSXa. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Zdecydowanie Tomb Raider 1 i 4. Jedynka m.in. za tyranozaura, a czwórka za śmiganie po piramidach i młodą Larę (no przynajmniej na początku gry xD). Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 4 za klimat piramid a 2 za ukochana Wenecję Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 Hehe White mnie przekonał kupiłem na allegro za 23,50 TRII i IV.Dla IV a II przyda się w kolekcji zobacze te piramidy wreszcie:D.(Grałem kiedyś w demo ale mało pamietam:P) Cytuj
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 Moja ulubiona to Tomb Raider II, dostałem zaraz po premierze i chyba z 2 miesiące przechodziłem. Ile się użerałem z etapem pod wodą na zatopionym statku. Ale dzisiaj to się miło wspomina i ta część zawsze będzie u mnie na pierwszym miejscu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi