Dziewiątek 88 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 jak jest u was z graniem w sieci? słyszę jakieś narzekania że ea z dice dali dupy i serwery nie wyrabiają...czekam na potwierdzenie lub zaprzeczenie, na dniach zamierzam sprawdzić ten tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 A nie jest przypadkiem tak, że serwery są poza kontrolą EA (dedykowane serwery)? Zastanawiam się nad kupnem i mam takie pytanie: czy ktoś kto dysponuje sprzętem zbliżonym do mojego mógłby się wypowiedzieć nt wydajności w tej grze (chodzi mi o multi) Ile fps przy jakiej rozdzielczości i detalach. Ewentualnie przekierować mnie na jakiś serwis z benchmarkami C2D e8400 4GB RAM Radeon 4850 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 ja nie wiem jak to wygląda, ale nawet jeśli ktoś inny zajmuje się utrzymaniem serwerów to wydawca gry chyba nie kładzie laski na ten element Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 A nie jest przypadkiem tak, że serwery są poza kontrolą EA (dedykowane serwery)? Zastanawiam się nad kupnem i mam takie pytanie: czy ktoś kto dysponuje sprzętem zbliżonym do mojego mógłby się wypowiedzieć nt wydajności w tej grze (chodzi mi o multi) Ile fps przy jakiej rozdzielczości i detalach. Ewentualnie przekierować mnie na jakiś serwis z benchmarkami C2D e8400 4GB RAM Radeon 4850 W Betę grałem na takim sprzęcie jak Twój [e8400@4GHz, hd4850 DDR5] i grało się na max detali w 1680x1050 z AAx4 AFx4 z min 30FPS na serwach 32os. Teraz mam hd5850 i gra chodzi idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 danke stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Cięzko się dołaczyć do serwera zwłaszcza popołudniu. Lista friendów mi znikła (wtf?). Ogólnie cyrki i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Lista frendsów nie działa po updacie z dzisiejszego poranka. Pracują nad tym Co to znaczy że ciężko się dołączyć? Wywala Cię czy co? Serwerów są chyba setki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 na razie pykam w singla i jest całkiem ok widać lekką zżynkę z MW ale nie razi to jakoś strasznie... Z multi poczekam do weekendu, mam nadzieję że spędze miło czas a nie będę sie w(pipi)... na niedziałające serwy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Lista frendsów nie działa po updacie z dzisiejszego poranka. Pracują nad tym Co to znaczy że ciężko się dołączyć? Wywala Cię czy co? Serwerów są chyba setki. Klikam na join jest chwilowy loading (please wait) i nic. Probowałem z 8 razy do jednego, potem do innego i tak w kółko. Pózniej jeszcze play now i też nic wkurzyłem się i wyszedłem na dwór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Widocznie nie jest Ci dane Ja właśnie skończyłem 3h sesję i nie miałem problemów żeby się wbić na serwa. Może graj na serwach .pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ktoś chętny kupić tą grę? Płyta nie używana. Reszta szczegołów na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 wczoraj wbiłem na multi i było ok. połączyło mnie bez problemu do pierwszego serwa który sobie wybrałem i grało się bez problemów jakieś 2h zdążyłem sprawdzić tylko squad deathmatch na kilku mapach, wciągnęło mnie strasznie...fajnie że system jest dość łaskawy dla początkujących i nie dostawałem w dupę od kolesi z wyższym lvl Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Z singla? Powiedz gdzie jest, to wrzucę. 5 misja? Zreszta misje mozna wybierać tak ,ze jakkolwiek save spod konca byłby dobry Ratujesz mi cenne minuty zycia Stonek:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Ale powiedz GDZIE jest plik z sejwem Bo nie chce mi się szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Nie wiem kto pisał scenariusz singla, ale dużo musi palić róznego świństwa;] Gameplayowo 1 liga. Multi to pozja, MW przy tym to jakby druga liga. Jakieś rady co do pojazdów? Póki co, gdzie wsiądę za kierowce to dostaje baty:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Nie pakuj się tam gdzie nie masz miejsca do manewrowania - między budynkami będzie problem z utrzymaniem się przy życiu i w całości. Wal do przeciwników z odległości i ofkors bierz zestaw mechanika ewentualnie graj z kimś w drużynie i śmigajcie razem w czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 + unlocki. Naprawdę pomaga zoom lub dodatkowa broń, z czego polecam to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) Dzieki, postaram sie opanować sprawę... wbijam gdzieś polamić Do zobaczenia na serwach. Też macie takie problemy z listą serwerów (cholernie długo odświeża) czy to coś po mojej stronie? Edytowane 13 Marca 2010 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Tak to już wygląda. Po włączeniu kliknij od razu anuluj, a później w filtrach dodaj rankingowe/PB/nie pełne/nie puste i kliknij szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Ale powiedz GDZIE jest plik z sejwem Bo nie chce mi się szukać. No jakbym je miał to bym nie prosił W ogóle mam chyba jakiś problem z zapisem w tej grze, bo przeszedłem jedną misję i jak zaczynam od nowa grać to nie widzi zapisanego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Jak będę w chacie to sprawdzę. Jak znajdę, to wrzucę. Masz oryginał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) Od kolegi mam. Dzieki za zainteresowanie;* Edytowane 14 Marca 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 http://bfbcs.com/ Statsy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 nie wiem jakim cudem jakiś typ ma 10 037 killsów i tylko 252 śmierciów mój nick w grze Nine_PL, dodawać do frendsów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 To się nazywa statspadding i jest zwykłym oszustwem W BF2 było mnóstwo takich pajaców. Ja statsy traktuje raczej jako info czym gra mi się najlepiej itp, a nie do porównywania siebie z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi