Skocz do zawartości

Lemmings tm - Speed Run.

Featured Replies

Opublikowano

witam...

od jakiegos czasu zacząłem grac w ta swietna gre na ps3.

taka odskocznia od wszystiego - cos z innej Bajki.

prezentuje sie swietnie i daje wiele radosci, przyjemnisci z samej gry,

a przed wszystkim zmusza nas do wyszukiwania nowych strategii, ktore pomogą nam w dojściu do celu.

wszystko jest jasne i zrozumiane - i tu wlasnie rodzi sie pytanie do was...

jesli znacie ta gre, i jestescie rownie kreatywni pomorzcie mi rozwiazac zagadke odnosnie tej wspanialej gry.

na przykladzie levelu Fun : "watch how u go now" wszyscy pleyerzy maja zblizony czas do siebie kolo (1:26:74_76),

zaś jeden gracz zupelne wykracza poza wszelkie oczekiwania kończąc level w (0:36:74).

jesli ktokolwiek wie, cos na ten temat niech mnie Oswieci, plz...

Moje przkonania sklaniaju sie ku bledu(bug'u), ktory pozwala osiagnac taki rekord, bowiem jest to nie mozliwe w inny racjonalny sposob.

pozdrawiam...

Edytowane przez mevek

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie grałem w te Lemmingi ale pewnie jest to jakiś bug. Sam w podobny sposób mam najlepszy czas na świecie w jednym wyzwaniu czasowym w Burnout Paradise (na 5 graczy, Fish Smashed czy jakoś tak się zwie).

Opublikowano

Mnie natomiast zastanawia jak kilku wymiataczy na liście kończy poziomy z większą liczbą uratowanych lemingów niż narzuca to gra. W większości plansz faktycznie da się to zrobić ale jak na przykład przejść poziom 9 TAXING żeby uratować 9 lemingów? Wszyscy na liście od trzeciego miejsca doprowadzili do końca 8 lemingów, ale dwie osoby na świecie zaliczyły ten poziom z dziewięcioma uratowanymi lemingami. Jeszcze chyba są dwa takie poziomy. Na pewno nie jest to błąd bo do tej pory nie mam złotego pucharu za uratowanie wszystkich możliwych lemingów.

Opublikowano
  W dniu 17.01.2010 o 08:01, wiedzminka napisał(a):

Mnie natomiast zastanawia jak, dwie osoby na świecie zaliczyły ten poziom z dziewięcioma uratowanymi lemingami?

oni uratowali więcej Smerfów, bo jest to możliwe, ale nie wymagane.

wymagane jest 7, a z łatwością można uratować 8, wiec puchar powinien wpaść, bo zaliczasz poziom.

jednym słowem dali nam do myślenia... a właściwie to już tylko tobie...

ja juz wiem jak ^ ^ dowodem jest mój nick na liście pierwszej 3 :)

18012010474.jpg

bez problemu dostaje się na 2'piętro, reszta to już formalność.

... co 2 głowy, to nie 1 ...

mogę liczyć na twoja pomoc?

ja nie mam, nic do ukrycia.

w końcu to tylko gra.

Edytowane przez mevek